Електронни четци - Тема 25

• 49 853
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Какво да кажем? Чакаме някой, който го е поръчал да се похвали.

# 616
  • София
И аз му се чудя,защото е по-голям.Аз имам paperwhite 2018 и съм много доволна, но искам да подаря на майка ми за Коледа и за нея по-голям ще е по-добре сигурно.

# 617
  • София
Аз също му се чудя заради по-големия екран и топлата светлина. Очаквах да го намалят повече, честно казано. Ще помисля още малко.

# 618
Единственият плюс на по- големия дисплей, е че по-малко ще се прелиства.
Иначе би трябвало и да е по-добре осветен дисплеят , защото има повече крушки.

# 619
Само дисплеят ли е по-голям, или и самият четец?
На мен ми е малка ръката и един по-голям четец няма да ми е толкова удобен.

# 620
Ние го поръчахме, но този който е малко по-скъп и няма реклами https://www.amazon.de/gp/product/B08N36XNTT/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1. Поръчахме го до адреса на https://gabieli.com до Германия и от там до България. Като дойде ще споделим..

# 621
  • София
Целият е по-голям.Сравних дадените размери с моят.

# 622
  • София
В сравнение със стария модел:

# 623
Само дисплеят ли е по-голям, или и самият четец?
На мен ми е малка ръката и един по-голям четец няма да ми е толкова удобен.
С Оазис чета и не го обхващам изобщо, но не е проблем. По абсолютно същия начин ми пада на носа като заспя:))))
Разделителната способност обикновено е по-голяма на по-новите модели.

# 624
Здравейте! Как се пейства на pocketbook? Закупих си електронна книга ,но при копирането на ключа след това не мога да го пейстна в полето за парола което ми иска книгата ,за да се отвори .

# 625
За какъв ключ става въпрос? Електронна книга за PocketBook се качва по следния начин:
1. Сваля се самата книга на компютър, в профила ти трябва да има бутон Свали
2. Прави се регистрация в сайта на Adobe
3. Сваля се приложението Adobe Digital Editions
4. Натиска се 2 пъти с левия бутон на мишката върху книгата
5. С десния бутон на мишката се избира опцията Show Folder in Explorer
6. Свързваш четеца към компютъра с кабел
7. Прехвърляш книгата с Copy/Paste
8. Пускаш безжичната мрежа на четеца
9. При отварянето на книгата трябва да си влезеш в профила на Adobe с имейл адреса и паролата

При всяко следващо закупуване на електронна книга точки 2, 3, 8 и 9 се пропускат. Друг начин за прехвърляне не знам.

# 626
  • Бистрица
Моят pocketbook touch hd 3 limited edition е синхронизиран с акаунта ми в dropbox. Тегля си книга от телефона и я слагам в папката pocketbook в dropbox. След това отивам на четеца,давам му да синхронизира акаунта и сам намира всички книги,които съм качила. Имам и браузър на четеца,мога да свалям директно на него,но нямам търпение, защото е бавничък.

# 627
# 628

Моят е десният, от втория линк. Много са ми удобни тези бутони. Като заспи дисплеят, местя страницата с тях.
Имам режим черен фон с бели букви, изключително удобен нощем.

# 629
Предвид ограничения бюджет, който имам, на черния петък си подарих един Киндъл 2019 с уай фай, 8 ГБ. С подсветка е. Дано остана доволна, защото чета предимно, когато малкото ми човече спи - следобед и вечер, но съм страстен читател. Надявам се, ако имам някакви въпроси, да може да помагате!

Общи условия

Активация на акаунт