Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 859
  • 888
  •   1
Отговори
# 90
Идвам да се оплача от Мъж Дева.
Заядлив мърморко, мамино синче, постоянно
чати с други жени и най- гадното- със склонност към насилие!
Заключи ме на терасата ( било на шега Rage), бях с мокра коса и по пижама.
Удрях по стъклото, удари ме и ми изви ръцете, че съм щяла да строша вратата.
После психоатаки, грозни обиди, че съм луда и тн.
Мъж на 33, агресивен, подигравателен и заклет вещоман и материалист.
Малко ни е детето, иначе му бия моментално дузпата
По- лоша зодия не познавам, с асцендент Лъв. Приятелка Дева - и с нея стигнахме до омраза.
Мислех, че по- противна зодия от мъж Козирог няма, но съм се лъгала. .Cold Sweat

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 00:36 от Анонимен

# 91
удари ме и ми изви ръцете, че съм щяла да строша вратата.
После психоатаки, грозни обиди, че съм луда и тн.
Мъж на 33, агресивен, подигравателен и заклет вещоман и материалист.
Малко ни е детето, иначе му бия моментално дузпата
Точно заради детето сте длъжна да си тръгнете незабавно!
Насилие в присъствието на дете се приема от закона за насилие и над детето.
Моето беше само на 4, когато си тръгнах от такъв, е Овен беше, но какво значение има това? Спасявайте се!

# 92
Страхувам, че няма да се справя сама ( майка му ми помага за бебето, знае какъв е ).
Според нея, винаги аз го провокирам.
Той е хитър, рядко ме удря пред бебето, много рядко оставя синини или следи.
Веднъж го записах как ме псува, взе ми телефона и всичко изтри.

# 93
Ще се справите! Съжалявам за спама!

# 94
  • Тра-ла-ла
Страхувам, че няма да се справя сама ( майка му ми помага за бебето, знае какъв е ).
Според нея, винаги аз го провокирам.
Ти и сега си сама в това семейство. Утре бабата ще започне да подковава детето колко е лоша майка му. Нали не искаш детето ти да порастне смачкано като теб или да стане агресор като баща си?! По-добре тихо си събирай доказателства и не парадирай и не го заплашвай, че го записваш, снимаш, изкарвай си медицински. Можеш да пуснеш отделна тема в раздел "Семейни отношения", ако искаш да чуеш мнения, идеи, за подкрепа и т.н.

# 95
  • София
Ще се справиш сама
Неволята учи. Не си сама, и аз минавам по този път ( но без насилието)
Да си кажа , останеш ли сам , започваш да мислиш креативно и да знаеш , правиш САМА.

Добре , този рак вече ме показва на майка си ( снимки) , да живеем заедно , имам четка за зъби , пижама , храна хахаха.

Нооо след драмата скорпион , изобщо няма да се влюбвам . Каквото има да става , ще става.

Забелязвам в този рак , че е педантичен , сякаш гледам мъж Дева.

Най-стиснат признавам скорпион, ей този мъж с тежки комплекси и нужди , признах го . При все всичките пари , един шоколад не ми взе. И не , не съм материалист.

После , никога няма да се раздавам за мъж повече , освен за детето.

# 96
  • Враца
Ще се справиш сама
Неволята учи. Не си сама, и аз минавам по този път ( но без насилието)
Да си кажа , останеш ли сам , започваш да мислиш креативно и да знаеш , правиш САМА.

Добре , този рак вече ме показва на майка си ( снимки) , да живеем заедно , имам четка за зъби , пижама , храна хахаха.

Нооо след драмата скорпион , изобщо няма да се влюбвам . Каквото има да става , ще става.

Забелязвам в този рак , че е педантичен , сякаш гледам мъж Дева.

Най-стиснат признавам скорпион, ей този мъж с тежки комплекси и нужди , признах го . При все всичките пари , един шоколад не ми взе. И не , не съм материалист.

После , никога няма да се раздавам за мъж повече , освен за детето.
Уинд, ако ти е добре с Рака, хвърляй се смело, веднъж се живее, обаче какво значи няма да се влюбваш, не мисля че някой може да диктува на сърцето си. И не го мисли толкова, струва ми се че прехвърляш напрежение и сравнения от предишни връзки, миналото си е минало, давай напред. Hug

# 97
Уинд, животът с рак е поносим, рак не може да те удари, той не е насилник..може всичко да е, но рак не може да те смачка психически...аз като чета за другите, съм с две ръце за ракът..мамино синче, мързелив, но не те тормози за нищо..

# 98
Катеричка, много мъчно ми стана като прочетох. Джулая е права, пиши в СО, там има много жени минали по такъв път, ще получиш съвети и подкрепа. Само не се давай и не се примирявай! За детето не е добре нито да расте в такава среда, нито да има майка развалина.

Кристина, да кажа още веднъж, радвам се за теб, че си попаднала на кротък и свестен рак, има и такива, НО има и един друг тип раци, които са по-страшни и приктрити и от скорпионите. Ще те смачкат психически и физически и още как. Егоисти, манипулатори, консервативни, тормозят, склонни съм насилие. На тях им е позволено всичко, на теб - само да им ходиш по задника и да им слугуваш на егото. Аз съм се напатила и вече като чуя мъж рак имам 10 наум, че може да не е такъв, за какъвто се представя навън пред хората.

Между другото това, че имало бели и черни раци съм го чела някъде много отдавна, обаче сега не намирам инфо.

# 99
Аз също съм писала за кофти Раци. Изключително тънки и изкусни опити за манипулация. Много съм хващала на момента, но след раздяла съм се чудила колко ли не съм успяла. Изключителна ревност от типа “не ми е приятно да общуваш с еди си кои твои приятели” или “ако аз не съм поканен и ти няма да ходиш без мен” Expressionless

# 100
Не беше ли за Скорпионите това бели и черни?
Девата не случайно е призьор - ако не е вербален, то е физически насилник, а обикновено и двете. Носят си нещо психопатско по рождение.

# 101
За всяка зодия по принцип, срещала съм го като синоним на високо и ниско проявление. Но за раците специално имаше така озаглавена статия, която много точно описваше какво е бял и какво - черен рак. И разликата е от небето до земята. Дали не съм я чела на английски...Ще ровя.

Девите и те са малко тихи душевадци, но чак насилници не познавам.

# 102
Девите скандалът ги влече - и мъжете, и жените. Карат се често с хората.

# 103
  • Тра-ла-ла
В ниското си проявление всяка зодия може да е тормозител по своя си характерен начин. Кой с мрънкЯне, кой с вербална агресия, кой с игнор, кой с инат, кой с доминантност, кой с ревност, кой с шамари...

Водните са по-скоро психически насилници.

# 104
Точно. И Скорпиона и Рака напипват болната точка и започват да натискат там. Моите наблюдения са, че в началото е лек натиск и с времето става все по-силен.

Общи условия

Активация на акаунт