Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 077
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 180
Тази рокля е дори по-нелепа от предната и не ми се съчетава никак с розовите ботуши.
Италия почнаха да дърпат при букмейкърите, в момента са втори, на процент от Малта.

# 181
  • София
Украинката да оздравява!
Но песента звучи в някаква степен поносимо в изпълнение на резервната певица. Гласът на титулярката ми е нетърпим.

# 182
Големи рокади при букитата- Франция, Италия, Малта с двуцифрени проценти...Швейцарецът е вече с някакъв скромен едноцифрен %, с малко над Исландия и България... 😃
Но нормално, очаквах промени на този етап.
Чакам с нетърпение и утрешните репетиции. 🙂
Дестини сподели, че се чувства все така прекрасно в кожата си и с новия тоалет. Grinning

# 183
Лелеее, Малта заради една рокля от първо място, та на трето. Smile

# 184
Не е заради роклята, а защото Франция и Италия проведоха първите си репетиции... 😉

# 185
Барбара Прави днес ми се появи в YouTube като реклама към нейната песен. Явно имат добра рекламна стратегия и ако репетицията е била на ниво, нормално е да се изкачи. И на мен ми допадна на първо слушане, имам усещане за енергия и хъс за победа. От рекламата на "уж" французойката разбрах, че е с баща сърбин, баба израелка и майка французойка, изобщо Интернационал. За себе си каза, че е "Балон от Любов", така са я били възпитали .

Да, голямо разместване има при букмейкърите и аз се изненадвам.

Efendi с нещо е вдъхновила TIX, за да пее за нея Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=xuhU4IGiv1Y

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 23:11 от Diminko

# 186
Доколкото разбирам, евровизионната любовна история между Тикс и Ефенди си върви...видях клипче как тя получава нещо в подаръчна чантичка и букет с цветя от Тикс (не лично, оставени за нея в стая). Sunglasses
Мисля, че Барбара имаше и някакви други корени, но не помня държавата Grinning
Скрит текст:

Просто информативно- с каква ориентация е Барбара, че бях видяла доста странна снимка с друга жена, но все пак не беше ясно на 100%? Не че има общо с конкурса, просто ми е любопитно... Wink  

# 187
Не съм чула за Барбара, но единият член на Монескин спомена, че е с различна ориентация, но не гледах кой. Нещо напълно нормално за конкурса де.
Лесли Рой от Ирландия е хомосексуална, дори и женена.

Ето моето мнение за големите 5:
Скрит текст:
Италия - твърде отблъскващ ми идва фен хайпа. Ще се справят добре със сигурност, но много силно искам да не победят.
Франция - неприятна ми е тая песен и това е. Момичето е симпатично, но малко ми идва претенциозно цялото парче. Също не искам да я виждам с трофея.
Германия - пак ще обират дъното, което им е тенденция (Германия като цяло средните места не признават - или top 5, или bottom 5). Но супер готин изпълнител, стейджингът е подходящ, лошото е, че песента е досадна, само припевчето зарибява, но сигурно се повтаря 20 пъти.
Испания - другите абонирани за bottom 5 и тая година няма да са нещо различно. Не, че песента е лоша, просто се губи сред останалите. България и Швейцария ще я изядат сред бавните песни. Луната от сцената е пълно копие на тази от последното турне на Ариана Гранде, май обаче се заиграват с някакви "фази".
Великобритания - стори ми се слаб вокално? Иначе парчето им е едно от най-силните като за тях от последните 10 години, но не ги виждам над 20-то място.

Между другото от пресконференцията на Барбара Прави научих, че Франция е актуалният победител на Детската Евровизия и Барбара е автор на песента. Това обяснява високото място при букитата.
Честно казано мисля, че ако букмейкърите я бяха сложили 15-та, повечето хора нямаше да я сочат за фаворит...

Тикс си беше качил пост за Ефенди, тя му отговори, после се заиграха с подаръци и създават доста голям хайп около себе си. И към двамата нямаше особено голям интерес иначе. Той ми се стори много готин от няколко клипчета, които му гледах, но просто не ми допада песента и предпочитах KEiiNO да представляват Норвегия.
По цял ден гледам стриймове от press room-a, слушам различни мнения и ми прави впечатление нулевият интерес към Швеция. Ако минат финала, което ми се струва все по-малко вероятно, със сигурност ще са на най-слабото си място от 10 години насам.

# 188
Втората репетиция на Тусе ми приличаше на опит да ни ослепи... 🤔 Вместо да блесне...
Вървят критики и към испанския стейджинг...
Чувствата ми към италианската и френската песни са подобни- не искам да победят, също и Малта. И не е заради нашата Виктория. Просто нямам winner vibes когато ги слушам и мисля, че има по-хубави песни. Фенчетата на италианците са в голямата си част противно арогантни- поне тези в онлайн пространството.
Германия и Великобритания не ги виждам в топ 20. От двете песни първата не мога да я издържам, втората всъщност ми допада.

# 189
Абсолютно и аз съм така. Песните, които искам да победят са тези на Литва, Швейцария, Исландия и България (не е силна песента, ама искам Евровизия в София вече 🤣). Франция не си представям как ще хостват, сигурно цялото шоу ще е на френски.

# 190
А също ми е интересно дали Франция биха могли да организират цели 2 Евровизии? Thinking Поли Генова беше казала, че за да си водещ, трябва и френски, не само английски. Така че единият език поне го имат... Grinning

# 191
# 192
  • Варна
Guys, we have some good news!
Katya @monokatee has a negative PCR test result, which means that we continue active rehearsals, because the semifinals are coming soon!
Thank you for supporting us and Katya ❤️

Украинката е с негативен тест.

# 193
Страхотна втора репетиция за Виктория! Гледах (по-точно слушах) на живо, както и видео откъса...

# 194
Макетата голяма креативност са проявили, няма що! Rage

Доттер, Мелодифестивален 2020:

Васил, Евровизия 2021:

Общи условия

Активация на акаунт