Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 212
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 465
Когато е водещ не е само негов проблем, а и на опитващите се да го гледат. Също като да пуснат фъфлещ говорител по радиото. Професията му е да говори - не може, но "нищо". Важно е, че е човек на Човека.
Ники като водеща на такъв огромен форум се справя повече от отлично. Гледах също и интервютата и с участниците в LookLab, там също е страхотна - разчупена, забавна и готина. За водеща е идеална.
Разбирам, че изпитвате някакъв див ужас и страх от нещо, което е тотално различно от вас, но с желанието ви тези хора да се скрият, какво постигате? Те съществуват и са сред нас. Утре нечий син ще срещне такова момиче в някой бар или социална мрежа и какво правим тогава?

# 466
Дали тя единствената нидерландка, която би се справила отлично? Хайде стига с тази политкоректност. Стана прекалено. Има всякакви, различни от мнозинството. Научихме се да ги приемаме, получиха признание и права. Но моля, да не ми ги натрапват.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 11:10 от W

# 467
И аз харесвам Ники. Гледах част от интервютата и с изпълнителите, изглежда много мило и приятно момиче! Хареса ми как защити Дестини след хейта, който отнесе за розовата рокля.

По въпроса с конкурса: Ако победата ще бъде решена между Италия, Франция и Малта, ще подкрепям Барбара. Страхотно предава емоциите от песента!

# 468
  • София
Моята лична класация е
: 1.Украйна
2. Азербайджан
3.Финландия
4.Израел
5.Малта
6.Швеция
....

# 469
Въобще ставало ли е на въпрос, че въпросната Ники е транссексуална? Аз разбрах от тази тема. В такъв случай не знам на кого се е натрапвала.

Фаворит ми е Италия, но мисля, че ще спечели Франция.

# 470
  • София
На мен ми е странно как може някой с такъв патос да не приема, че друг не харесва даден водещ, изпълнител и прочие. Същата дискриминация, но обърната към неприемащите. Харесвайте си я, многообразието е и в гледните точки, не само в сексуалността и пола.

# 471
Въобще ставало ли е на въпрос, че въпросната Ники е транссексуална? Аз разбрах от тази тема. В такъв случай не знам на кого се е натрапвала.

Фаворит ми е Италия, но мисля, че ще спечели Франция.

Нито я бях виждала, нито я бях чувала. Но щом я видях, се усъмних. Едно, че има особено излъчване, и второ, че не биха избрали такава несиметрична четворка без задна мисъл-политкоректност. Една като нея, една цветнокожа. Нищо чудно някой от другите двама да е изявен ЛГБТ.
И на мен италианците са ми фаворити. После Малта, Франция, Израел.

# 472
А бе да ви кажа аз водещите много, много не им обръщам внимание. Чопля си телефона, докато бръщолевят. Единствените водещи, които някога са ми правили впечатление са украинските на последната Евровизия, която беше там. Тази дама ѝ обърнах внимание, че е едра, ама хич не съм се вглеждала в чертите ѝ. Нямах идея, нито коя е , нито че е била мъж.
Може ли линк към канала ѝ?

# 473
  • Варна
О, значи великанката водеща е била мъж. Знаех си, че има нещо нередно, толкова едра жена, не бях виждАла и да, консерва съм!
Гледах само втория полуфинал, харесах си Исландия, много свежи и забавни. Виктория също ми хареса, въпреки че не различавах текста.

# 474
  • SF
За водещи се избират популярни, нашумели лица, с много последователи в мрежите. Повечето от нас няма как да са наясно какво върви в момента в Нидерландия като шумно, харесвано, популярно, полемично. Всяка година представят водещите: Маааакс, Викиииии, Норааааа... Все ми е тая. Повечето пъти не съм ги чувала, а после с изненада в нета откривам, че са супер мега гига известни в момента и аз просто спя за световните знаменитости.
Може би им се иска водещ да е Хари, на Кралицата внук, Мегън, жена му, Уилям, брат на Хари, Ален Делон, но като не могат да си ги позволят - Никиииии, Викииии, Алееееееекс и очарователната Бетииииии!

# 475
Турция защо няма представител тази година? Diziler?
Турция не участва от 2013г. и дори не излъчват конкурса.
1.Не и харесват правилата.
2.Не и се дават пари.

По принцип официалната версия е, че TRT, държавната телевизия не иска да участва в конкурс с опорочени правила. Съседски и гастербайстерски гласувания. Турция участва от средата на 70-те, та до 2012.  Имат много успешни участия, особено след 2000 г.
След това създадоха TurkVision... с участие на тюркско-езичните държави (бивши СССР републики), Крим (с песни на кримско-татарски) и автономни републики в рамките на Руската федерация, след което се добавиха и Косово, Албания, Босна, Сев.Македония, България (с песни на турски език)
Ето линк с държави, певци... https://en.wikipedia.org/wiki/Turkvision_Song_Contest_2014

# 476
  • SF
Ауууу, точно те ли са се притеснили за гастърбайтерските гласувания? Цяла Германия, ако иска, може да им подкрепи песничката, каквато и да е тя. Най-разпространеното име в Германия за последните години е Мохамед.

# 477
Ердоган нарече участието на Кончита Вурст "резил". Та може и да е заради това....

Кончита Вурст участва 2 години след като Турция се отказа от конкурса.  Няма връзка!
А, че участието на това момче (момиче) беше резил.... си е факт. Имам предвид визията. Ако не беше тя... нямаше и да спечели.

# 478
Ауууу, точно те ли са се притеснили за гастърбайтерските гласувания? Цяла Германия, ако иска, може да им подкрепи песничката, каквато и да е тя. Най-разпространеното име в Германия за последните години е Мохамед.

Какво лошо има в името Мохамед? Малко подигравателно го казваш.
Само уточнявам, че "Мохамед" е арабско име.  Турският еквивалент е "Мехмет" (Мехмед).

А за конкурса ТRT не са отричали, че и за тях гласуват турци, пръснати в Европа. Просто признават, че това са опорочени правила и че това трябва да е конкурс за песен.

# 479
  • SF
Аз също промених нещо в себе си относно конкурса, когато Кончита Вурст спечели. Не заради уродливата визия (жена с брада), не заради транссексуалното (нямам отношение), а защото песента беше тъпа, никаква и тя спечели заради сензацията.

Общи условия

Активация на акаунт