Отговори
# 135
Мисти, честит празник. Най-хубави пожелания
Чаена, честито ти християнче .

Филипка, имаш мойте палчета. Чакаме те с добри новини.
И ние днес имахме повод за почерпка - една година семейство Черепахови  Wine Glass

По анкетката
1. още не отопляваме.
2. Симона стъпва на цяло стъпало, но винаги се чупи в кръста. Незнам дали не е от ранното и сядане, или просто винаги намира нещо интересно по земята Rolling Eyes

Деси, отивам да разгледам подробно снимките на зета. Още си го искаме, аз затова не се включвам в сватовническите теми

# 136
Cherepahova, тъкмо се чудех каква е тая тоалетна Joy
Честита годишнина!  bouquet
Мерси, момичета отново!

Ние също още не се отопляваме, изолацита още държи 25 градуса в стаята и дори отваряме да влезе хладинка - Крис е по цял ден само по боди с къс ръкав и чорапки.

Филипа, стискам палци!

Чаена, честито християнче. Grinning

Бабъл, чудех се къде си. Имам още снимки на твойта щерка, нали беше една от първите, които роди и качи снимки и ги имам тук на компа. Laughing

На Криси му правим шоу със сенки по стената - на лапмата нали се сещате - зайче, куче и гледа учудено "животните" които правим с ръце на стената и му е много интересно!

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 22:19 от Misty

# 137
Добър ве4ер мацки,

аз по принцип не влизам през уикенда, оба4е как да не се разпише 4овек, аз докато се усетя вие сте изписали толкова страници, току виж утре са заклю4или темата, а аз не съм си оставила по4ерка в нея. Пък и то така било писано да вляза, 4е да мога да поздравя Мисти за РД, нищо 4е тя сега в момента пиянства ( упс...празнува) някъде  Laughing . Въпреки, 4е не можах да про4ета вси4ко, което сте изписали ще се помъ4а да резюмирам с няколко думи това, което искам да кажа на всеки (или поне на половината от вас ), както и моите душевни приклю4ения.

Мисти, 4естит Рожден Ден! Желая ти много хармония и щастие! Ти си била млада госпожа, затова си такава стройна и с функциониращ метаболизъм  Wink

На Дея да кажа само, 4е е много хубава и 4е се бях настроила,4е зад плашилото Виктория Бекъм се крие друго плашило. Но ето 4е има изклю4ения от правилото - Дея е не само хубава, ами има и симпати4но излъ4ване. Само не разбирам защо Бекъм?!? Но оставям вкусовете и цветовете на мира...

На 4ерепахова пожелавам много години още семеен живот, сигурно е много вълнуваща първата годишнина. Това 4увство ми е засега непознато, уви...

Татяна, след като ти се оплаках на теб, ще го направя и пред другите. Моят любим, моята сродна душа, моята по-добра половинка мина покрай пц-то одеве и съзря снимката на бебето в подписа ми, която съм сложила. Става дума за "моето ангел4е". Беше толкова шокиран, оказа се, 4е тази снимка я намира не само за грозна, ами за много грозна! Сега се 4удя каква нова снимка да слагам, запо4нах и аз да виждам " 4удовища" на нея  Laughing Майтапът настрана, ти казваш, 4е Милена прили4а на мъжа ти. При нас е същото - как малко не прили4а на мен това сладко дреби, май само цвета на о4ите е от мен...

На вси4ки останали пак благодаря за гостоприемството миналата седмица, поздрави и до утре следобед когато с удоволствие ще си пия аперитива пред екрана и ще гледам сеира на някои тъмни субекти от един друг подфорум, хихи. Разбира се, 4е ще бъда и тук на линия, но много ми се искаше да кажа това за тъмните субекти  Sunglasses

За вси4ки -  Hug

# 138
mystic, конкретизирай? newsm53 Тъмни субекти? Мартенички илиии какво клюкарник, татковци? newsm12

# 139
Филипа, с теб сме мила Hug. Много късмет и дано всичко мине по вода. Ще те чакаме с нетърпение да разказваш.

Черепахова    bouquet честита годишнина, нека празнувате още много, много такива.

Бъбълче, добре дошла отново Hug.

# 140
АААААА НЕ, няма да конкретизирам! Но не са мартени4ки, аз тях изобщо не ги познавам, колкото пъти писах си останах да си водя монолог сама, дали са тъпи или умни не мога да кажа.

Ти Мисти, по-добре да не знаеш за моите врагове и за това как от един момент в друг запо4вам да пръскам искри и бълвам огън Sunglasses

Сега да не тръгнеш да ме следиш, аз в момента пуша от лулата на мира и само наблюдавам и се подхилвам. Разбрах, 4е дори когато 4овек си защитава гордостта, пак пада до ниското ниво на противника. Няма смисъл от това да се надприказваш с лоши, недостойни противници. По-добре се прави на тъп и си гледай живота. Така правеше инспектор Коломбо и винаги убиецът го подценяваше. Това да се правиш на идиот, а да не си, е цяло изкуство....

