знаеш зета ти го давам, за такава сладка снахичка пък и свекървата не е за изпускане 
Мисти на нас направо двете ни избиха, сега чакам отгоре да видим кога ще е
за пускането на печка пускам отвреме на време, защото и на мама и е студено

. Мислим да ги изпълним 

А какво ли става с другата ти адашка - Дани Славкова
Хайде дано да е временният вариант.
ЧЕСТИТО и на Емо на Боби, Ина на Тусана, Теодор на мама79, Гергана на Ани 80 и Виктор на Елица_С!

Та по този повод все забравям да питам - моето мъжле, нали е Станимир пък Станимиров ден няма... та си мисля, уместно ли е да празнуваме на Стефановден 

Беба общо взето си стоя в хотелската стая и се редувахме при нея. Натанцувах се и се повеселих!
Ама, този дъжд не спря! 
На мен пък от петък вечер до неделя вечер ми е любимото време от седмицата - събираме се всички в къщи и сме заедно навсякъде.
Веселбата е голяма!
А през седмицата - двете с беба само ...
Но 2 мес. правих онази "овчата" маска от Красива мама. Може да не върши чудеса, но определено помага! 
Колко е добричък Стаско!!! 

Ааааа, Поспаланче, точно обратното, Стаско ми е малко караконджулче и на мен все ми се мреме 
да не търсите по-млади гаджета?

Та по този повод все забравям да питам - моето мъжле, нали е Станимир пък Станимиров ден няма... та си мисля, уместно ли е да празнуваме на Стефановден 
хайде мир-полу адаш
щом са изчезнали
A razgovora vi za Viktoriq Bekym iskreno me razsmq - polu4ilo se e nesto kato onaq prikazka: "Edin ne 4ul, drug ne vidql, treti ne razbral...
Ne si go slagaite, golqma pry4ka e!!!

Нали захранихме късно и имаме да наваксваме ... Аз отделям на нова храна по 4 дни и след това - новата. Е, досега само картоф и морков съм въвела, но пътуването през уикенда отложи въвеждането на третата храна, за която още се чудя - тиква, тиквичка или ябълка...
как пропуснах купона снощи в нашта темичка, уж съм нощна птица, другият път да се разберем предварително
Честити ви зъбчета
, Скарлет-Елизабет и тя има подобно като 'офиса' на Дани