Електронни четци - Тема 25

• 50 099
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Естествено, че могат да се трият книги, просто разкрай всичко, което си прочела или не ти е допаднало.

# 226
  • София
Някой от електронните книгите, които съм купила се оказаха истинско разочарование, та си мислех има ли начин да ги изтрия, за да си освободя място на четеца. Или д ги прехвърля на друг носител. Или като някои документи  на drive ! 
Ел. четец е вид носител, с памет. Разбира се, че книги се трият, както всеки друг файл

# 227
Явно има проблем четецът, щом паметта е запълнена с 64 книги.

# 228
  • на острова на мечтите
И, благодаря ви. Само дето не мога да намеря Копчето за триене Joy
Пробвай с кабела да го свържеш с компютър, да видиш какво може да се изтрие или качи.
Той е вид таблет и си има връзка с Интернет. Какъв е смисълът да го вържа с компютър!?

# 229
За да отворите папките и да видите какво точно има вътре. Странно ми е да събира само толкова книги, или има и още неща, или има слот за карта памет. В стария ми четец, макар и друга марка, има над 500 книги и дори не е на средата. Модел отпреди повече от 10г със сравнително малка памет е.

# 230
  • на острова на мечтите
За да отворите папките и да видите какво точно има вътре. Странно ми е да събира само толкова книги, или има и още неща, или има слот за карта памет. В стария ми четец, макар и друга марка, има над 500 книги и дори не е на средата. Модел отпреди повече от 10г със сравнително малка памет е.
и на мен ми се вижда странно... Ще опитам да направя и двете операции. Имам книги, които мога да чета два пъти в годината. А други ги смятам загуба на време, дори само защото съм ги прочела.
Благодаря Heart

# 231
  • Варна
Всички или поне повечето четци имат връзка с интернет. Интернетът какво общо има с изтриването на файлове?

# 232
  • на острова на мечтите
Всички или поне повечето четци имат връзка с интернет. Интернетът какво общо има с изтриването на файлове?
нищо. Отговорих на две различни предложения. Едното да си вържа четеца с компютър,за да проверя колко място имам за качване, а другото , как да си изтрия файловете.

# 233
Здравейте моля за малко разяснение-Подариха ми четец Amazon Fire 5th но не мога да си чета книгите на него,трябва допълнително приложение да се изтегли и тогава да се чете.В киндъла не ми излизат изтеглените от мен на устройството книги,а само книгите от Амазон.Това нормално ли е ?

# 234
Fire е таблет, не четец.
Може с много приложения да четеш, включително и да изтеглиш Киндъл безплатно. А за книгите, пращаш си ги на мейла на четеца и се синхронизират на всякъде където имаш инсталиран Киндъл. Не е задължително да са от Амазон.

# 235
  • SF
Пак да ви попитам 2018  година ли трябва да бъде Paperwhite? И 4 ли трябва да бъде?
С какво са по-добри от 2020?
В момента избирам какво да си купя и се притеснявам да не купя стар модел при равни цени Simple Smile

# 236
Последният Paperwhite е 2018.

# 237
  • SF
Amazon Kindle Paperwhite 4, Gen 10, 2020, 8 GB Twilight blue - ето един модел, 2020.
Аз си представям, че 2018 и 2020 са години на производство, а не някакви серийни номера или номера на моделите.
Моля те, обясни ми, защото искам да го купувам сега (днес, утре).

# 238
Ето всички Киндъли с дата на излизане.
https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GK33S847NN4V6Y83

Този който гледаш е последен, да. 2020 май са пуснали шарените, но моделът и характеристиките са едни и същи от 2018.

# 239
2020 излязоха цветните разцветки, иначе модела е от 2018.

Общи условия

Активация на акаунт