Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ползвала съм ги и двата и съм много доволна. Гликоловия серум на Биодерма ги ползвах само вечер, преди крема за лице, а Ниацинамида на Paula's choice го слагам и сутрин, и вечер (вечер редувам с други серуми, понякога гликолов, понякога с вит Ц), от него съм на втора опаковка. Не изсушава изобщо и има хубав ефект за заглаждане текстурата на кожата и да държи зачервявания и излизане на пъпчици под контрол.

Здравейте, може ли да кажете точното  наименование на серума на Биодерма?

Също така освен ниацинамида на Paula's choice има ли друг такъв серум, който бихте препоръчали?
Имам проблем напоследък с леко разширени пори и много ми се иска да намеря решение по въпроса. Кожата ми е смесена към чувствителна и съм в търсене на решение, което хем да е антиейдж хем да повлияе на порите и до колкото се оринтирам от поста това звучи подходящо... 30+ са параметрите

Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 10:18 от Tara_RZ

# 76
Tara_RZ, аз ползвам на ла Рош effaclar серума за несъвършенства в момента хубав е но не е кой знае какво, имам и отворен серум с нициамид на jorgobe който ползвах преди този,еми повече ми харесва и ще се върна май към него, по скоро изглажда кожата за порите незнам какво да очаквам честно, физически незнам дали е възможно да изчезнат. Загледах че eucerin имат серум за пори може по нататък да го пробвам.

# 77
  • София
Niveli благодаря за мнението. Реалист съм, не очаквам чудеса, но поне да направя каквото зависи от мен Simple Smile Доста четох за Paula`s, но една идея нанагорно ще ми дойде в момента цената й, че добре съм понапазарувала нопоследък... Ще разгледам още и ще взема за проба нещо.
А в каква поредност нанасяте серумите в  съчетание с дневен крем и слънцезащитен?

# 78
Аз на почистено лице слагам първо тоник без отмиване,после серума и после крем според зависи дали е сутринта или вечер (заради слънцезащитата), като изчаквам малко между продуктите да попият добре.

# 79
Привет. Чета ви с интерес и ви следя постоянно, та се престраших и да питам. Бихте ли ми препоръчали тоник за лице, хидратиращ, без отмиване. Кожата ми е смесена към мазна, склонна към акне. Благодаря.

# 80
Ползвала съм ги и двата и съм много доволна. Гликоловия серум на Биодерма ги ползвах само вечер, преди крема за лице, а Ниацинамида на Paula's choice го слагам и сутрин, и вечер (вечер редувам с други серуми, понякога гликолов, понякога с вит Ц), от него съм на втора опаковка. Не изсушава изобщо и има хубав ефект за заглаждане текстурата на кожата и да държи зачервявания и излизане на пъпчици под контрол.

Здравейте, може ли да кажете точното  наименование на серума на Биодерма?

Също така освен ниацинамида на Paula's choice има ли друг такъв серум, който бихте препоръчали?
Имам проблем напоследък с леко разширени пори и много ми се иска да намеря решение по въпроса. Кожата ми е смесена към чувствителна и съм в търсене на решение, което хем да е антиейдж хем да повлияе на порите и до колкото се оринтирам от поста това звучи подходящо... 30+ са параметрите

Благодаря предварително Simple Smile

Ето това е гликоловият серум на Биодерма:

За ниацининамид, The Ordinary и Revox имат варианти. На мен първия ми беше изсушаващ и много ефект не видях (но пък много хора чувам, че си го харесват и ползват) , втория не съм го пробвала. Вероятно има още много варианти.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 15:03 от tuali

# 81
Привет. Чета ви с интерес и ви следя постоянно, та се престраших и да питам. Бихте ли ми препоръчали тоник за лице, хидратиращ, без отмиване. Кожата ми е смесена към мазна, склонна към акне. Благодаря.

Кожата ми е мазна и в момента ползвам тоника без отмиване на uriage hyseac доволна съм , кожата е по малко мазна,не дразни, преди това ползвах на la Roche posay effaclar но малко ми пощипваше ( интересно т.к не съм с чувствителна кожа) и от термалния хидратиращ лосион на uriage бях много доволна. Но като цяло след тези продукти слагам и други и мнението за самият им ефект малко се размива дали вършат някаква работа изобщо, но съм свикнала и така си карам.

# 82
Получих днес тези:

Чакам си и вит.Ц серума на SVR ,от пастата взех мостра преди няколко дни и са оказа доста добра,за това поръчах от нея и маската ще пробвам още днес. Пудрата прави изключително мека кожата след нанасяне. CeraVe е комплимент от аптека Гален при поръчката на останалото и него ще тествам в някакъв момент  Simple Smile

# 83
Niveli благодаря ти. Effaclar имах серума. Не видях кой знае каква разлика с него и като, че ли малко се разочаровам от Ла Рош. Май не е моето.
Ще пробвам uriage. Някой да е ползвал матиращия тоник с чаено дърво на The body shop. Или каквото и да е от там? Не знам защо съм скептична към тях като марка.

# 84
Здравейте, въпроса ми може да не е за тука но ми е интересно дали някой е пробвал и използва серумите за лице от тази марка или от тези съставки доста известни са из тик ток YouTube имам интереса но искам да знам дали наистина помагат ще кача снимка
Има още доста видеве

# 85
Някои неща са им ок, други не. За ниацинамид сепциално писах тъкмо малко по-нагоре. Суспензията им на вит Ц беше най-ужасното нещо, което съм ползвала, както и скваланът. Бъфет серума е ок, гликоловия им тоник е много добър. Гликоловия пилинг с пипетата също е добър, но е доста силен, да се има предвид. Станаха доста популярни още преди 3-4 години, от тогава насам ми не са ми толкова интересни. Формулите им са опростени, което значи, че доста неща трябва да комбинираш, за да покриеш едновременно таргетиране на някакви проблеми+ хидратация.

# 86
Някои неща са им ок, други не. За ниацинамид сепциално писах тъкмо малко по-нагоре. Суспензията им на вит Ц беше на ужасното нещо, което съм ползвала, както и скваланът. Бъфет серума е ок, гликоловия им тоник е много добър. Гликоловия пилинг с пипетата също е добър, но е доста силен, да се има предвид. Станаха доста популярни още преди 3-4 години, от тогава насам ми не са ми толкова интересни.

Имаше ли ефект и дали си заслижават
Интересува ме дали помагат
Извинявай ако нещо нахалствам с едни и същи въпроси

# 87
Кое дали си заслужава? Опитах се резюмирам кое ми е харесало и кое не ,  но не знам кое точно те интересува и за какво да има ефект. За ниацинамида-няколко поста по-нагоре.

# 88
Ниацинамида ли бори неравния,по-грапав на места слой на кожата?...решила съм да го включа в грижата за лице,в момента ползвам Bioten Hyaluronic Gold серията и съм много доволна.

# 89
В момента ползвам точно този на ТО, но нямам наблюдения тъй като имам само няколко нанасяния. Потвърждавам и горненаписаното за гликоловия тоник. Лекия пилинг от него ми се вписва идеално на нуждите. Серума с ниацинамид не е особено скъп и винаги може да се пробва.

Общи условия

Активация на акаунт