Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 093
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 240
Ох, чудя се що не ми излиза темата, то от кога има нова... нищо, де, поне навреме я намерих Grinning

# 241
Сръбките на корицата на американското списание Gladys Magazine Голям кич

# 242
  • DE
Пълен отврат са в лицата тия дялкани жени. Все повече ни ги навират отвсякъде, няма ли кой да им каже честно, че не приличат на нищо.

# 243
Ето и ESC Top 50, гласуването на 14-те държави, които участваха в допитването от 1 до 14 май кои са най-популярните песни от Евровизия за всички времена:

Ако някой се интересува, мога да публикувам или изпратя разбивка на всяка от тези 14 страни как е гласувала от 1-во до 50-о място

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 20:25 от diziler

# 244
Италианците сигурно са били неориентирани и само малка част са разбрали за гласуването Joy Франческо на 46-о място...но много италианци мислеха, че на испанското пре парти се гласува за Евровизия, та не се изненадвам Grinning

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 20:23 от dolce miele

# 245
Гласували са 1769 италианци. Всъщност това по-горе е общоевропейското класиране и в него Mahmood е на шесто място. В много държави са го посочили на предна позиция, явно се е харесал.
А ето и гласуването на самите италианци:

# 246
  • DE
Началото много ми хареса.
Нека това е завръщането към нормалния живот Heart Публиката ми се струва по екзалтирана от друг път.
Да живее 21 век.

# 247
Човекът-Глас получи признание, ха ха... Joy
Жалко, че Хърватия и Румъния не се класираха.

# 248
  • София
Изненадите за мен са две- отпадането на Румъния и класирането на Азербайджан.
Не че Роксен не пя немощно наживо. Но песента е добра.

Не очаквах толкова много публика. Без маски, един до друг.... Дано да й се види вече краят на тази ненормалност.

# 249
  • DE
Изненадах се за Хърватия Thinking но реално имаше още 3 подобни и нямаше как всички да минат.

# 250
За теб може да е изненада Азербейджан, но нито букмейкърите, нито масовата публика я отписваха. Масовите прогнози се сбъднаха 8 от 10 - хората очакваха Хърватия и Австралия да минат, за сметка на Израел/Белгия и Швеция.
Изненадата, която не е изненада, е Швеция. Изненада заради тъпата песен, не е изненада заради това, че журитата винаги ги бутат. Гледайте на финала как пак ще са топ 5 на журитата, да не е и топ 3...
Аз съм изненадана неприятно от отпадането на Хърватия (не ми харесваше, но бяха се постарали) и много приятно от класирането на Израел, която ми е любимата песен, но всички я отписваха и аз се подведох.

# 251
  • DE
Много харесах Украйна.
Песента за водата в паузата за гласуване бе страхотна. Хубаво шоу с много съвременни ефекти.

# 252
Жалко за Хърватия! Шведската песен не беше за финал, отделно певеца супер фалшивееше накрая. Украйна ми най - хареса днес.

# 253
Жалко за Румъния и Хърватия. Австралия очаквах да мине също. Белгия и Швеция никак не ми допаднага, по последната винаги си се класира на финал.

# 254
  • София
Израелците бяха невероятни! Три пъти връщахме песента - все едно история разказваха, имаше сюжет, пее и танцува момичето и грам не се задъхва. Атрактивна, динамична и мелодична песен-веднага ти се иска да я запееш. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт