Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 279
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 360
Четвърти пореден финал. Никак не е зле, особено ако си спомним как години наред дори и той беше мираж, подобно на  класиране на националите на Мондиал 😀
Така че по - добре малко да охладим емоциите откъм високи очаквания.
Моята прогноза е 6 - то място, дано бъде опровергана с положителен знак.
Браво бе, ако сме шести с толкова смотани песни като конкуренция

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 07:35 от Lazuli

# 361
Четвърти пореден финал. Никак не е зле, особено ако си спомним как години наред дори и той беше мираж, подобно на  класиране на националите на Мондиал 😀

Да, два пъти бяхме първи под чертата и два пъти втори под чертата.  А "човекът-глас" май беше последен на полуфинала си, хахахаха

# 362
Албания, Сърбия, Португалия, Исландия, Швейцария и Гърция ще пеят в първата половина на финала.
България, Молдова, Сан Марино и Финландия във втората половина.

# 363
  • София
Тая вечер беше мъка да ги гледам... пълно с бозави протяжни песни, плеймейтски сърбо-холандски певачки от някакъв остров, зле облечени от секънд хенда датчани , англичани, и водещи...Освен едните финландци, които леко пунтират Линкин парк като стил, аз друго по-забележително не открих. Вехто диско и купени певци...от Албания , Гърция и Сърбия са холандки, Киркоров минал към Молдова, австрийците бяха китайци, за шведите от миналият поток вече се коментира... Въпреки,че песента не ми допада ,браво на Виктория, че се класира, пя хубаво и е хубава истинска БЪЛГАРКА!

# 364
За мен пък беше интересен полуфинал (но признавам, че отдавна вече свикнах с песните в него, а и по-добре, отколкото без Евровизия) и като цяло не бях много критично настроена към песните. Joy Даже попях и потанцувах дори и на някои песни които не са ми любими, после ще има време да критикувам Joy
Скрит текст:
Ще ми е наистина интересно класирането в полуфинала какво е...предполагам, че сме получили и доста гласове от българи в чужбина- за 24 ч официалното ни видео има почти 200 000 гледания.

# 365
Минавам и аз да се изкажа. Аз много харесах по клиповете Австрия и Грузия, на сцена също си ги харесах. Ама уви, явно не можеше да минат повечко "скучни", трябваше Балканите да вземат малко вот Grinning
Изненадващо, Дания, която ми беше безразлична в ютюб, наживо ми хареса, все едно гледах фестивал от 84-та, как да не ти хареса нещо наборско. Grinning
Радвам се, че Вики мина, признавам, че не ми е голям фаворит, но все пак всичко родно любя, тача и милея Simple Smile)
Дадох своя дан за Финландия с 5 смс-а и само ми скъсиха нервите накрая, много се радвам, че минаха.

# 366
Харесах Швейцария, Финландия и Гърция като гласувах за Швейцария.
Виктория изненадващо ми хареса и мисля,  че ще се класира добре. Тази година , като че ли няма изявен фаворит. Поне 7-8 песни ми се струват с изравнени шансове за победа и ни очаква напрегнат финал, което е супер!

# 367
Виктория след вчера падна на 10 място при букмейкърите. Вчера беше доста притеснена и нервна, надявам се на финала да е по-спокойна. Има обаче много малко гледания песента в youtube.  Иначе ето и редът на изпълнение за финала, този път Финландия е преди нас.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 09:08 от daisy12

# 368
Снощи нито гледах, нито гласувах, че бях в болница за 5 шева. Добре съм, ама днес ще гледам на запис предаването Simple Smile
Разбрах, че България се е класирала, което е добре.

# 369
За България съм, само защото съм българка, но няма да спечелим.
Тук в нашата анкета гласувах за Швеция.
Най-мого ми хареса тяхната песен!
Като на 2 и 3(за мен са две втори) - са Норвегия и Малта, или Малта и Норвегия
Това е моята класация от полуфинала:

1. Швеция
2. Малта
3. Норвегия
Сан Марино
България
Румъния
Израел
Финландия
Кипър
Азербейджан

с уточнение, че България съм я сложила по-напред с натяжка.

