Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 077
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
@Velina_p, Австралия ще участват дистанционно, нали?
Доколко знам ,да.
Ще изпратят заснет клип ,където трябва да пее на живо.

# 211
@Velina_p, Австралия ще участват дистанционно, нали?
Доколко знам ,да.
Ще изпратят заснет клип ,където трябва да пее на живо.
Да, ще се излъчи предварително заснет клип. Не може да пътува изпълнителката  до Ротердам поради международни ограничения за пътуване.

# 212
Само не и Кристиан Костов да е по-слаб вокалист от Джъстин Бийбър. Сигурно не сте слушали живо изпълнение на Джъстин Grinning
Момчето е най-добрият изпълнител, който сме пращали на Евровизия, а беше само на 17 тогава.

# 213
Швейцария - видях малко от изпълнението на репетицията. Толкова ли не можаха да преценят, че не може да танцува? Според мен щеше повече да отива на тази песен пианото, въпреки критиките, които щеше да отнесе заради сравненията с Аркада.  Съжелявам за него, как една постановка може да провали един изпълнител. Португалия определено има с една монотонна и неинтересна песен хиляда пъти по-добра постановка.
За Викито направи ми впечатление, че нещо камерата не успява да я хване. Само това не харесвам. С облеклото свикнах, като си сложи огърлицата и пръстена, вече я възприемам като образ за тази постановка.
Исландия взеха да ми стават малко скучни, макар коментарите за тях да са ласкави.
Финландия изпъкват с рок изпълнението си, след Виктория  и определено ще отидат на финал.
Сръбкините с това кълчене и с тази песен са ми като нашите Пайнер певици и не ми правят впечатление.
Гъркинята звучи добре, но още нещо не ми достига, не знам може би много ми е стандартно за Евровизия.
Дания, ох тази дискотека на сцената ми е леко хаос. С този потник направо ми се набоде в очите. Може би, нямаше да обърна внимание на облеклото, ако имаше с нещо друго да ме хване ама нейсе.
Румъния, беше ми фаворит даже и гласувах тук за нея. Обаче много куцат в репетициите. Разочарована съм, иначе песента е топ.
Сан Марино тотален кич за мен, за някой друг на две ракии или на наркотици може и да се впише.
Ох, Малта мацката има убийствен вокал, обаче с това розовото на сцената не знам, изгуби малко от силата си в представянето си, не е за такъв формат. На  Lizzo някак си и отива да се облича по този начин, ама тя е много нахакана, голяма кака дето се казва.
Русия - песента определено не ми харесва. Но тази новата не  е лоша

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:51 от Diminko

# 214
  • Radnevo
Добра вокална техника има Кристиян, но нищо повече...

# 215
Нямаш си представа каква мъка за тях е да общуват с много хора това тотално ги изтощава емоционално и психически.

E хубаво де, ама... тогава да си смени професията. За да пееш на международни конкурси се изисква комуникация с много хора. И все ще й се наложи да пее пред 20 хилядна зала. Да си рисува самотно вкъщи и да не общува с никого, ако е толкова интровертна. 20 хилядна публика ще вика пред теб и ти ще си шепнеш там на сцената... ми.. хубаво. Аз практикувам неща, които са съобразени с моята същност, нагласа и възможности. Не съм тръгнал да ставам актьор или певец. То е ясно, че ще трябва да се сблъсквам с публика, ако ще съм обществена личност.
Но както и да е... Дано момичето се представи добре. Желая успех!

P.S. Като знам какви откачалки е имало от други държави.... Нетта, Верка Сердючка, Дана интернешънъл, Кончита Вурст и т.н., аз бих се срамувал, ако те са представители на моята страна. Поне засега такива издънки не сме имали. Нищо, че те са печелили, пък ние не.

# 216
Цитат
E хубаво де, ама... тогава да си смени професията.
Изтрих поста си. Не е по темата, ще изглеждам като трол Simple Smile  Да говорим по темата Евровизия.

# 217
Член на полската делегация е с положителен тест за Ковид-19. Рафал ще пропусне церемонията по откриването утре.

# 218
Не мога да разбера хейта по Кристиан.Човека представил България най-добре и като изпълнение и като поведение.Дългата коса не означава смяна на пола.Ако имате проблем с дрехите му ето част от хората ,който го обличат.На официалната страница на марката е.Корийци са.Работи за азиатския пазар,как очаквате да изглежда? https://www.instagram.com/p/CO2LyXJDjY-/

# 219
  • DE
Нищо му няма на Кристиян. Това, че някои задръстеняци не разбират различните, не може да се приема за общо мнение. Момчето иска да пробие на азиатския пазар, там е пълно с такива, красиви момчета с нормална ориентация, облечени според модата.

# 220
Кристиян, както каза той в Китай попадаш в съвсем друг свят. Китайските музикални формати и филми, много взеха да ми приличат на корейските, че даже почнаха да ги задминават.  Следя ги с години от руските сайтове. Само един пример ще дам, там едно момче да седне в скута на друго момче, се възприема за нещо съвсем нормално. Това за корейците. Но гледам, че китайците много бързо попиват от тях, въпреки строгата диктатура наложена от Си Дзинпин. Кпоп културата налага такъв образ. Момчетата изглеждат много женствени и това се харесва. Крис, явно иска да пробие на азиатският пазар. Няма лошо, стига да не изгуби себе си по пътя.

Букмейкърите пак се рамърдаха. Италия на първо място, Кипър се покачва, Швейцария пада надолу.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 20:31 от Diminko

# 221
  • DE
Не всички изглеждат женствени. Просто някои са твърде млади и твърде красиви, а така няма как да изглеждат мъжествени. Близките отношения на момчетата от групите са наложени от културата им и е част от привличането на фенове, фен сървиса е на съвсем друго ниво там. Говоря като човек който от доста години гледа азиатски филми и слуша азиатска музика.
Крис може да се впише там само защото е с европеидни черти които са търсени и интересни за азиатците, иначе имат доволно талантливи и красиви гласове.

# 222
Мисля,че топ 10  за стриим  на албума му в Китай на най-голямата им платформа QQ си беше добре.Естествено ,че ще изглежда като за тяхния пазар.

# 223
Французойката беше спяла доста зле на последните репетиции, затова е паднала при букитата. Дано на финала е още по-зле 😂

# 224
Интересно ми беше как гласуват Wiwibloggs

Общи условия

Активация на акаунт