Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 122
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Украйна пак са нестандартни, нетипични и динамични. Микс от фолклор и пънк, сигурна бях че ще отидат на финал. Както и за Азербайджан бях сигурна, приятно денс парче, лекичко и с атрактивна певица.  В общи линии повечето песни от днес ми харесаха, комшийте македонци и румънци само са изключение.

# 256
Това са изтеглили за финала:

# 257
Познах 9 от 10, но на мястото на Белгия бях сложил Хърватска.

# 258
Изненадите за мен са две- отпадането на Румъния и класирането на Азербайджан.
Каква изненада има в класирането на Азербайджан? Откакто участват винаги са в челната десетка, а често и в челната тройка. С изключение на 2-3 по-слаби участия в последните 5 години. Участват със силни песни почти винаги.

Не очаквах толкова много публика. Без маски, един до друг.... Дано да й се види вече краят на тази ненормалност.

Преди да влязат в залата, всички са показали отрицателен ПСР тест заедно с билетите.
А и хората в залата са само 3500 души, просто телевизията го показва като масовка.

Познах 9 от 10, но на мястото на Белгия бях сложил Хърватска.
Не, че е важно, но на български е "Хърватия", иначе Hrvatska е на сръбски, хърватски и босненски език.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 09:55 от diziler

# 259
На мен ми харесаха норвежката и украинската и гласувах за украинската.

# 260
На мен също ми хареса украинската. Не я възприех в ютюб, но на сцена ми хареса. Аз съм изненадана, че влезе Белгия в десетката, доста скучновата песен.

# 261
Flo Rida в Ротердам

# 262
А къде гледате? Blush Аз съвсем се отплеснах и пропуснах.

# 263
  • DE
По БНТ Grin Ако сте в чужбина има лайф в тубата.
Изненадах се, че няма коментиращи, друга година се събират доста хора. Аз обичам да чета коментарите и както обикновено при руснаците е купон Grinning

# 264
Ааа довечера съм на линия Hug

# 265
  • DE
Утре де Sweat Smile

# 266
Някоя добра душа да даде датите, че съвсем се обърках Joy

# 267
20 май- втори полуфинал, 22 май- финал 😃
Аз за новинки гледам в ютюб и туитър предимно. Днес ще има Dress rehearsal и Jury rehearsal (мисля бяха от 16 и 22 ч) и смятам да следя онлайн поне второто, както направих онзи ден. Междудругото, на репетицията за журито първия път Роксен имаше разминаване на пеенето с музиката (технически проблем със слушалката) и после изпълни песента си пак. Но защо песните си изпълниха за втори път на репетицията за журито и Малта+ Украйна...изобщо не разбрах! Като си звучаха добре и първия път...хубав начин журито да те запомни по-добре... 🤔
Аз продължавам да не харесвам украинската песен. Макар да признавам, че имаха хубав стейджинг.
Флорида не знаех кой е преди Евровизия, не знам защо толкова се впечатляват дали е на сцената или не... 🤔
Фенрис, не си в България явно 🙂 На мен ми отне малко време да разбера вчера защо няма телефон за гласуване 🤣 Те казаха, че не можем да гласуваме от България,  даже го и знаех, но нали ми е Евровизия след 2 години, простено ми е Stuck Out Tongue Winking Eye
Както и да е, ако можех да гласувам вчера, щеше да е за Израел, момичето се представи чудесно.

# 268
20 май- втори полуфинал, 22 май- финал 😃
Аз за новинки гледам в ютюб и туитър предимно. Днес ще има Dress rehearsal и Jury rehearsal (мисля бяха от 16 и 22 ч) и смятам да следя онлайн поне второто, както направих онзи ден. Междудругото, на репетицията за журито първия път Роксен имаше разминаване на пеенето с музиката (технически проблем със слушалката) и после изпълни песента си пак. Но защо песните си изпълниха за втори път на репетицията за журито и Малта+ Украйна...изобщо не разбрах! Като си звучаха добре и първия път...хубав начин журито да те запомни по-добре... 🤔
До колкото разбрах нередности  е имало и с трите - Румъния, Украйна и Малта. Проблемът бил в мониторните слушалки в ушите на изпълнителите.

# 269
Благодаря, Долче! Значи утре и в събота съм на линия Blush

Общи условия

Активация на акаунт