Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 997
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
На доста места чета,че  пише, че вит Ц се ползва целогодишно с козметиката , а лятото дори засилва ефекта му, заради слънцето.Ползва се слънцезащита.Аз и ретиноли ползвам, а съм склонна към пигментация.

И аз това на много места съм го чела и слушала и ползвам целогодишно и ежедневно вит. Ц. Сега през лятото през деня ползвам само вит. Ц и слънцезащита. Петна от него нямам, а съм склонна.

# 406
  • София
Делириум, Нотино или Дъгла е най добрия вариянт за поръчка на Серум на ЕЛ?

# 407
Вземай от сайта, от който те устройва цената

# 408
  • София
Качеството еднакво ли е?

# 409
  • София
За ЕЛ пазарувам винаги от немската или английска версия на сайта на марката. Има много добри промоции, отстъпки, мостри и подаръци.

# 410
  • София
За ЕЛ пазарувам винаги от немската или английска версия на сайта на марката. Има много добри промоции, отстъпки, мостри и подаръци.
Ще съм благодарна на линк към сайта
Пробвах от 1 сайт,но плащането е само с карта

# 411
  • София
Плащането винаги е с карта.
https://www.esteelauder.de/promotions

https://www.esteelauder.co.uk/

# 412
Делириум, Нотино или Дъгла е най добрия вариянт за поръчка на Серум на ЕЛ?
И трите са ок. Гледам къде има промоции или подаръци 😄

# 413
За момичето с петна от акне по гърба, да повторя за серума на  The Ordinary. Голямата ми дъщеря си оправи лицето с него, малката също има проблем с гърба, но в момента я мажа с антибиотици, след това ще слагам серума и на нея.
кой е серума ?

# 414
  • София
Какво друго може да препоръчате за тийн проблемна кожа?

# 415
За момичето с петна от акне по гърба, да повторя за серума на  The Ordinary. Голямата ми дъщеря си оправи лицето с него, малката също има проблем с гърба, но в момента я мажа с антибиотици, след това ще слагам серума и на нея.
Кой лосионточно?

# 416
Измивен неагресивен гел вечер, почистване с тампон с розова вода вечер и прах за рани.

# 417
  • София

Avene имат много хубав измивен гел, който нито изсушава кожата нито е агресивен към нея. Ползвах го като тийнейджърка и до днес. Опитвала съм да сменя с други марки, но безуспешно.

# 418

Moят тийн има проблемна кожа, и за съжаление, маските не помагат Sad   Имаме кремове предписани от дерматолог.

Наскоро купих Paula's Choice Regular Strength Daily Skin Clearing Treatment with 2.5% Benzoyl Peroxide.  По принцип продукти с benzoyl peroxide помагат. Те са без рецепта. 

За себе си взех слънцезащита от марката, с физически филтър. Още не съм я пробвала сериозно.

# 419
  • София
Моята маймунка има лек измивен гел, тоник (един с алое успокояващ и един Paula’s choice 2% BHA) лек хидратиращ и матиращ крем, слънцезащита и едно гелче на Клиник, което свърши и сега ще и взема нещо друго.  Освен това има и пачове на Cosrx.
Кое на Ordinary, не разбрах, препоръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт