Отговори
# 255
Нуни, 4 дни давах домашен картоф - намачкан с водата, в която е врял, без нищо друго, полутечен. На 5-я ден добавих морков, пак домашно, но като ги варих, първо пуснах моркова, т.к. е по твърд, и като беше полуготов, тогава пуснах картофа да се вари.   chef От вчера давам купешки картоф и морков на Хип и много се харесва.  Peace Днес търсеше още дори. В четвъртък ще въвеждам още нещо, но още не съм решила - какво. Thinking

Вени, домашно ли даваш или купешко? Оризът отделно ли го въведе или беше от добавка в готовите зел.пюрета? Thinking

# 256
  • София
Филипа излезе от операцията, добре е и може и още утре вечер да се прибере в Русе! Praynig
 Laughing Laughing Laughing

# 257
  • София
За шапка - от както Янчето на Нуни беше болничка слагам шапка или лента за главата всеки път като излизаме и изкл. разбира се на дните, в които беше много топло.

За праха за пране - караме си на Тео бебе, мисля да пробвам със Сано-то, ама съвета на Ренката не е за подминаване, та ще видя Thinking

Уф, малчо се наспа, а мен такааа ми се ще да си дремна половин-един час  Tired...

Момичета, тук http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php може да сложите снимка и да видите на кой известен приличате вие или дребчо.

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 15:30 от Данче-Поспаланче

# 258
  • София
Ориза го въведох с оризова каша, а пюретата ги правя, а като с замотая купувам!

# 259
Честито на 1/2 годишните бебоци Hug

Браво на Филипка. Бързо да се възстановява и да се прибира.

Данче, не е честно. Симона прилича на Крис Тъкър Sad
Сега ще пробвам с някоя друга снимка.

Ние го караме засега на качулки.
И пера всички дрехи с Тео бебе и нашите и на бибаната.

# 260
енвиа, мерси много за хубавото обяснение  bouquet ей така обичам аз- подробно и ясно. После като решиш какво да въвеждаш, моля те сподели, че аз май съм решила да вървя по твойте стъпки и да ти копирам захранването Blush Hug

Шапка - винаги. Гледам ушите да са на топло винаги, че ме хвана шубето от оная история с болестта Peace

Поспаланче, не ми се отваря това Thinking

Радвам се много за Филипа  bouquet. Хубава новина Hug

# 261
А това е друго нещо - Моника Белучи и Сара Мишел Галар

Нуни, пробвай това http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php

# 262
Не мога да не се похваля имам си нов телефон Embarassed

# 263
аз слагам качулката на якето
Аги няма да мога да мина да се видим, но друг път обещавам Hug
е ха честито какъв де че и аз искам новвввввввввв  bouquet

# 264
Не мога да не се похваля имам си нов телефон Embarassed

казвай какъв да искам и аз  Mr. Green

# 265
Енвия, захраних така:
1. Оризова каша, домашна от кафяв ориз, първи ден една лъжичка, втори ден две, след това се скъса от рев и извиване, затова спрях захранването една седмица
2. Картоф, варен, на каша, с водичката от варенето.
3. Морков, варен заедно с картофчето, дадох отделно лъжичка и после картофеното пюре първия път, оттогава смесвам. Давала съм и купешко на Хип, но не ми хареса - оцветява трайно дрехи и прибори
4. Оризова каша, същата като по-горе, прие се добре този път
5. Круша, пюре -на Хип и Гербер съм давала, първата лъжичка дадох самостоятелно, след това съм давала смес със ориза
6. Елда, смесена с крушевото пюре - на втория ден ми направи разстройство и сега спирам елдата за две-три седмици

Новите неща давам сутрин,първи ден чаена лъжичка, втория ден - две и т.н.; старите неща давам вечер, той яде с голям апетит, но засега не давам повече от половин бурканче (ок. 50-60 грама). Сега ще починем няколко дни от яденето заради разстройството, а и ни предстои ваксинация. После пак ще давам старите неща все едно че захранвам за първи път, а седмица след това ще пробвам нов зеленчук, избрала съм да е тиква заради желязото - пюре на Хип от печена тиква с картофи.

Аз захранвам малко смесено - плодове, зеленчуци и каша, но това е заради бившия запек - който се повлия много добре от крушата. Въвеждам новите храни на 4-5 дни и увеличавам количеството постепенно.

# 266
енвиа, мерси много за хубавото обяснение  bouquet ей така обичам аз- подробно и ясно. После като решиш какво да въвеждаш, моля те сподели, че аз май съм решила да вървя по твойте стъпки и да ти копирам захранването Blush Hug
Нуни, Енвия, аз също съм въвела картоф и морков само...от сряда или четвъртък смятам да добавям тиква към менюто. Честно казано, това захранване ми изглежда много сложно...и изобщо не знам след тиквата какво да добавя... newsm78 Ще трябва да го измисля до неделя...може би печена чушка! Вие как смятате...

# 267
Ади, недей печена чушка... Освен ако нямате запек...
Моят примерен план на захранване е такъв:
1. Картоф
2. Морков
3. Ориз
4. Круша
5. Елда (отпада)
6. Тиква
7. Царевица (каша, готова)
8. Тиквички
9. Ябълка (готово пюре или печена домашна)
10. Сливи (варени домашни)
11. Грах (домашен)
12. Броколи (готово пюре)

Това са плановете засега

# 268
Здравейте,
Много се радвам ,че с нашата Филипа всичко е минало ОК>
Честит телефон на Мимка
Много съжалявам за Мистик и я чакаме(ама това кофти работа с тия банове newsm78)
Кажете моля как си слагате снимки?????Специално към Чаена и Дея,защото те са си ги сложили така(за друг в момента не се сещам)
ДА кажа и за захранването newsm78
4дни кафяв ориз на 5тия дадох картоф,а сега сме на картоф с червена чушка.
След това ще дам ориз със червена чушка и после ще давам просо 4 дни...Следващотото ще е тиквичка,а след това морков newsm78После смятам да мина на елда,а след елдата може би ще дам броколи или заешко.Ще видим Thinking
Ние също не се отопляме вкъщи

# 269
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1126&sub=gallery
Ето го харесвах го от доста време ама чак сега си г взех Embarassed изневерих на Нокия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт