Отговори
# 75
Здравейте мамички!:55:
И при нас спира тока - снощи и днес по някое време...
Малко се поозорих докато ви изчета... водих си записки, да видим.
1. За кг-те - нашия лекар ни каза, че ако на 6  месеца си удвоим кг-те, значи сме дебели... Колкото и да се старая, не мога да не му давам да яде. Когато иска още, започва усилено да си смуче ръката или плаче и ми дожалява... и го дохранвам с АМ.
2. Имам коремче все още, но намалява с всеки ден newsm44 - иначе имам да свалям още около 10кг - като спра да кърмя, ще се заема. Напоследък не ми е вкусно, /за разлика от Ексчето/ тъпча се, а нямам достатъчно кърма  newsm78 ??????
3. Навън винаги го завивам, защото веднага заспива като излезем... Шегувам се, че проспива разходката  hahaha
4. Каша все още не съм давала, скоро няма и да дам сигурно.

И Марти е като Кало на desi - върти се, мрънка, понякога пищи, не дава да му сменям памперса.  Надхитрям го като му пусна да пее едно мече, укротява се и се заслушва...
Beauty, честит ти 6-месечник  Hug и   love001 !!! За мен само торта с течен шоколад, сметаната не я долюбвам...  Simple Smile
Спокойна нощ и пожелавам да спят бебоците непробудно до 8часа сутринта!!!  smile3524

# 76
1. За кг-те - нашия лекар ни каза, че ако на 6  месеца си удвоим кг-те, значи сме дебели...

Глупости. На 6 месеца детето трябва да си е удвоило теглото от раждането. Не значи, че сте дебели, а че се развивате правилно! ooooh!

Бюти, правилно всяка си преценява. Щом избягваш сухото в пюретата, избягваш и в кашите. Други пък не избягват и дават такива каши. Всеки прави своя избор. Аз лично давам в пюрето, но кашата е с АМ или без и добавям аз. Средно положение. Laughing А и винаги добавям АМ в пюрето - нямаме немлечни хранения. И аз съм маниачка на АМ.

# 77
Мисти, честито ви зъбче  bouquet

# 78
  • София
Мисти, честито ви зъбче  newsm47

Нашето столче ни е подарък от брат ми и до този момент не бях го вадила. Днес го сефтосахме, но никак не съм очарована. Коланите се закопчават трудно, долната плоскост, в/у която сяда детето е под наклон и ако не е вързан, просто ще се изхлузи. Ако трябваше да го купувам никога не бих си го купила,  колкото и да пасва на кухнята ми... Иначе Емо доста се забавлява - крещя от радост през цялото време, че и на песен го обърна. Сега се изкушавам да го разкарам и да си купя друго, но знам, че ще обидя брат ми като разбере (или по-скоро снахата).
Колко време се ползва столче за хранене и дали си струва да купувам ново?

Иначе за килограмите ми е доста болна тема, защото имам да свалям СТРААААААААААШНО много. Забременях над 100, качих 28 и до момента съм свалила 22. Като спра да кърмя ме чака сериозна диета. Сега за мен е по-важно бебчо да е добре и малко ме вълнува как изглеждам. Тъй като си го отглеждам сама нямам време дори да отида да се подстрижа. Ако имах възможност бих спортувала, но засега не виждам как би се реализирало. Много обичам да играя народни танци, но от миналия ноември съм спряла и тях. С бебе на ръце е немислимо да отида на репетиция или на заведение да си поиграя на воля. Но здраве да е - пак ще имам поводи за веселба.

Емо свикна да спи в кошарата си и съм много ХЕПИ от факта. Сега се буди само по веднъж, ако хранене в 6:00 се брои нощно. От време на време изскимтява в просъница, но като го потупам по памперса заспива отново.
Като стана дума за сън - лека нощ, че вече ми се затварят очите.

# 79
  • София
Честито зъбче, Мисти! Аз не се надявам скоро като знам, че на каката и изби чак на 10 месеца, а имало такава тенденцияпри братя и сестри! Иначе имаме всички признаци - най-вече лиги, де!
За килограмите - имам още поне 6 кг, но към доволна, че си влязох в повечето панталони! Тъй като съм висока и слаба, често съм си купувала по-големи панталони, за да ми стават на дължина и сега влизам в тях, макар че съм ги носила, докато съм била по-слаба!
Днес се връща нашия татко окончателно и аз ще трябва да командировам Мати в кревата му! Ще има екшън сигурно!
Това за тока е странно - и ние нямахме!
М. също я няма и се чудя през колко време се ходи в такива случаи на док? Аз бях като Мати беше на 4 месеца и всичко си беше ОК! като имате предвид, че виждам мъж си от дъжд на вятър, едва ли има нещо притеснително, но...знае ли човек? Моята кумица, макар че кърми само при заспиване вече / детето е на година и захранено по старата система/ още няма М.!
Раче, аз бих продала това и купила друго! то пак си остава подарък от тях, но и такъв, който ти вържи работа! Колко време се използва - ами зависи от детето1 Някои стоят и си хапват там и до 3 години, други не! Но е много удобно!

# 80
Раче, кажи че като сте го пробвали се е установило, че КОЛКОТО И ДА Е КРАСИВО на Емо не му е било комфортно, затова сте го заменили. И като каже някой нещо, казвай, че е подарък от леля и чичо Peace

# 81
И добро утро! Изпивам си кафето точно и бягам по задачи!
Сега започваме да се оправяме, че ни върви като повода, гледайте кво гадно време е, а отиваме да кръщаваме Мърчо Mr. Green

Като се върнем след къпането и черпенето ще доложа как е минало! bowuu

# 82
  • София
А, вярно, че беше за днес! Е, хайде по вода да му върви!

# 83
Добро утро и от мен Hug
Направих си кафенцето и ето при вас.
Моя малчо от известно време е като пумпал докато спи, върти се по корем, надига се, вършее из креватчето и това което ме притеснява е, че не се наспива, защото се буди постоянно .... Тази нощ не помня колко пъти ставах да го гушкам и слагам да спи както трябва, а не със забит нос в решетките или в някоя табла на леглото ... Сутринта се събуди с жесток рев, защото си удари главата в едната табла Cry Кажете ми от къде да взема обиколници за леглото, които да могат да се закрепят на таблите на леглото (не на решетки)?

Ей сега тъкмо беше заспал  седнах да пиша и той пак се опита да се обърне по корем, като с едната ръка се беше хванал за таблата и ако не го бях видяла веднага пак щеше да последва удар Sad е гушнах го и си дописвам поста докато спи в ръцете ми ....

Нека по вода да върви на Тони и добре да мине кръщенето bishop

# 84
Благодарим за пожеланията!
  bouquet

Обиколникът ни е за 2 табли и една решетка, други не знам има ли...
А!
Към една обява в Продавалника, кошара Премама, има обиколника за таблата с малки части по решетките...такъв не бях виждала, питай майката! Мисля, че беше Be4kata

# 85
Мами малката снощи помрънква, изпищява, пак заспа искаше биберона, мрънка пак и пак и се едно нещо не и беше наред newsm78 зъб ли е какво е според вас?

# 86
Благодарим за пожеланията!
  bouquet

Обиколникът ни е за 2 табли и една решетка, други не знам има ли...
А!
Към една обява в Продавалника, кошара Премама, има обиколника за таблата с малки части по решетките...такъв не бях виждала, питай майката! Мисля, че беше Be4kata

Видях го, ама този е много нисък, той като се надигне и се удря по-високо Sad а подобен гледах някъде в магазините ... Но благодаря все пак Simple Smile

# 87
Мами малката снощи помрънква, изпищява, пак заспа искаше биберона, мрънка пак и пак и се едно нещо не и беше наред newsm78 зъб ли е какво е според вас?

И при нас е така  Tired втора вечер,но не помрънква а, си мрънка Аз мисля,че са зъби  Rolling Eyes

Честито зъбче на Криската  Hug

# 88
  • София
Деси, на нашия обиколник съм залепила с дебело тиксо панделката, защото няма къде да я завържа на задна стена. Тиксото остава на гърба на кошарата и не се вижда, а обиколникът е стабилен.

Весел празник на Тони и Аги!

Мимка, скоро и на вас ще честитим зъбче  Laughing

# 89
ехо здравейте аз изкарах супер сватба булката ни беше страхотна, но сестрата на мъжо  Sick го изкъпала и заспал и след 2 часа като се събудил рев не могат да го успокоят та се наложи да се пребираме по спешност към края на сватбата, обаждахме се през 10мин. и мъжо вика тръгвай, а преди да тръгнеме бебо все едно усети че излизаме гледаше ни много жално и започна да промрънква
а интересното беше че като ритна менчето първото цвете беше бяло момиче, но и се обърна настрани което означавло близнаци  Joy
Дея мерси още веднъж  Hug
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА КРИСКО  bouquet
наште вече са на половина поникнали и като се смее се показват Hug

Общи условия

Активация на акаунт