Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 217
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 450
Има двама победители които са транс,та Никки Туториал е просто една от водещите.
Личният избор кой как си живее живота не ме интересува.Върши ли си работата?Върши я.Забавлява ли ме?Да.
Значи всичко е наред.

# 451
Пропуснала съм информацията за транссексуалния. И все пак нелепо стои на екран, може би е бил много известен преди да стане жена, иначе нямам обяснение какво прави като водеща.
Сръбкините са поп-фолк. От устни и коси до звучене.
Първо - тя е жена. За нея се говори в женски род.
Второ - тя е една от най-известните в световен мащаб ютубъри (занимава се с бюти) и се справя перфектно с ролята си на водеща.
2021 година е, за Бога...

Моля, без размахване на назидателен пръст с първо, второ и как се говори. Направо съм си прехапала устата, да не кажа реално какво мисля за Жената и мястото й на водеща.
Няма как да не размахвам пръст на трансфобия и дискриминация.
Тя не е облякла рокля и сложила червило, а е преминала дългогодишна хормонална терапия и Е жена. Това, че се е родила в друг пол преди 27 години, не променя този факт. Жена е през по-голямата част от живота, а и ако не ви бяха казали, нямаше да предположите, че е транссексуална.
П.П. Чакам синоним на бюти ютубър на български, който да не е с повече от 3 думи.

Аз я знам тази ютюбърка и винаги ми е била съмнителна откъм пол.  Преминала е през дългогодишна хормонална терапия, да, но ако ги спре пак ще И порасте брада. Факт. И не е за да я дискриминирам. Пък нека си се нарича каквото иска, няма лошо.

# 452
  • DE
Справя се чудесно с воденето, доста по-добре от останалите водещи, но грима и е ужасен Sweat Smile

# 453
Справя се чудесно с воденето, доста по-добре от останалите водещи, но грима и е ужасен Sweat Smile
Вероятно не си го е правила сама. Joy

# 454
Връщам се на нашата песен. Разчитаме на гласове от българи в чужбина. Днес говорих с моя роднина
. Патриотизъм, патриотизъм, но мнението и е, че песента е скучна и неоригинална и не би гласувала  за нея. Ще видим утре как ще гласуват Испания, Германия, Великобритания, където живеят повече българи.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 23:18 от W

# 455
  • София
Пропуснала съм информацията за транссексуалния. И все пак нелепо стои на екран, може би е бил много известен преди да стане жена, иначе нямам обяснение какво прави като водеща.
Сръбкините са поп-фолк. От устни и коси до звучене.
Първо - тя е жена. За нея се говори в женски род.
Второ - тя е една от най-известните в световен мащаб ютубъри (занимава се с бюти) и се справя перфектно с ролята си на водеща.
2021 година е, за Бога...

Моля, без размахване на назидателен пръст с първо, второ и как се говори. Направо съм си прехапала устата, да не кажа реално какво мисля за Жената и мястото й на водеща.
Няма как да не размахвам пръст на трансфобия и дискриминация.
Тя не е облякла рокля и сложила червило, а е преминала дългогодишна хормонална терапия и Е жена. Това, че се е родила в друг пол преди 27 години, не променя този факт. Жена е през по-голямата част от живота, а и ако не ви бяха казали, нямаше да предположите, че е транссексуална.
П.П. Чакам синоним на бюти ютубър на български, който да не е с повече от 3 думи.

Трансексуалността променя единствено обяснението защо е водеща в Евровизия. Иначе продължавам да смятам, че изглежда нелепо с двуметровия си вид и това няма нищо общо с пола на водещата. Изглежда така, защото всички около НЕЯ са около пъпа й.

# 456
Наистина е отвратително да държите сметка на някой какъв пол е и как бил изглеждал. Това си е лично и само негов проблем.
Пък да не говорим и какви транссексуални жени има...чак на собствените ви мъже ще им потекат лигите.

# 457
  • София
Добре й се е получила трансформацията, аз не се усъмних, дори ръста й го приех за нормален, защото по принцип холандците са високи като нация. Но е факт, че не се вписва в общия план и стърчи доста над другите водещи...визуално някакси не е естетично...

# 458
Турция защо няма представител тази година? Diziler?

# 459
Като съм тръгнал с прогнозите, да си продължа, пък да видим 🙂
Телевота го взима Италия, втора ще е Малта, при жури вота Франция лидер, Швейцария втора. Нашата песен има по - голям шанс при журитата, колкото и невероятно да звучи предвид факта, че ни режат години наред именно те...
Песента е такава. Миналият път с " Bones" от журитата получихме повече точки, отколкото при публиката. 🙂
Като евентуален " черен кон" виждам Кипър, поради причина, която ще спестя 🙂
Друг такъв кандидат е Финландия. 🙂
Въобще, след всичката патардия около вируса и цялата гадост, която изпитахме, зрителите очевидно искат нещо по - раздвижено, жизнерадостно, ненатоварващо.

# 460
Турция защо няма представител тази година? Diziler?
Турция не участва от 2013г. и дори не излъчват конкурса.
1.Не и харесват правилата.
2.Не и се дават пари.

# 461
Ердоган нарече участието на Кончита Вурст "резил". Та може и да е заради това....

# 462
Ужасна е песента на Виктория,до тук ще е класирането.Чалга звездите се учудих,че ги пуснаха. Харесват ми по звучене Малта, Исландия, Финландия, Украйна.
Аз пък песента я харесвам, някак си се свързвам с нея. Баща ми почина наскоро и всеки път като я пусна и плача.
Вики направи емоционално трогателно изпъление на живо, въпреки, че вокално не беше стабилна и това се усети. Другата конкуренция Швейцария за балада, вокално изпято перфектно без да изпитам емоция. Грузинския изпълнител, ами песента мина покрай него някак си. Сега и аз не виждам да сме в топ 10.
И аз също, все ме избива на плач като я слушам

# 463
Току що си смених гласа в нашата анкета.
Продължавам да харесвам Швеция, за която бях гласувала, но преди не обърнах внимание на държавите, които отиват директно на финал, а гласувах след 2-рия полуфинал.
На тези държави, не им бях чула песните.
Много ме кефи песента на (музика, запеваемост и настроение, щото от текста-бъкел не разбрах) Германия
Сега гласувах за нея!
Според клипа (моля някой да преведе от английски, защото дотолкова разбрах 😉), си мисля, че или е за обратните, или за различните изобщо.?

# 464
Според мен Франция или Италия ще спечели. Щях да сложа и Швейцария, но представянето на сцената е малко пародийно. Дано Виктория се отпусне днес, миналия път се виждаше колко е притеснена и емоциите й бяха в повече, беше скована и гласът й трепереше в началото особено. След полуфинала дано сложи под контрол емоциите за финала.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 09:39 от daisy12

Общи условия

Активация на акаунт