Отговори
# 225
ето ме Мимка  Hug знаеш зета ти го давам, за такава сладка снахичка пък и свекървата не е за изпускане Joy
Мисти на нас направо двете ни избиха, сега чакам отгоре да видим кога ще е
за пускането на печка пускам отвреме на време, защото и на мама и е студено

# 226
ДОбро утро, дами Grinning
Първо да благодаря, много ни трогнахте с пожеланията Hug. Мислим да ги изпълним Wink
Гале, и на вас честита годишнина от годежа
Много приятно е било снощи тук. Жалко, че си легнах рано Sad
БЪбълче, добре си ни дошла. Ужасна случка, но важното е, че сте здрави Hug
Дани, честит ти нов ник Grinning А какво ли става с другата ти адашка - Дани Славкова newsm78

Мистик, що така бе мацка. А при нас как влетя с комплименти Wink Хайде дано да е временният вариант.

Данче, май няма да свикна, но аз на Бубка си и викам Бурка и на мен ми звучи като претопляне.  Аз обличам Симона много по-леко, но навън все пак е 13-15 градуса.
Дея, като намериш "офиса", да дадеш инфо, че и на мен много ми хареса.

Бузките и при нас са загрубели, давайте идеи за крем при студ

# 227
здравейте, днес моята малка принцеса ИНА стана на 6 месеца!
честито и на другите родени на 10 април!
приятен ден!

# 228
  • София
Здравейте и от нас с Емо.

Днес имаме повод за почерпка, че малкият ми - голям  мъж става на 6 месеца.

newsm67 ЧЕСТИТО и на Емо на Боби, Ина на Тусана, Теодор на мама79, Гергана на Ани 80 и Виктор на Елица_С!  newsm67  newsm18 newsm18 newsm18
Да ни растат живи и здрави, палави и щастливи, много обичани и усмихнати!

Та да почерпя виртуално по случая : newsm38 beer Wine Glass eat  food002 Popcorn Coffee baloni

# 229
Здравейте и от нас. И нашият Емо днес става на шест месеца!!!  newsm44 newsm44
Ей, как бързо мина времето. Имате почерпка и от нас по случая  newsm38

Честито на Ина на Тусана, Теодор на мама79, Гергана на Ани 80 и Виктор на Елица_С
и разбира се на нашия адаш Емо но Рачето!!!!!
  smile3525

Да са здрави, щастливи, немирни и умнички. Целувки на всички  Two Hearts

# 230
  • София
Добро утроо   bouquet

Честито полугодие на най-големия ни мъж - Емчо! Честито и на Емо, Ина, Теди, Гери и Вики!  Hug

Деич, отстъпвам, отстъпвам, възрастта си казва думата   Mr. Green Обаче Данката си ми остана полуадаш  Mr. Green Crossing Arms Та по този повод все забравям да питам - моето мъжле, нали е Станимир пък Станимиров ден няма... та си мисля, уместно ли е да празнуваме на Стефановден  newsm78

Иначе пъпчиците за избелели, само са станали релефни, Вени помня, беше питала за такива, та май и нашите от същия сорт. Вени, установи ли от какво бяха?

Деичка, още нещо да те питам - като седиш до късно и сутрин си пак с петлите, не ти ли е криво през деня? Аз сега съм ок, но следобяд ще стана като съблезъб тигър и се надявам шефчето да даде да дремна малко...

# 231
Лелеее, едва изчетох написаното от петък насам! #Crazy
Лошо време - пълна тема! Hug

През уикенда бяхме в София - за сватба в събота вечер. Мина страхотно!  Peace Беба общо взето си стоя в хотелската стая и се редувахме при нея. Натанцувах се и се повеселих! Party Ама, този дъжд не спря! #2gunfire

Неделите, защо така са скучни при вас!?  newsm78 На мен пък от петък вечер до неделя вечер ми е любимото време от седмицата - събираме се всички в къщи и сме заедно навсякъде.  Hug Веселбата е голяма!  Joy А през седмицата - двете с беба само ... Confused

Косопадът при мен значително намаля!  Flutter Но 2 мес. правих онази "овчата" маска от Красива мама. Може да не върши чудеса, но определено помага! Peace

Ооо, имаме си "нова" априлка - Данче - ПоспаланчеWink Колко е добричък Стаско!!! Joy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, ИМАЛИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ ПРЕЗ ИЗТЕКЛИТЕ ДНИ И ДНЕС!   bouquet

