Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 972
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Вероятно става дума за гликоловия им тоник, много е добър.

# 421
  • София
Колебая се между серум на Ординари и ЕЛ.... Кое ще препоръчате?

# 422
За акнето - лосиона на The Ordinary с Ниацинамид 10% + Цинк 1%.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 22:52 от Iseis

# 423
  • София
За акнето - лосиона с Ниацинамид 10% + Цинк 1%.
Коя марка са?

# 424
  • София
The Ordinary.

# 425
А става ли и за петна останали акне по раменете?

# 426
  • София
Благодаря, Iseis! Ще го взема да го пробва и него.

# 427
Момичета, гледам коментирате серумите с вит. Ц и конкретно ефективността им срещу пигментни петна, та да питам - как точно действат при такива несъвършенства?
Бременна съм и ми поизбиха едни бледи по носа, но есенно-зимния период ще гледам да третирам с нещо. Има ли 2-3-степенна грижа, или само серум е достатъчно? Други процедури в козметичен салон мога ли да правя?

# 428
На мен вит Ц серуми не ми помагат особено срещу петна. Леко избистряне на тена и изглаждане текстурата на кожата да, но петна от слънце или белези ми избледняват само от яки ретинолови серуми.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 15:31 от tuali

# 429
На мен вит Ц серуми не ми помагат особено срщеу петна. Леко избистряне на тена и изглаждане текстурата на кожата да, но петна от слънце или белези ми избледняват само от яки ретинолови серуми.
+1.Добавям и ползване на киселини(азелаинова, гликолова…)

# 430
Моля дайте предложения за хубави дневен, нощен и околоочен крем за поръчка от нотино.
Да са за нормална кожа 40+, може против бръчки, но без ретиноиди  и др., които са несъвместими с кърмене.

# 431
Моля, тогава за препоръки за ретинолови серуми?
А, ДХ3, какви са тези киселини,как се ползват?

# 432
  • Бургас
Моля дайте предложения за хубави дневен, нощен и околоочен крем за поръчка от нотино.
Да са за нормална кожа 40+, може против бръчки, но без ретиноиди  и др., които са несъвместими с кърмене.
Зависи до какви пари, аз много харесвам Шисейдо и Филорга.

# 433
  • София
Да са за нормална кожа 40+, може против бръчки, но без ретиноиди  и др., които са несъвместими с кърмене.

Тъкмо си взех поръчката от Нотино - околоочния крем на Estee Lauder dayWear eye cooling cream (след прочетени добри отзиви за него) поръчах го намален на 44 лв. ще мога да дам отзив след като го започна.  Иначе в момента ползвам на clinique околоочния (all about eyes rich), но поне при мен освен овлажняване и лека хидратация друго не виждам да бори (напр. подпухналостта и тъмните кръгове ) за нощен крем не мога да дам препоръка.  Виждам,че доста хвалени са Филорга.
 Не е крем , но все пак ще кажа- нещото,което мога да препоръчам за бръчки и фини линии под очи е шипково масло  Simple Smile (The ordinary е моето)

# 434
А става ли и за петна останали акне по раменете?
Всъщност, моят опит е с лицето - голямата ми дъщеря така си оправи лицето. За рамене още не съм го проверила как е, но едва ли няма да действа и там.

Общи условия

Активация на акаунт