За млеката - въпрос на избор какво пюре или каша с какво мляко давате, но е пълно с пюрета без мляко (е, не на Ганчев) а кашите има и млечни, и с АМ, и безмлечни така че си е въпрос на избор за майката, има достатъчно разнообразие от всичко. За алергиите - хипоалргенните храни (рядко предизвикващи алергии) не са за деца с доказана алергия, а за родители, които искат да предотвратят алергия - алергия възниква с излагане на алергена, ако не го излагате до една възраст, няма и да бъде алергично детето. Предразположеността не е еднаква за всички разбира се и всеки сам си решава, но не бива да се залъгваме че децата се раждат или с готови алергии, или без никакви, и от там нататък се хранят съответно... Иличе алергията се проявява хоп , от раз - може да се прояви и слеуд години... половината хора от нашето поколение са пример за което.
А за хранителната стойност - Мисти е напълно права - АМ е далеч за предпочитане пред сухото мляко или пък прясното или киселото ако щете... от което и да е животно освен човека.
Ако е въпрос на възможности вече, става по-сложно... Парите никога не стигат, ама на едни са дори по-малко, отколкото на други. За съжаление кашите и пюретата на български производители са блъскани със сухо мляко, нишесте и т.н или поне това е моето впечатление като чета етикетите
Към втората годинка вече седят на масата на възглавница, но може и в стола.
И Криси последните спеше неспокойно с много често пробуждане и мрънкане, понякога и плач. 

, така че ви черпя виртуално!
,а снощи беше страгедия от два дни ми се събират 8 часа сън 
Мисти, Честит рожден ден!Да си жива и здрава, мнооого обичана!
, а с две - не ми се мисли.

,нито ми пишеш нито се обаждаш,само го криеш твоят син,тамън говорех с една твоя съгражданка
Целувки само на Слави ти не заслужаваш
4е дадохме само 2 лъжици....направо й се повдигаШе