Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 836
  • 888
  •   1
Отговори
# 60
Нали се отказа вече от скорпиона? Пробвай с Рака, на живо не знам такива случаи, но съм чела  във форума, че има жени, които се хвалят с мъжете си Раци...

# 61
Аз мога да се похваля с моя Рак, че приготвя вкусни сладкиши, че гледа детето много добре. Има си вродено чувство за грижа към деца.

# 62
Имах предвид като партньор в живота, иначе то и моят бившият готви превъзходно...

# 63
Ракът се грижи много добре за децата.

# 64
Евала, че сте попаднали на такива раци. При “моите” мъжки раци и с децата е като с всичко останало - ако може да ги прехвърли на някой друг му е най-добре. Такива скатавки и наглеци не познавам други.
Жените рак от друга страна са може би наистина най-грижовните майки.

# 65
  • BG
Абсурд! Като бяхме заедно единствено и само аз се грижех за детето, той хвръляше едни пари и това му беше грижата! А сега все ми го връща сополиво! А за шофирането, когато го вози да не отварям дума!
Ми мерси от такава грижа!

# 66
  • София
Никога не се е грижил ни за мен, ни за дом, ни за деца.
Сега ги гледа като голямо братче... Иначе майка му ги гледа.

# 67
Абсурд! Като бяхме заедно единствено и само аз се грижех за детето, той хвръляше едни пари и това му беше грижата! А сега все ми го връща сополиво! А за шофирането, когато го вози да не отварям дума!
Ми мерси от такава грижа!
Моя близка със съпруг рак се оплаква г/д от същото. Никакъв интерес към детето, често таткото сам реагира като дете.

# 68
С раците взаимоотношенията са сложни и са необходими години наред напасване ..обаче както аз вече казах, реално нямам опит с мъж от друга зодия...та не знам как е...за мен всички мъже са еднакви..

# 69
  • София
Всички мъже стават еднакви във връзките 😀

# 70
  • ...на безопасно
От моя опит мъжът рак влиза в конкуренция с децата в семейството.
Обижда се, ако те са предпочитани за грижи и внимание.
И отмъщава.

# 71
Аз не съм забелязала подобно нещо от моя мъж, но той е биологичен баща на децата, не им е втори баща...в смисъл абсолютно винаги съм предпочитала децата пред него...поведението му в годините е било Меко казано странно към мен, но съм го отдавала на това че е разглезен, че не ме обича достатъчно, никога не съм си мислила, че си отмъщава..ама аз не съм особено мисловен тип, тоест не анализирам излишно...

# 72
На една приятелка мъжът й е Рак, редовно изяждаше последния шоколад на детето.

# 73
На една приятелка мъжът й е Рак, редовно изяждаше последния шоколад на детето.

😂😂😂
Това и аз съм го правила без да съм мъж рак.

# 74
😂😂😂
Това и аз съм го правила без да съм мъж рак.
Мм, и аз. И тъкмо щях да разследвам какво рачешко имам по картата, дето ме кара да правя такива грехове.

Общи условия

Активация на акаунт