# 141
мистик, никът ти е баш на място, по-завоалиран и мистичен пост скоро не бях чела Laughing
Момичета, благодаря за палчетата! Hug
Искам да честитя в аванс РД на Цвети, понеже няма да мога да го направя на точният ден!  bouquet
Честита годишнина на Черепахови!  bouquet

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 23:03 от Филип@

# 142
Абе, Мистик, как може да кажете че снимката на тази сладурана била грозна? Аз още от първият ти пост така се впечатлих от детенцето, много е красиво. Ама сега виждам и защо,  тя майка му и тя хубавица. И двете сте много готини, пу-пу-пу.

# 143
Филипа, много  силно стискам палци. Вярвам, че всичко ще е наред Hug

Честита годишнина на сем. Черепахови  bouquet

мистик, бива ли такива потайни неща да пишеш, събуди ми любопитството много Laughing

# 144
  • София
Честито зъбче на Криско! Да прасне една зъбата целувка на мама си! Mr. Green

Честит Рожден Ден на Мисти!   bouquet

Черепахови, Честита първа годишнина!   bouquet Все така задружни и готини! Янче, как е след цяла година семеен живот?

Филипка, ще стискаме мнооого силно палци, макар да съм сигурна, че всичко ще мине бързо и леко!  Hug

Мистик, все пропускам, но добре дошла и от мен  Wink

Моя Гушко чааааак сега заспа Crazy Обикновено заспива към 20.30 - 21.00ч, какво му стана тази вечер незнам  #Crazy Та така успях да изчета всичко пропуснато. Ех, как необичам дъждовното време... При нас, за съжаление няма нито къде да се разходи човек, нито къде да седне като излезе в дъжда  Confused... Дано идната седмица е по-суха!

# 145
Филипка с теб сме Hug
Янче, честита годишнина Wine Glass. Още мнооооогооо годишнини да празнувате married  loveuuu
Забравих да поздравя mystic Sad Но по-добре късно, отколкото никога Simple Smile. Та добре дошла сред нас Hug

# 146
Ааа Мистик не си случайно тука ти. Кой ли вятър те довя?  Thinking  Joy

Чаена, чела ли си това: "(...) Непоносимост към лактозата - “млечната захар”

Непоносимостта на бебетата към краве мляко не е задължително свързана с млечния белтък. Понякога тя е свързана с непоносимост към млечната захар – лактозата. В тези случаи е налице т.нар. “кисела диария” - изпражненията на бебето са рядки, зеленикави, пенести и имат неприятна миризма. (...)"

от тук? Нямахте ли такъв проблем с Тони? newsm78
Извинявам се предварително много, много, ако съм объркала майчето, ама някоя Априлска беше! ooooh!

Сто пъти редактирах постинга и вече ми се струва, че не беше Чаената. Съжалявам, която и да е - на това попаднай и споделям. Късно е, моля да ме извините, възможно е и виното да ми е дошло в повечко! Лека! smile3507 ............  smile3524

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 01:17 от Misty

# 147
Момичета, наминавам само да ви кажа, че утре заминавам за Варна.До края на седмицата трябва да съм си отново у дома.Стискайте ми палци Sad
Филип@, чакаме те с добри новини само! Hug

# 148

Чаена, чела ли си това: "(...) Непоносимост към лактозата - “млечната захар”

Непоносимостта на бебетата към краве мляко не е задължително свързана с млечния белтък. Понякога тя е свързана с непоносимост към млечната захар – лактозата. В тези случаи е налице т.нар. “кисела диария” - изпражненията на бебето са рядки, зеленикави, пенести и имат неприятна миризма. (...)"

от тук? Нямахте ли такъв проблем с Тони? newsm78
Извинявам се предварително много, много, ако съм объркала майчето, ама някоя Априлска беше! ooooh!

Кучето ми има стомашно-чревни проблеми вече месец и нещо, така че ще прочета статията, може той да го е закъсал... #Crazy Не бе, не е за мене, но няма значение. Важното е, че за който и да е може да прочете от линка ти! Peace А че кучето ми не се оправя е факт...сега е на хапчета, но не ме питайте колко ми е свито под лужичката.

Мистик, абе и аз В. Бекъм не я любя с гадния й тембър, ама то при мен е провесионално мнение донякъде. За външен вид не коментирам - друг спи под завивките с нея, аз не, благодаря! Naughty

Тони от известно време се буди нощем за ядене, сутрин рано пак...какво да го правя??? Вчера му забърках 160 мл вода с бисквитена каша на Милупа, ами извинете, ма 190 мл изцока, почти до последната капка и въпреки това в 2 часа цъфна на опашката за цици! hahaha Ееее, докога бе?!

Дали се е научил да кашля? Вчера вечерта се хили, поема дъх и кихво-кашля, пак се хили и пак така прави. Цяла нощ - нищо. Сега сутринта като се разигра пак започна да го прави това... newsm78Кашля ли и как се разбира, че е кашлица точно?! Ама го прави много  и на често!

# 149
  • София
Чаена, честито ти християнче!  bouquet Да ти е жив и здрав! Hug Ама той голям кротан на кръщенето  Hug За кашлянето - да не сте го простудили с къпането в казана?

Добро утро, успешна и хубаваа седмица от нас!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт