Отговори
# 240
# 241
  • 2 етажа над тавана

Ринка, все още пера с бебешки прах. Даже започнах и нашите дрехи да пера с такъв. Много ми харесва как мирише, на бебе и хубаво.[/i][/color]

Да, да, и аз така - даже установих, че бебешкия прах по-хубаво изпира и затова вече само такъв ползвам за всичко! Grinning

Мале, ма страхотни сте по снимките, гледам, гледам и не мога да ви се нарадвам на бебоците, а и на вас, де Mr. Green Айде да вземем да се видим, преди да падне сняг, а newsm78 Laughing

# 242
извинявам се за тези въртящи се очички но променях нещо във профила си и исках да видя как ще изглежда обаче сега не мога да си изтрия съобщението затова пак се извинявам! Embarassed

# 243
Привет и от нас,

първо да ви поzдравя от Мистик, която ве4е е банната, но да се надяваме 4е в най скоро време Ще се върне в редиците ни  Peace

4естито на вси4ки праzнуваЩи   bouquet

Ренка, и аz като Рина полzвам Кредора, върШи работа макар 4е при мен някои букви липсват, ама карай.

Бубка, радвам се 4е си се върнала и 4е не ти предстои ново пътуване в блиzко бъдеЩе. Офисът е опасен, тук не съм виждала подобно 4удо  Sad  Но то май ве4е няма и zа кога, нали скоро Ще могат да стоят седнали.... Thinking Та няма смисъл сега да търся...

Рина, и аz се у4удих zа ал. реакция, та именно zа това ви го писах. И реШих да "слуШам", бърzа работа нямам. В таzи връzка, енвия, какво имаШ предвид 4е трябва да наваксваме? Тук в Германия по4ертават, 4е не е желателно/zадължително да се дават все раzли4ни храни, можело и едно и съЩото със седмици, стига да е балансирано от към хранителната стойност (в смисъл да има достатъ4но витамини, минерали, въгкехидрати и т.н.).

Рина, тук не се продава бебеШки прах та винаги съм прала с нормален, но сенситив (Перzил или Ариел), беz омекотител.

# 244
Ние бяхме без нет няколко дни, щото пак пропуснахме да си го платим  Mr. Green

ц бббббббм, ц  ц     
Това горното ви е съобщение от малчо, той малко гладен, та затова набляга на ц-то в началото и края
Ние сме болни с него, той е с разстройство, аз май имам грип. ьььььььььььь
 ох, не мога да му махна лапите от клавиатурата, айде, ще бегаме да го храня

# 245
Татянка, имам предвид, че ако караме по 1 седм. с една храна, то за 1 мес. ще сме въвели 4 храни / напр. картоф, тиква, морков и ябълка/, което на мен ми се вижда малко.  Thinking И това става въпрос само за  една добавка дневно към кърмата, а след около месец мисля още към едно кърмене да давам каша или плодово пюре.   chef Предстои ни въвеждане и на месо... Ох, май се оплетох в собствените си обяснения, но дано си ми разбрала идеята... Embarassed

Рина, пера с бебешки прах, макар че не съм доволна как изпира.  Naughty Аз и от праховете за големи не съм доволна...  Mr. Green Най-се дразня на рекламите за прахове - колко вълшебни били...  #2gunfire Защо при мен не се получава - и петната по покривките си седят, и тези от пюрета и др. по бебешките дрешки... Sick

Да питам: Слагате ли шапки в това време на бебетата? Аз започнах да слагам шапка на беба.

# 246
  • София
DIS_M, къде се изгуби?! Crossing Arms

# 247
Дайте малко клюка, кой банна Мистик и защо?
Къде да чета?

# 248
  • София
Перете ли още с бебешки прах за пране или вече с 'нормален'?

Ренка, аз също нямам инсталирана кирилица, ползвам кредора, това синьото прозорче горе, от него се сменя на кирилица. Peace
Da be, ama Kredor-a raboti samo, ako Operac. S-ma poddyrja kirilica, a na toq nachiq Win tova prilojenie ne mu raboti.  #Crazy Nesto oste ne sa go doizmislili  Sick Tipi4no za Microsoft..., ama pustite igri na myza mi ne vyrviat na drugo  #Cussing out  Nishto de, dove4era ste preinstalirame pak!

Ako ste dovolni ot bebechkiq prah, koito polzwate NE GO SMENQITE!!!!!!  Peace  4e nie taka s nqkakyv Sensitive mu dokarahme na malkiq takova liushtene na kojata, 4e edva se opravi! A dori i da ne pere tolkova hubavo, po-dobre s petna, otkolkoto s problemi!  Peace

V4era slagah chapka, duhache mnogo.

# 249
  • 2 етажа над тавана
Шапка и аз вчера слагах заради вятъра, а и се носехме в кенгурото, но като спря вятъра я махнах, че на Маги главата страшно бързо се изпотява, ако й е топло.

# 250
Аз пера с Тео-бебе или Сано.
Саното много добре мирише, затова се изкушавам да пускам и наши дрехи с него, макар да ми е скъп.

Последно , днес мисли ли да вали или не мисли туй време?! Thinking
Ще ходим с кенгуру до центъра, та затова питам.

Раче дай към 17,30 да се опнем в градинката? Ша черпиш, видяло се е! Може и Петенце да доведе нейния хубостник, Вени да доведе Мати,  а мадама също ни трябва... Сонче, да кажеш на майка ти да те доведе, къде сте вие брЯ? Mr. Green

И честит празник на всички сладурковци!   bouquet

# 251
Шапе слагам едно много готино, малкия прилича на наглийски фермер с него.

От бебешкия прах не съм доволна - нищо не изпира. Затова от време на време ползвам Тема-та, с която пера и нашите дрехи. Пускам обаче допълнително изплакване. Засега проблеми няма.

Новите храни въвеждам на 4-5 дни, щото при нас действително си проличава до 48 часа ако има проблем. Първия път с ориза, сега и с елдата. Нещо не му понасят тия каши на човека. Иначе твърда храна давам 2 пъти дневно - сутрин новото нещо, вечер - това, с което вече е захранен. Яде според настроението, но обикновено - по 50-60 грама. Менюто ни се очертава да бъде - сутрин каша с плод, вечер - зеленчуци.

# 252
Юлче, какво си въвела до момента? newsm78

# 253
Енвиа, а ти как направи - след като въведе картофа, какво й даде - морков ли? И смеси ли го с картофа или отделно го даде?

# 254
  • София
Данче, обрива си оправи от един крем на доктор Тайс, но сега имаме по бузите!
Аги, аз сигурно ще бъда в парка в 5.30 - вземи върталежката!
Нуни, може и заедно - като си въвела едно можеш да добавяш иновото към него, после трето и т.н.!
Аз съм въвела до сега : картоф, морков, ориз, ябълка, грах, тиквичка, тиква, карфиол и от вчера круши!

Общи условия

Активация на акаунт