Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 971
  • 888
  •   1
Отговори
# 165
На мен Водолеите са ми най-нормалните от представителите на въздухарското трио.
Има нещо земно в тях 😂😂😂

# 166
  • Бургас
Заради вторият им управител Сатурн е.Някои наистина са доста земни.

# 167
Не съм знаела, че имат два управителя, знаех само за Уран.
Преди време и аз, като повечето тук, съм чела книгата за слънчевите знаци на Л.Гудман, но бях на възраст,когато се интересувах единствено от себе си и без това, и най-много от някое гадже.
 затова не се сещам да съм чела за всички зодии. Обаче, според Гудман,  управител наТелец не е Венера, а някаква неоткрита планета, някой знае ли дали са я открили вече 😀😀 и защо всъщност авторката е мислела така? Сега се сетих за това.

# 168
  • Бургас
Не съм чула да е открита още.Тя е от ню ейдж течението , предполагам е чела някои езотерични и древни книги.Сега от време на време препрочитам някои нейни книги, вече това знание е достъпно, но за времето си беше различно, интересно и вълнуващо.Специално за знаците книгите и са много добри.Няма такъв друг анализ и описание на всеки знак.

ПП книгата беше като справочник относно гаджетата-от там съм запомнила-никакъв близнак Laughing

# 169
Водолеите бих ги нарекла всичко друго, само не нормални и земни, ама вие си знаете 😀🤭
С близнаците нямам никакви допирни точки, нищо че съм въздушна. Не мога да меля с тях и това е.
За везните какво да се изказвам, като не мога да съм обективна 😀 Но все съм си мислела, че ние сме най-безобидните въздушни и сме някак най-така...хайде не земни, но семейно ориентирани.

# 170
  • София
Абе везните по- принцип не са много ориентирани за нищо. Grinning При жените винаги е една дилема между какво искам и какво е правилно според нормите, и най- често избират второто по мои наблюдения. А мъжете ако ги намери напориста половинка ги ориентира набързо Joy , ако не - си ги веят ветровете.

Водолейте се обиждаме, ако ни кажат че сме нормални Joy

# 171
  • Тра-ла-ла
Като се замисля за мъжете Везни, които познавам....са със съпруги Телец, Овен, Лъв.

И един, който 2 пъти се разведе (втората жена-Лъвица) с по едно дете от всяка. После се взе с бивша любовница, поставяйки текущата забежка, лъга я 10 години и я заряза на 35г без дете, за да се хване с някаква стара любов от преди 2те съпруги. Манджа с грозде и много въздушност Joy

Останалите - един ергенин, дето все се чуди тази или онази, поради което не е с никоя от бая време Bowtie Друг, който също се помайваше и накрая се намерила смела жена, която го завлачи да живее при нея. Трети свъртя семейство и 2 деца, но предпочете да се прибере при майка си...Телкиня.

# 172
Хем се бях зарекла, че с Дева няма да се занимавам, хем пак се прекарах, за щастие успях да го изтърпя месец и половина само преди да го натиря. Сладкодумни и обичливи, но на думи. В действителност ревност, мрънкане, изискване, стиснат и не знам си още какво. Малко да ви разведря, макар и да не е смешно, то направо си е жалко, идва вкъщи и понеже винаги държа четка за зъби в резерв ме пита може ли да я взема, ок няма проблем. Върти суче маже ми се с кремовете за ръце, за лице, дори нарече кремът, който ползвам нашият крем. AstonishedFlushed
За въпросното време, в което го изтърпях не е донесъл нищо вкъщи, освен половин диня и то, защото си я поисках, иначе хладилника ми беше опустошаван почти всекидневно, но пък човека благодареше, че съм готвила хубаво. Tired Face Излизаме с приятели той пие една вода, аз изпих 2 бири (той не пие), изяжда ми, каквото съм си поръчала и като донасят сметката, човека извади левче и си го остави за водата. Не искам да изглеждам като някаква сметкаджийка, аз не държа някой да ми плаща, ама тоя още малко на това да го издържам аз щеше да го обърне. Последният пик на този иначе чаровен младеж беше, когато гледахме някакъв снукър и мии обясняваше колко добър бил тоя, който спечели и аз казах и е хубав даже, нарече ме к**ва. Та тогава беше изгонен, блокиран и по-щастлива, че съм се отървала от нечие присъствие не съм се чувствала. Та Дева ми влиза завинаги в черния списък и няма мърдане.

# 173
Vermilion,  много са ревниви и самовлюбени Девите, факт ;
Моят е така силно убеден в неповторимата си привлекателност -  не съществува по- готин и умен от него.
Нарцис....
Подаръци прави, но като го удари на циганчане.. На триците скъп, знаете..
Не дава да слагам обикновени крушки, само енергоспестяващи (  но храни и мои ястия редовно не изяжда и хвърлям заради него ).
И моят се скръндзави да си купи хавлия, завивки, , посуда, но ремонти за хиляди левове- там е пръв.

# 174
  • Враца
Хем се бях зарекла, че с Дева няма да се занимавам, хем пак се прекарах, за щастие успях да го изтърпя месец и половина само преди да го натиря. Сладкодумни и обичливи, но на думи. В действителност ревност, мрънкане, изискване, стиснат и не знам си още какво. Малко да ви разведря, макар и да не е смешно, то направо си е жалко, идва вкъщи и понеже винаги държа четка за зъби в резерв ме пита може ли да я взема, ок няма проблем. Върти суче маже ми се с кремовете за ръце, за лице, дори нарече кремът, който ползвам нашият крем. AstonishedFlushed
За въпросното време, в което го изтърпях не е донесъл нищо вкъщи, освен половин диня и то, защото си я поисках, иначе хладилника ми беше опустошаван почти всекидневно, но пък човека благодареше, че съм готвила хубаво. Tired Face Излизаме с приятели той пие една вода, аз изпих 2 бири (той не пие), изяжда ми, каквото съм си поръчала и като донасят сметката, човека извади левче и си го остави за водата. Не искам да изглеждам като някаква сметкаджийка, аз не държа някой да ми плаща, ама тоя още малко на това да го издържам аз щеше да го обърне. Последният пик на този иначе чаровен младеж беше, когато гледахме някакъв снукър и мии обясняваше колко добър бил тоя, който спечели и аз казах и е хубав даже, нарече ме к**ва. Та тогава беше изгонен, блокиран и по-щастлива, че съм се отървала от нечие присъствие не съм се чувствала. Та Дева ми влиза завинаги в черния списък и няма мърдане.

Мамина, как успя да го изтърпиш това Hug

# 175
И аз не знам, в смисъл за мен беше ясно, че няма да ме бъде с него, но ми хареса сещате се какво, ама и то не е достатъчно да се изтърпи такова животно. Забравих и звъненето през час да ме чуел как съм. Astonished

# 176
vermilion21,  на такъв, аз му викам абсолютен паразит. Че то му е било супер на човека всичко наготово.

# 177
Уви, много за кратко. 😁 Хубаво, че чета Мамата и вече съм полуексперт по червени лампи и светофари. За не е съвсем зле, всеки път ми носеше цветя, вярно лично набрани от някъде, но цветя. 🤣

# 178
Дева му кажи и не го обиждай повече.

# 179
Права сте 😁 една Дева вече почти 2 месеца не иска и дума да ми каже. Пробвах и с добро, с лошо и не. Опитвам се да го предизвикам да говори, но чак сега разбирам колко са инатливи

Общи условия

Активация на акаунт