ФИЛИПКА, С ТЕБ СМЕ ВИРТУАЛНО! Praynig Hug Praynig

# 232
  • София
Енвиа, нямаше ли време за нас? Трябваше да се уговориме и да забегнеш за едно бързо кафе по време на сватбата  Wink Ааааа, Поспаланче, точно обратното, Стаско ми е малко караконджулче и на мен все ми се мреме  Sunglasses

Янчееее, Симонка докога ще бъде само на 6 мес.? От сега суета и й криеш годините  Joy да не търсите по-млади гаджета?  Joy

# 233
Добро утроо   bouquet
Деич, отстъпвам, отстъпвам, възрастта си казва думата   Mr. Green Обаче Данката си ми остана полуадаш  Mr. Green Crossing Arms Та по този повод все забравям да питам - моето мъжле, нали е Станимир пък Станимиров ден няма... та си мисля, уместно ли е да празнуваме на Стефановден  newsm78

Иначе пъпчиците за избелели, само са станали релефни, Вени помня, беше питала за такива, та май и нашите от същия сорт. Вени, установи ли от какво бяха?

Деичка, още нещо да те питам - като седиш до късно и сутрин си пак с петлите, не ти ли е криво през деня? Аз сега съм ок, но следобяд ще стана като съблезъб тигър и се надявам шефчето да даде да дремна малко...

Hug хайде мир-полу адаш  Mr. Green ,че то тогава и ние сме полуадашки Mr. Green
Ами значи са били от претопляне Данич  Grinning щом са изчезнали

Ами не да ти кажа аз съм свикнала сякаш,вече почти 6 месец,имаше известен период на спане,но сега вече не ми пречи,но предполагам,че рано или късно всичко това ще ми се отрази по някакъв начин  Thinking

# 234
  • София
Ei, tuka golqm kupon se e vihril snosti Simple Smile  A razgovora vi za Viktoriq Bekym iskreno me razsmq - polu4ilo se e nesto kato onaq prikazka: "Edin ne 4ul, drug ne vidql, treti ne razbral...  Laughing
Predi da ste me nahokali, 4e picha na latinica, da vi se opla4a, 4e v4era si instalirahme noviq 64 bitov Windows XP i se okaza, 4e kirilicata ne mu raboti, nqma  draiveri za tunera ni za toq Win, a draiverite za videokartata ni sa 500 MB i t.n. i t.n. #Crazy  Ne si go slagaite, golqma pry4ka e!!!  Sick

# 235
Добро утро и от нас.
Чстито на празуващите  bouquet
Деич и аз го искаммммммммм тоя офис Twisted Evil само ако забравиш да пишеш ако го намериш .
Момичета изчезвам докато е хубаво времето на кафе.

# 236
Данче, просто нямаше никакъв начин да зачезна.  Embarassed С две деца в отвратително време на сватба...  Rolling Eyes Друг път, обещавам! Hug

Татянка, мислех си за това, което ти е казала акушерката за захранването... Да отделяме по цяла седмица на всяка нова храна ми се вижда множко!  Thinking Нали захранихме късно и имаме да наваксваме ... Аз отделям на нова храна по 4 дни и след това - новата. Е, досега само картоф и морков съм въвела, но пътуването през уикенда отложи въвеждането на третата храна, за която още се чудя - тиква, тиквичка или ябълка... newsm78

# 237
  • 2 етажа над тавана
Ей, явно и днес ще имам проблеми с нета, откакто пуснах предишния пост все не мога да се включа, никаква я няма връзката! #Cussing out

baloni newsm51Честит празник на всички малки 6-месечници, много лъчезарни да са, дните им да са пълни с усмивки и много да слушкат мамичките си! newsm51 baloni

# 238
Здравейте!

Е ooooh! как пропуснах купона снощи в нашта темичка, уж съм нощна птица, другият път да се разберем предварително Mr. Green

Бурка по ми харесва от Бубка, тъкмо си мислих за теб тия дни, че много работиш и ни забрави Wink  Честити ви зъбчета tooth, Скарлет-Елизабет и тя има подобно като 'офиса' на Дани  Joy

Татянче, моята лекарка каза, че 3 дни е достатъчно за нов зеленчук и ако има алер. реакция се проявява до 48 часа  newsm78

Иве, много сте хубави на сватбата Grinning

Перете ли още с бебешки прах за пране или вече с 'нормален'?

Ренка, аз също нямам инсталирана кирилица, ползвам кредора, това синьото прозорче горе, от него се сменя на кирилица. Peace

Честито на месечковците- Емо, Теодор, Ина, Гергана и Вики!  bouquet

# 239
Честито на месечковците Hug Hug Hug

Ринка, все още пера с бебешки прах. Даже започнах и нашите дрехи да пера с такъв. Много ми харесва как мирише, на бебе и хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт