Бебето ми падна от леглото

• 25 771
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Старай се да не пада, но Али е падала до сега 3 пъти. Страшно е ако в рамките на 24 часа след това повръща или скоро след падането клюмне и заспи. Тогава го води веднага в Пирогов и хората се знаят какво да правят.

# 31
Не се стряскай.Децата така растат. Като си спомня лятото детето на една приятелка толкова лошо падна, че му излязоха синини по главичката, много бързо се оправи и сега тича, пада, става и така расте юнака.

# 32
И двамата са падали по няколко пъти.

# 33
 За съжаление и ние се включихме в отбора на падналите днес. Побърках се! Дано всичко е наред!  Praynig

# 34
Гледай го дали диша. Ако нещо ти се стори съмнително го събуди

# 35
И двете ми деца са падали от спалнята - много бяха подвижни и аз съм плакала с тях!
А пък една от лелите им ме успокояваше така: "Още една гънчица си направиха на мозъка"
Това е неизбежно, но трябва да го наблюдаваш след това - за реакции, гадене, повръщане...
 Laughing

# 36
Моят син падна зъ първи път на 5 месеца от спалнята и рева ужасно, но не толкова от удара колкото от уплаха ! След това колко падания имашеее лелеее  #Crazy но да ми е жив и здрав нищо им няма на децата не се притеснявай, а толкова ревах първия път и си мислех какво ли не, но определено трябва да следиш да не повръща и да не е сънливо и отпаднало след удара

# 37
  • густо майна Филибето
Тепърва ще има да пада...
Сина ми сега пада много повече отколкото като бебе, защото е все по-палав а аз не мога да го контролирам като преди. Бъди внимателна и наблюдавай бебчето известно време. Според мен нищо страшно не се е случило щом досега няма признаци.

# 38
Гери е падала веднъж и то скоро, но си изкарах просто ума....миличкото Rolling Eyes

# 39
  • София
Не се притеснявай - всички деца са падали- едни по стъпала, други от легла...а моето съкровище дори аз го изпуснах / получих тендовагинит/. Просто бъди по-внимателна и съобразителна.

# 40
И моят син пада няколко пъти от спалнята ни върху ламината, но веднъж се разплака и то не, че се е ударил, а по-скоро от уплаха. Ако след това прояви някои по-необичайни признаци, мисля че тогава можеш да попиташ лекаря.

# 41
  • pomorie
lo6o li e

# 42
Не се стряскай - на всеки се случва. И ние сме падали  - 3 пъти ...  Embarassed
По-скоро се поуплаши, имаше даже и джонга, но ... слава богу нямаше последици

# 43
И ние преживяхме падане на вашата възраст от спалнята.Аз си мислех,че не може да се обръща...а ето какво стана ooooh!.Чувствах се много зле  Sad.Горе са написали за какво да го следиш в подобни ситуации.Дано да имате по-малко произшествия за напред Simple Smile

# 44
И ние днеска паднахме, тя плака и аз плаках абе ужас.
Колко време трябва да я следя за реакции? През ноща да ставам ли да я наглеждам?

Общи условия

Активация на акаунт