Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 272
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 405
По това което чета борбата за първо място ще е между Швейцария, Малта, Франция и Италия. Италианската май ми най - допада от тази група.

# 406
Имах невероятния "късмет" снощи да се включа в средата на сръбската чалгия.После грузинеца уби всяка еуфория,а убийството продължи с Албания.По време на Португалия търсих информация дали ще ни отворят плажовете.Финландската песен ми хареса най-много,но трябваше ли последни даги обявят,че са на финал ImpБях изтръпнала.Танците на латвийката бяха ужасни.Швейцарската на запис ми хареса повече и имах чувството,че е откраднал ризата на някой фигурист.Тегав полуфинал.Много балади една след друга,че чак диското на Дания започна да ми хареса Scream
Първият беше по-добър.Освен това през цялото време отново се чудих дали Никки Туториал се е гримирала сама.

Нашата песен продължава да не ми харесва.Обаче представянето беше ОК,Вики все едно е откраднала пижамата на дядо си,но поне се различаваше от всички останали.
Стискам палци за финала.

# 407
Франция??? Ъъъъ..малко странно, че е сред фаворитите. Малта, ми е копие на Нета.
Италия не е лоша. Но аз стискам палци на някоя от Скандинавските страни ( Швеция или Финландия).

# 408
  • Варна
По време на Португалия търсих информация дали ще ни отворят плажовете.

Нашата песен продължава да не ми харесва.Обаче представянето беше ОК,Вики все едно е откраднала пижамата на дядо си,но поне се различаваше от всички останали.
Стискам палци за финала.
SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

Аз също  харесвам песента Bones, понякога си я пускам.
Между другото песента на Швеция,която също много ми харесва   мааалко  ми напомня на Bones..
Всъщност Tusse  е жена ,така ли?
Песента на Израел също много ми харесва,хубав глас има ..не ми прилича на израелка SmileSimple Smile
 Украинската песен  ме омагьоса,тананикам си я постоянно (seyo ,seyo SmileSmileSmile) ,интересен начин на пееене,с този поглед ....представянето на песента ,мисля че ще са в първата 10 -ка ,ако не по-горе.
Италия  със страхотна песен ,взривяваща ! Давам им първо място ,ще спечелят Simple Smile

# 409
Аз знам, че Тусе е мъж, ама като го видях за първи път имах голямо затруднение да позная жена ли е, мъж ли е...

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 11:56 от Dewi D

# 410
Франция??? Ъъъъ..малко странно, че е сред фаворитите. Малта, ми е копие на Нета.
Италия не е лоша. Но аз стискам палци на някоя от Скандинавските страни ( Швеция или Финландия).
Или Исландия, бяха много готини

# 411
  • София
Току що по Канала коментираха песните и се потвърди и моето мнение, че Кипър са плагиатствали елемент от мелодията на тяхната песен от Лейди Гага...

# 412
Току що по Канала коментираха песните и се потвърди и моето мнение, че Кипър са плагиатствали елемент от мелодията на тяхната песен от Лейди Гага...
Коя песен на Лейди Гага?

# 413
Коя песен на Лейди Гага?

Bad romance визират

# 414
Малко да се посмеем Grinning
Скрит текст:
Аааа, още има с тоз костУм тип "сребърно боди" Smile:

Най-масовият цвят обаче си беше черното. Имаше няколко дами  с тип "черно боди-корсет"  - Азербайджан, Израел, Франция, Сърбия. И още черни костюми - Австралия, Сан Марино, Австрия, Ирландия, Полша, Сев. Македония, Белгия, Португалия, Финландия, Швейцария.

# 415
Албена Вулева пуснала два лайфа с коментари за полуфиналите. Да ви споделя ли линкове?
На мен много ми се гледат родни ютуб канали с коментари за конкурса, но освен Флапа и Албена Вулева не откривам други.

# 416
Песента на Израел също много ми харесва,хубав глас има ..не ми прилича на израелка SmileSimple Smile
Еден е фалаши или етиопска еврейка.Бета израел също им казват.Родена е в  Йерусалим.

# 417
То беше очевидно, с тия червени костюми на танцьорите като копие на Bad Romance, а самата тематика копира Judas пак на Lady Gaga

# 418
За първи път обърнах по-сериозно внимание на Евровизия и в интерес на истината доста песни ми допаднаха. Хърватия, Азербайджан, Малта и може би Русия като цяло най-много. НО......много голяма част от песните са повлияни от американската поп култура. Нали говорим за Евровизия, красотата на Европа е точно в това - изключителното разнообразие от езици, култури и т.н. А какво имаме - Риана и Бионсе wanna be и нашата представителка като Били Айлиш..за цвят. Единствено Украйна се отличава и според мен те трябва да спечелят.

# 419
Здравейте! Така и не разбрах защо има държави, които са автоматично на финал... Някой може ли да обясни?

Общи условия

Активация на акаунт