Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
аз взех този на хада лабо хидратиращия от ДМ и ми допада за няколко дена ползване, обаче пък моята кожа си е бая суха ...

# 391
  • София
Тази серия на Ревюел за каква кожа беше... Мазна /суха?

# 392
аз взех този на хада лабо хидратиращия от ДМ и ми допада за няколко дена ползване, обаче пък моята кожа си е бая суха ...
Какво точно ползваш: гела или крема? Аз в момента довършвам гела, по-доволна съм от него отколкото от хидратиращия на Клиник. Бях решила да опитам есента и крема, но май имаше ретинол в него и сега не мога да го ползвам.

# 393
Какво точно ползваш: гела или крема? Аз в момента довършвам гела, по-доволна съм от него отколкото от хидратиращия на Клиник. Бях решила да опитам есента и крема, но май имаше ретинол в него и сега не мога да го ползвам.
Може, просто трябва слънцезащита.Аз ползвам целогодишно ретинол.

# 394
здравей Хелия , да ползвам гела -този

# 395
Идеи за крем за кожа 40+, от който да не лъсвам като немит тиган? И за да е по-сложно -  По възможност не повече от 30-35 лв. Simple Smile

# 396
  • София
Не е много по темата, но все пак
Има ли доволни от серума?
Мисля д пробвам първо мострата

# 397

Само кремове съм ползвала на Ести и не съм впечатлена. Но цената е достъпна и може да го пробвате. Вчера си поръчах серум с AHA и BHA и крем с витамин ц на The ordinary. Иначе от 3 години използвам предимно кремове на Keenwell, по-добри за моята кожа не съм срещала. Любим ми е нощният им серум с Витамин ц++, но очаквам доставката и от него. Използвам го предимно зимния период поради опасността от пигментни петна при слънце.

# 398
  • София

Само кремове съм ползвала на Ести и не съм впечатлена. Но цената е достъпна и може да го пробвате. Вчера си поръчах серум с AHA и BHA и крем с витамин ц на The ordinary. Иначе от 3 години използвам предимно кремове на Keenwell, по-добри за моята кожа не съм срещала. Любим ми е нощният им серум с Витамин ц++, но очаквам доставката и от него. Използвам го предимно зимния период поради опасността от пигментни петна при слънце.
А с каква кожа сте?
И на каква възраст?
Може ли снимка на продуктите Ви?
Благодаря

# 399
На доста места чета,че  пише, че вит Ц се ползва целогодишно с козметиката , а лятото дори засилва ефекта му, заради слънцето.Ползва се слънцезащита.Аз и ретиноли ползвам, а съм склонна към пигментация.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 11:20 от ДХ3

# 400
Някой ползвал ли е Avène PhysioLift EYES - кремчето им за очи? С каква текстура е, какъв ефект видяхте?

Съдържа ретиналдехид и се притеснявам да не ми изсуши и без това сухия околоочен контур.

Благодаря предварително!

# 401

Аз съм много доволна от този хидратиращ крем на Фитокод за лятото. 40+, суха кожа. Отгоре слънцезащита на Биотрейд, озаряващия.
Иначе ползвам цялата серия. Опитвам с с други продукти и пак се връщам на нея, друго по-добро не съм открила.

# 402
За момичето с петна от акне по гърба, да повторя за серума на  The Ordinary. Голямата ми дъщеря си оправи лицето с него, малката също има проблем с гърба, но в момента я мажа с антибиотици, след това ще слагам серума и на нея.

# 403
За момичето с петна от акне по гърба, да повторя за серума на  The Ordinary. Голямата ми дъщеря си оправи лицето с него, малката също има проблем с гърба, но в момента я мажа с антибиотици, след това ще слагам серума и на нея.
На колко години са децата? Защо с антибиотик?

# 404
На 17 и 13. Антибиотик, защото има големи, направо буци пъпки по раменете, почти сме ги изчистили.
Забравих да допълня и за активния лосион Акнеаут на Биотрейд. С него мажа веднъж дневно срещу черни точки.

Общи условия

Активация на акаунт