Когато пя Кристиан Костов, тогава трябваше, ние да спечелим!
Бях тогава за нашите, не само поради рождение, а искрено и от сърце!!!💖💖💖
Спечели ме това дете, Завинаги! 💖💖💖 Да е здрав 🍀🍀🍀 и да ни радва с много нови песни!!!🎆🎆🎆
Ако не мислеха, че не можем да се справим с организирането на следващия конкурс и ако не бяха толкова съпричастни с болестта на португалеца, а се гледаше само глас и песен, трябваше да сме ние!
Да се стегнат нашите организатори, че след най-големия ни връх - Кристиан, да не стане като с футбола, да замлъкнем за 25-30 год.!

# 370
Радвам се, за Вики, но честно казано само, защото е българка. Идеята за представянето ни с лодката ми се видя оригинална. Ще стискам палци на финала за по-предна позиция, но честно казано не се надявам много, много.
Аз така и не разбрах, защо преди няколко години Bones не успя да влезе в топ 3. На мен ми е любимата родна песен от Евровизия. И смятам, че след Крис наистина с тази песен се бяха постарали да са на ниво.
Все още не разбирам защо в онази Евровизия спечели заспалото португалче....Ама шанс.

# 371
Радвам се, за Вики, но честно казано само, защото е българка. Идеята за представянето ни с лодката ми се видя оригинална. Ще стискам палци на финала за по-предна позиция, но честно казано не се надявам много, много.
Аз така и не разбрах, защо преди няколко години Bones не успя да влезе в топ 3. На мен ми е любимата родна песен от Евровизия. И смятам, че след Крис наистина с тази песен се бяха постарали да са на ниво.
Все още не разбирам защо в онази Евровизия спечели заспалото португалче....Ама шанс.

О, Bones не е лоша песен, но в студийната й версия. На живо се надвикваха яко. 5 гласа един през друг.. всеки с амбицията да изпъкне над другите. Не се получи много добре. И накрая... ето ти 14-о място.
А това, че си за Вики само защото е българка... е разбираемо, аз тук го казвах многократно, но ме нападаха всеки път, когато го казвам. Нали се сещаш, че ако този Васил представяше България, а Вики представяше Северна Македония (чисто хипотетично го казвам), всички тук щяха да се прехласват по Васко, да му се възхищават на брадата, на усмивката и на не знам си какво още... и от всяко дере вода да ти носят кооолко е "хубава" песента му.  И песента щеше да мине на финал, а северномакедонската - не.  Два поста по-нагоре @dolce miele написа колко гледания имал клипът на Виктория за последните 24 часа... (Чак па такова вманиачаване, ми иде too much). Е такова вглеждане имало ли е и за другите клипове? Едва ли е проверила колко гледания има Васил, а и останалите? Това втренчване е само защото България се представя с Виктория.  Момичето е хубаво, пее си нормално. Но песента е мега зле. Безлична отвсякъде. Bones е много по-добре, а тази на Кристиан Костов още по-добре.

# 372
  • addicted
Bones изглеждаше кошмарно на сцената. Не знам дали това не повлия много тогава, ужасно представяне на живо на тази страхотна песен, на мен също ми е любима от всички български досега, следвана от Кристиян.

# 373
На мен щвейцарската песен не ми хареса. Нито Дания или Исландия, които бяха доста комични (май това е причината да се харесват). Сърбия бяха ужас, тия френетични кълчотения, мятане на коси...и за другите вече не помня. Песента на Гърция и тя не беше кой знае какво, но хващаше окото със сценичната постановка.
Първият полуфинал не съм гледала, но съм слушала шведската песен и ми хареса.
Виктория трябваше да се яви с миналогодишната песен, можеше да се запее, тази е много трудна за запаметяване, нямаше почти нищо повтарящо се, много арт е.
За мен Евровизия е музикалния МcDonalds и там са вървежни junk songs Stuck Out Tongue Winking Eye

# 374
Аз харесвам песента на Васил, все едно слушам нещо от Цар Лъв или Frozen Simple Smile)
Bones също ми хареса едно време, Кристиян Костов - не, но поне го помня. Поли Генова и с двете и песни я харесвах. Другите наши участия дори не ги помня кои бяха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт