Отговори
# 180
Дея, Викито е за мен нещо много грозно. Тя милата е не само нехубава, ами на вси4кото отгоре и тъпа! Ти 4увала ли си я как приказва? Това е голям смях  Joy

Абе хора, как така вси4ки имате зъби, ние следа от зъби нямаме, аз съм ве4е озада4ена.

Оф, пак смених снимката. Сложих една уебкам-снимка, нула ка4ество, но супер настроение  Wink

# 181
  • София
Дея, мерси за бързия отоговор! Ще пробвам, мисля че те разбрах.
Не съм сменяла гумите и мисля че ще издържат. Зимно чувалче засега няма да купувам понататък ще видя ако стане много студено, но не ми се вярва тогава да иска да седи в него.
Аз като видя, че са му студени ръцете и най-вече носа винаги го завивам или обличам с нещо отгоре независимо колко е облечен.
Целувки на малката сладурка!
Ако не бяхте заети с Давид на Бюти бихме се кандидатирали за зет и според мен много бихме си подхождали с количките, нашата е зелена след малко ще кача снимка.

# 182
  • София
Стига, Бе, Мистик, как тъпа - тя е бебе!
Дея и аз така като го обичах и му беше студено! Явно, защото не се движат! сега го слагам един ТСМ-ски космонафт и е ОК, но при нас е по-судено, откоркото при вас!

# 183
# 184
Вени, аз казала ли съм думата "тъп" по отношение на моето бебе? Не, не съм. Зна4и става дума за недоразумение  Simple Smile

# 185

Mr. Green много ще си подхождаме дааа  Party ,ама той голям сладур има и къдрици-нали?  Hug
Ама те Давид и Бюти не са ни дали отговор искат ли ни та колко му е вас да вземем като ни искате Mr. Green
И сега с новата магистрала по лесно и бързо ша идвам да си видя зетя  Mr. Green
пък и така готино,от всеки град по едно гадже  Whistling Mr. Green

# 186
Ааа ние се уредихме със зет и ние блио даже Wink
Петеее каде си бре за сина ти пиша Joy как ще го открадна.

# 187
Абе момичета, комплекси ми направихте! Какво става - снахи, гаджета, зетьове...Какво става тук, то сватовническа агенция Ша отваряме вече! А Тони снаха няма ли да си намери??? Mr. Green

# 188
ако се въргаляш с прасетата в калта всички ще се изцапате, но на прасетата ще им хареса!

Joy  Ей тва много ми харесва  Joy

Бабъл, добре 4е вие сте на ред  Praynig  Но относно полицията, не бих оставила работите така. Баси циганията (иzвинявам се zа грубия тон  Embarassed ). Обърни се към на4алника или медиите наистина, ако не ти се zанимава 4аената сигурно Ще ти помогне  Mr. Green

Милена определено не оби4а моркови. И втория опит бе неуспеШен......гади й се  Sick  Ще вzема тиква пък да видим.

Ани, браво на мъжът ти  Peace От ли4ен опит zнам колко са неприятни такива ситуации и как мъжета стоят между двата стола...  Confused  Със свеки не си говорихме година и полувина, мъжът ми беШе на моя страна но подържаШе контакт с тях. Един месец преди да родя, тя ми се обади zа РДто ми. Сега се правим 4е сме в добри отноШения, но zа Щастие се виждаме рядко  Wink  Тя zнае 4е ако пак се влоШат отноШениета ни, аz няма да отида у тях и съответно няма да вижда малката, zа това кротува  Mr. Green

Вени, Мистик каzа 4е Виктория Бекъм била тъпа, не някое бебе  Mr. Green  ( и съм съгласна с нея, не 4е някой го интересува, ама да си го кажа)

Мистик, ти по добре вместо да иzдаваШ тайни  Whistling  я кажи как нау4и дребито на дневен сън.

# 189
Да, това за прасетата е баш вярно! Mr. Green

Танче, абе веднъж да кажат, че сестра ти е крадла ела доказвай, че нямаш сестра! Какво ме забърквате във всеки скандал или повод за кавга? Laughing Аз мога да съм безкрайно добра и търпелива, и всеотдайна /циганката с хвалбите се трупяса скоро/ , ама си имам непоносимост към простотията и по-скоро към плиткоумието на хората, а в случая с ченгетата и катастрофата - направо си е за жалба, медии и як скендъл! Naughty

Редактирах снимката на Тони в кошарата и активката, ще знам за в бъдеще, че по-малки се допускат! Peace

# 190
Колкото и да не ми се иска трябва да си сядам на г..а, че след месец ми почва сесията и е ужас Публични финанси, счетоводства Sick

# 191
  • Boston, MA
Здравейте и от мен, вече съм на (относително)  Laughing  родната ми бостънска почва. И сега докато да прочета всичкоооо... Изпуснала съм един куп поводи - честито на всички половин годишничета!

Честит рожден ден на Мисти - да е много щастлива! Честит зъб на Крис! Всички да са бели и здравички!

Честита годишнина на Черепахови - любов, разбирателство и много малки Черепахчета!

Филипа, стискам палци - дано скоро се обадиш с положителни новини!

Бабъл, добре сте се завърнали (и слава богу, че се е разминало по-страшното)!

Честито кръщене на Тонката! Много е сладък той, а и всички останали априлчета-бъбрилчета! (разгледах снимките на Раче, завидях за срещата пак).

Моето джудже има втори зъб и вчера точно като едно вампирче ме гризна по врата (доста боли). А вече и горните му са набъбнали  Shocked... Но как ми се смее и се гуши в мен два дни - разтапя ме! Сега дъъъълго време нямам планирано пътуване и ще си му се радвам. В тази връзка, благодаря на Черепахова и Скарлет (и други, ако съм пропуснала) за утешителните думи. Сигурно всички работещи майки минават през периоди на съмнения...

Ако има някакъв плюс от липсата ми, той е, че вече НЕ се храним през нощта. Обаче пък увеличихме рязко яденето през деня, и сега и кърмата ми май не стига. За първи път опитахме формула (Дани я хареса), лапа и пюрета вече доста. Вчера му дадох за първи път домашен картоф - не беше възхитен. Обича най-много сладък картоф, морков, банан и тиква. Грах не ще. Кашата още му е вкусна, тия дни ще давам овесена и смесена. Стол още не съм му купила, чудя се какъв (този комбинираният стол и масичка е с много масивна основа, а в нас нямам много място).

Откакто се храни с други храни, бузките му не са гладки, а едни такива грапави. Не е точно обрив, и не е от конкретна храна, следих и внимавах дълго време. На някой друг това да се е случило?

# 192
Честито на всички празнуващи!
Деич,да не забравиш да се обадиш като идваш.
Днес Стенли го бях облякла с боди с дълъг ръкав и жилетка и 3/4 чорапи и дънки и буйки и му беше добре.
ето и малко снимки от сватбата,а за мен беше интересно как ни извеждаха/не бях сиждала такъв ритуал/-и двамата с мъж ми бяхме седнали на стол и така ни свалиха до долу и другото,което беше ново за мен е ,че в дома на булката,след като ги закичиха бабите и дядовците ,дадоха на младоженеца тава с баница и трябваше да  отреже парче колкото ръката му и да го изядат през първата брачна нощ.стига толкова за сватби,а сега по отчетните въпроси:
още с нищо не се отопляваме,а и аз съм решила да го калявам,че и аз покрай него
ох още нещо щях да пиша и забравих,но нищо да остане и за по-късно
вчера ни беше първата тренировка по футбол http://s65.photobucket.com/albums/h218/stenly_photos/?action=vie … ;imgAnch=imgAnch1 и днес вече е по-добър и от бекъм хи-хи-хи Grinning

и да ви питам кога дадохте за първи път месно пюре/имам предвид след като захранихте с зеленчуково/

# 193
Честито на всички празнуващи!
Деич,да не забравиш да се обадиш като идваш.
Днес Стенли го бях облякла с боди с дълъг ръкав и жилетка и 3/4 чорапи и дънки и буйки и му беше добре.
ето и малко снимки от сватбата,а за мен беше интересно как ни извеждаха/не бях сиждала такъв ритуал/-и двамата с мъж ми бяхме седнали на стол и така ни свалиха до долу и другото,което беше ново за мен е ,че в дома на булката,след като ги закичиха бабите и дядовците ,дадоха на младоженеца тава с баница и трябваше да  отреже парче колкото ръката му и да го изядат през първата брачна нощ.стига толкова за сватби,а сега по отчетните въпроси:
още с нищо не се отопляваме,а и аз съм решила да го калявам,че и аз покрай него
ох още нещо щях да пиша и забравих,но нищо да остане и за по-късно
вчера ни беше първата тренировка по футбол http://s65.photobucket.com/albums/h218/stenly_photos/?action=vie … ;imgAnch=imgAnch1 и днес вече е по-добър и от бекъм хи-хи-хи Grinning

и да ви питам кога дадохте за първи път месно пюре/имам предвид след като захранихте с зеленчуково/

Hug е как няма да се обадя,тя Хера и без това ще ни зареже нейде  :: какво ще правим ако останем цял ден /както мисля и аз  Rolling Eyes /Трябва да планувам нещата- имам от Ст.Загора една мама с която раждахме заедно в Сливе-Петя се казва,с вас и Хера /ако не е забегала нейде/
еее ама не го ли знаеш този ритуал,много е характерен за този край  Grinning и куп други ,които ще обсъдим като се видим  Hug А тоалета ти е супер
Ама много сте хубави тримата  Hug
И аз имам мерак да ставам кръстница   Mr. Green

А за пюрето-дадох зеленчуково и някъде след 5 дни дадох местно

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 20:34 от Дея

# 194
Днес говорих по телефона с акуШерката ми, тя Ще дойде в понеделник у нас zа консултация относно zахранването. Та споделих 4е от в4ера давам морков и 4е не се харесва. Тя каzа да продължавам да го давам цяла седмица. Каzа в никакъв слу4ай да не сменям zелен4ука (бях реШила да пробвам тиква), трябвало един и съЩи zелен4ук да се дава цяла седмица, по добре 10 дена, zа да се наблюдава zа реакции. Каzах й 4е нямаме, и тя вика, ами вие сте zапо4нали само в4ера, рано е да се каже. Каzвам ви го да го zнаете, понеже аz си мислих 4е евентуални реакции Ще се появят много бърzо...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт