Евровизия (Тема 26 - II) Rotterdam 2021 Openup

• 34 223
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 480
Интересно ми е Виктория сама ли си е преценила как да е облечена и обута или има и консултанти. Дрехата да речем бива. Но тези огромни и груби обувки /маратонки/ са доста нелепи.

# 481
Да, песента на Кончита беше мега тъпа. И всички знаем, че спечели само заради визията на изпълнителя.  А същият този изпълнител много добре знае, че Дана Интернешънъл спечели точно заради тази провокация..., а не заради фалшивото пеене на евтината денс песничка.
Верка Сердючка за една бройка не спечели, остана на второ място. Песента беше инфантилна, неприятна за слушане. Но успя да измести още 40 други песни и да застане на второ място. Е това какво е?

# 482
Оф топик,това за "най-разпространеното име" Мохамед беше някаква стЪкмистика,но забравих как точно беше стъкмена...

# 483
На мен песента на Дана ми харесва. За разлика от Кончита.
Мисля, че Дана тогава спечели и защото освен всичко беше и представител на Израел, а тогава си беше напечено там покрай ивицата Газа.
Турция не участват, защото според мен нямаха успешни песни последните 4-5 години, а Ердоган има мания за величие и иска победители.

# 484
Въобще ставало ли е на въпрос, че въпросната Ники е транссексуална?

Това в някой нидерландски или скандинавски форум едва ли изобщо някой би обсъждал. Последното, което ги интересува хората е това.

offtopic
Скрит текст:
Оф топик,това за "най-разпространеното име" Мохамед беше някаква стЪкмистика,но забравих как точно беше стъкмена...

Мохамед, Ахмед, Али, Хасан, Ибрахим, Рамадан, Реджеб и т.н. са арабски имена. Но освен в 25-те арабски държави, се използват и в Иран, Турция, бившите СССР републики (мюсюлманските), на Балканите доста.. в Босна, Косово, Албания, Сев.Македония, България. Отделно и в най-многолюдните мюсюлмански държави като Индонезия, Пакистан, Бангладеш и т.н.

# 485
Цитат
Турция не участват, защото според мен нямаха успешни песни последните 4-5 години, а Ердоган има мания за величие и иска победители.

Не, доста успешни им бяха песните. Особено след 2002... Бяха поне 5 пъти в Топ 5, веднъж спечелиха, бяха и на второ, и на трето, и на четвърто място.  Двете чалги... на Сертаб и на Хадисе бяха класирани най-добре. Също и на рок групите Манга, Атена, Мор ве Öтеси.   Само последното им участие .. на Джан Бономо беше гола вода. Трябва да намеря таблица и ще ти покажа, не ми се рови сега. Но ги помня.. а и доста пъти гласувах за тях, тия рок групите са супер. А Кенан Доулу изпревари през 2007 Елица и Стунджи с 4 точки и се класира на четвърто място

# 486
  • SF
Интересно ми е Виктория сама ли си е преценила как да е облечена и обута или има и консултанти. Дрехата да речем бива. Но тези огромни и груби обувки /маратонки/ са доста нелепи.

Не, не, не... Екип от стилисти, артдиректори на продукцията, криейтив - мисля, че са шведска компания. Цветът на косата й е променен заради визията й за евровизията. Плаща се скъпо, за да ти каже някой с кои обувки да излезеш и къде да стъпиш с тях. Правят се репетиции, преди официалното излизане на сцената.

# 487

Да, това с маратонките и на мен не ми хареса. Но снощи в предаването на БНТ за българските песни на Евровизия, а и днес в предаването на Г.Любенов, където включиха директно бг делегацията от Ротердам, казаха, че са искали визията да е семпла.
И май по-добре. Аз не харесвам лъскави дрехи, дрънкулки, пера и т.н. простотии. Кич. Това е конкурс за песен.

# 488
  • DE
Цвета на косата я състарява с предишния бе доста по-добре. Този който я е съветвал за обувките да отиде да си скъса дипломата Rolling Eyes Знам, че са много модерни, но това не променя факта, че са ужасни, по-добре да бе боса.

# 489

Eто табличката за турските песни от 1997 до последното им участие. Имат едно първо, едно второ и едно трето място.  Три пъти са били на четвърто място. А моята любима група maNga е била и първа на полуфинала си, хммм...

# 490
Дали тя единствената нидерландка, която би се справила отлично? Хайде стига с тази политкоректност. Стана прекалено. Има всякакви, различни от мнозинството. Научихме се да ги приемаме, получиха признание и права. Но моля, да не ми ги натрапват.
Тя е там в качеството си на едно от най-популярните нидерлански лица в целия свят, а не на транссексуална. С кое точно се натрапва транссексуалността или каквато и да е било друга сексуалност?

# 491
  • SF
Лъскава рокля не се връзва изобщо и никой не съжалява, че Виктория не е облечена с пера и пайети. Но тази дълга роба, пижама, я прави да изгежда много квадратна. Виктория не е висока, дългокрака моделка, на която всичко да й отива. Може би нарочно е търсена визията на плюшено мече, но точно на такова ми напомня - топчесто меченце.

# 492
Аз не мисля, че визията на Виктория е проблем.  Дори и дрехите да я правят квадратна, печелили са и наистина квадратни певици като Netta (голямата Евровизия) и Destiny (детската Евровизия+Х Фактор Малта).
Мария Шерифович с нелепата си визия от 2007 спечели...

# 493
  • SF
Даааа, не е проблем. Ние обсъждаме дали на нас ни харесва.
Печелила е и жена с черна брада, печелили са сигурно и певци с пера в ... Печелили са участници, облечени в станиол...
Виктория по-висока няма как да стане, но да не е облечена със сив безформен чувал и големи туристически обувки като мечешки лапи - можеше.

# 494
Спомням си едно второ място на Малта през 2005 г, когато участваше с една по-едра певица с уникален глас:
https://www.youtube.com/watch?v=Vv8GmwcfR9A.
За съжаление на Виктория костюма е доста безличен. Една нежна ефирна рокля би направила постановката наистина приказна. Тя е хубаво момиче, но ми се струва повлияна от Били Айлиш и в обличането, не само в маниера на пеене. И също, че сама си е избрала тоалета за сцената.

Общи условия

Активация на акаунт