Какъв крем за лице използвате? – 20

• 84 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Седмото небе
Елементарно лесно се намира при търсене в нета:

Защо не се научите да ползвате търсачка? Наистина не е никак трудно... Копирах нейното описание “ филорга хидра филър мат”, дадох търсене и воала!!! толкова лесно и просто се получава... Даже не е нужно и да се пише...
Този пост го написах и свърших цялото търсене с една ръка, другата беше заета да подрусва заспиващо 6 месечно бебе в шезлонга Wink Не е като да имам време да седна пред компютър с чаша кафе в ръка Scream
Грийн, преди години съм опитвала много неща на марката, бях доволна. Но те промениха много от продуктите си. Питай в някоя аптека дали няма да ти дадат мостра преди да се хвърлил да го купуваш/поръчваш.
Иначе на мен също му се е случвало даден продукт във времето да не ми допада. Една опаковка Ок и на следващата вече примерно след половината, не ми допада. При това и двете бройки купувани заедно от едно и също място, по едно и също време. И все още нямам обяснение защо се случва така.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 14:23 от * SUPERMAMА *

# 376
  • София
Трудно е с ревящо  дете!

# 377
Над година ползвам/х филорга хидра филър мат и бях невероятно доволна, но в последните седмици ми прави кир. Още не съм установила причината. Търся подобен, да имате препоръки? Хидратиращ, матиращ, на 30г съм, мазна кожа с първи признаци на стареене.
Мнения за този?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010024523
Ползвах го преди години, само че не беше за мазна кожа /моята е по-скоро суха/ и определено беше сред фаворитите ми. Смятам, че за твоята възраст е много добър избор.

# 378
Търся мнение за регенериращите  кремове на Ревив.

# 379
Над година ползвам/х филорга хидра филър мат и бях невероятно доволна, но в последните седмици ми прави кир. Още не съм установила причината. Търся подобен, да имате препоръки? Хидратиращ, матиращ, на 30г съм, мазна кожа с първи признаци на стареене.
Мнения за този?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010024523
Сега и мен ме заинтригува с този крем. И при мен се получава напоследък този кир ефект, не знам от жегата ли е или от самият крем, тъй като последния път си взех без опаковка и на него пише "тестер". Честно казано дори не ми прави така гладка кожата като го нанеса, колкото когато си купих първата опаковка. Та и аз ще следя отзиви тук...

# 380
  • София
Кир ефекта се получава от несъвместими продукти.

# 381
Ама аз нищо друго не използвам, освен крема. Мия си лицето с гел за лице и слагам крем. Това е.
Още повече, че досега при същата дейност съм нямала такъв кир ефект.

# 382
  • София
Ама аз нищо друго не използвам, освен крема. Мия си лицето с гел за лице и слагам крем. Това е.
Още повече, че досега при същата дейност съм нямала такъв кир ефект.

Може би слагаш по-голямо количество и така също може да се получи кир ефект.

# 383
Не. Слагам винаги едно и също количество.

# 384
Не споменахте ли, че вторият продукт е тестер? Мисля, че може да има разлика, а и кога е произведен.
Но по-вероятно е от това, че лятото кожата се омазнява малко повече и се нуждае от различна грижа.
Случва се и кожата да се промени независимо от сезона.

# 385
Не споменахте ли, че вторият продукт е тестер? Мисля, че може да има разлика, а и кога е произведен.
Но по-вероятно е от това, че лятото кожата се омазнява малко повече и се нуждае от различна грижа.
Случва се и кожата да се промени независимо от сезона.
Да, точно затова го споменах. И аз имам чувството, че е различен от тези, които не са тестери. Иначе кожата си ми е мазна, лятото още повече.

# 386
Сигурно при теб е от тестера. Кой знае какво е...
Аз за мен смятам, че е защото все още кърмя и тепърва ми се завръща редовно цикъла - може би разните там хормончета играят шеги и на кожата ми. Или от жегите. Няма дпуго обястение. Количество и продукти не съм сменяла. Много си го обичам и няма се откажа току така от него. Ще го тествам като стане 25° мах навън.

Писах на Lierac Bulgaria в инстаграм да кажат откъде да си взема тестери или да ми пратят (срещу заплащане), но пълно мълчание вече над ден. Доста неприятно и несериозно ми е, когато фирмите не си поддържат профилите в соц.мрежи и нямат обратна връзка там. В това отношение Filorga са супер напред. С тях съм си говорила по телефона 40мин да ми препоръчат продукт след комуникация в инстаграм, като те настояха и ми се обадиха. Малко спам, ама, сори 😂

# 387
  • София
Сега,  в горещините имам проблем какъв крем за лице да ползвам. Кожата ми е суха.
Имам крем на Avon, но ми идва доста тежък и мазен за сезона. За зимата ще ми е супер.
Другият крем с който разполагам е на Лореал, специалиста. И той ми идва малко мазен. Като сложа ФДТ, лъсвам. Пробвах със CC крема на Lumene - доста ми изсуши кожата.
Не знам какъв крем да ползвам, за да ми е комфортно на кожата на лицето в тия горещини

# 388
Единственият крем, който кожата ми понася в тези горещини, е Clinique moisture surge

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 10:34 от Viktoriai

# 389
Купих си на Neutrogena хидратиращият за суха кожа. Не е лош, попива бързо, но след няколко часа, усещам изсушаване на кожата.
Не мога да попадна на добра хидратация и това е.

Общи условия

Активация на акаунт