Какъв крем за лице използвате? – 20

• 83 860
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Записвам се в темата в търсене на крем. До сега все някакви дрогерийни съм ползвала до 5 -10лв основно хидратиращи + разни серуми, околоочни и т.н. от мистериозните  кутии.

Та, на почти 34г. Нямам бръчки никъде никакви. Една идея по разширени пори по носа, но не са кой знае какво. Кожата ми е по скоро нормална или смесена. Единствено ми се иска по свеж и сияен вид, не знам как да го обясня. Знам как ми е изглежда кожата след козметик, просто сияе, чудя се може ли да го постигна в домашни условия. За съжаление не мога да отделя кой знае каква сума за крем. Да кажем макс до 50лв.
Елена, препоръчвам ти от аптечните кремове Виши Идеалиа, Биодерма Хидрабио. От дрогерийните за мен топ крем е Revitalift laser renew на Лореал. За този бюджет ще можеш да си купиш дневен и нощен крем или дневен и серума от тази серия.

# 556
Елена, освен крема, бих препоръчала серум витам С. При мен дава нещо подобно на това, което търсиш като ефект, ако правилно съм те разбрала Simple Smile

# 557
Биотрейд имат озаряващ крем, можете да го погледнете в сайта им и отговаря на изискванията Ви. Аз в момента го използвам и съм много доволна, макар по принцип да използвам доста скъпи продукти за лице.

# 558
Elena of Avalor,
аз имам кожа като твоята. Най-доволна бях и оставам от  Билка с мавруд, както и от серията с роза на Биофреш - Регина роузес. За крема на Биотрейд, който ти предлагат, не е лош, доскоро бях с него.
Съзнавам, че моите предложения не звучат привлекателно, нито по-така, но смятам, че всъщност са разумни и бюджетни - две страхотни качества.

# 559
  • София
Благодаря ви. Ще прегледам предложенията 🙂

# 560
  • София
Скоро някоя дама от темата препоръчваше измивно олио за лице. Може ли пак да споделите мнения.
Разглеждах на Ревюел кремовете, асортимента им е голям в Марви и не знам кой да поръчам. Смесена ми е кожата, 45+ съм.Леки признаци на стареене имам.
 Може ли да ми препоръчате техен крем, а може и няколко продукта необходими за грижа за лице. Аз много не ги разбирам тия работи дето ги коментирате Аха, Ниацинамид, ацид.. на Ординари.
Имам мицеларна вода, 1 хидратиращ крема на Клиник, 1 за стареене пак техен с Ув защита и 1 на Есте Лаудер дневен. Имам и околоочен на Клиник, но го забравям. Имам скраб и серум с Витамин С на Клиник.
Може и други марки кремове да ми предложите.
Ако това не е темата за моите въпроси, моля насочете ме.

# 561
Елена, аз бих ти препоръчала Lumene Valo Дневен крем за лице с витамин C за сияйна кожа SPF 15 🥰

# 562
Елена, мога само да потвърдя препоръките на момичетата за серум с вит. С. При мен той работи безотказно за "избистряне" на тена. Варианти много, можеш да си избереш според бюджета и предпочитанията. Ако прави кир ефект, слагай вечер. За седмица ще забележиш резултат.
stefania, почистващите олиа също са много. И при тях не съм сигурна дали марката има значение. При всички случаи резултатът е по-добър, отколкото с почистване с мицеларна вода или само с пяна/гел за измиване.

# 563
На DHC e много хубаво измивното олио.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 21:59 от tuali

# 564
Аз използвам на Nivea и The Ordinary-Squalane. И двата измиват много добре.

# 565
  • Plovdiv, Bulgaria
Олиото на Nuxe very rose e чудесен бюджетен продукт, но след него ще трябва измиващ гел/пяна за втора стъпка.

# 566
  • София
А серум с витамин Ц преди крема ли да слагам или вместо крем?

# 567
А серум с витамин Ц преди крема ли да слагам или вместо крем?
Преди

# 568
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате крем за лице, защото съм в голяма дилема.
С кожата си съм изтеглила късата клечка... 😀
На места е мазна с големи пори,на места много суха. Постоянно ми излизат пъпки в зоната на челюстта и скулите, на челото никога. А от скоро забелязвам,че е станала много отпусната в областта на челюстта. На 30 години съм,не ми се мисли какво предстои да се случи с нея  в бъдеще... 😭😭😭 Ползвала съм доста кремове, от които ми излизат още повече пъпки. Най-добър резултат имах от един крем на Лумене(който вече не се произвежда, а новите не ми влияят добре) и на Ла Рош Ефлакар Дуо + (но ми изсушава кожата и се появява нещо като пърша). Чудя се дали да продължа с него, поне стопира горе-долу пъпките, но пък се притеснявам кожата ми да не стане още по-отпусната... Една козметика ми препоръча на Биодерма продуктите,но като видях състава и това Минерално олио... Sad
Всеки съвет е добре дошъл. Simple Smile

# 569
И какво те притеснява минералното олио? То НЕ е комедогенно и е много добър оклузив, просто трябва да се знае как да се ползва.
Моят съвет е първо да отидеш на дерматолог, да установиш имаш ли проблем и какъв, после кремове да искаш. И да не очакваш чудеса за три дни.

Общи условия

Активация на акаунт