Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 917
  • 888
  •   1
Отговори
# 150
Приятелят ми е Овен с луна във Водолей и също е много емоционален (в добрия смисъл на думата). 🙂 Има един алтруизъм в погледа му особено като заговори за чувства.. Но и Меркурий е в Риби, та може и оттам да е причината. Още преди да се видим на живо, ми казваше, че иска да живеем заедно.

# 151
  • Тра-ла-ла
Приятелят ми е Овен с луна във Водолей и също е много емоционален (в добрия смисъл на думата). 🙂 Има един алтруизъм в погледа му особено като заговори за чувства.. Но и Меркурий е в Риби, та може и оттам да е причината. Още преди да се видим на живо, ми казваше, че иска да живеем заедно.
Венера и Марс къде са му?

# 152
Джулая, марсът и венерата са в Овен. Бих казала, че проявява по деликатен начин овенското в себе си заради натрупания житейски опит. Държи да става на неговата. Харесва татуировки, обеци, оръжия. Има колекция от ножове вкъщи, притежава и оръжия. Тренирал е бойни изкуства. Перфекционист е, захваща се с няколко неща наведнъж и често умората и липсата на време си казват думата. Колкото сме различни в някои отношения, в други сме страшно еднакви. Но силните чувства са тези, които ни държат заедно.🙂 Аз съм от хората, които често се съмняват в себе си и неговото присъствие ми вдъхва сила.

# 153
  • Бургас
Луна във Водолей харесва хората, може и да не изразява много, но уважава, толерира и помага и показва чрез отношение, без лигавщини и празни приказки.И е скромна-не търси признание.

# 154
Уиндче, и аз щях да то кажа, че много емоции за Луна във Водолей. Аз съм пълно перде. На 17 се впрягах до някъде, след това винаги съм го карала през просото с мъжете. За един Рак май тук разказвах как си поиска подаръците накрая Joy

# 155
  • София
Този рак , значи ще да е голям актьор , но е добър . И най- важното , мога да си говоря за всичко с него.
Да не кажа голяма дума , но да има човек с който мога да говоря за всичко в диалог , без напрежение , все едно ми е приятел Е едно от най-възбуждащите неща за мен 🤪😀
Бившият ми мъж дева , там диалог липсва , с този човек не може да говориш без да стане сландал и без да те обяви за идиот
Скорпион в разговор изсиква да слушаш един вид и не е по всички теми , диалогът е труден
А с рачето говорим по 4 часа за всичко + философстване , абстракции , деца , живот , пералнята, колата , цената на газта , книги , филми , изкуство .

Моята Воодлейска луна е ,  попадам в напечена ситуация - катастрофа , смърт, пистолет , важни решения . Запазвам самообладание , успокоявам хората до мен , гледам мъдро и напред

Другата емоционална страна е , попадам във връзка и малки камъчета преобръщат цялата ми душа 😀

# 156
Много негативни отзиви за Раците.
Моят опит не е печален, много готин Рак, от Гоце Делчев, супер симпатичен.
Да, кахъри се, оплаква се от злата съдба, пиеше много..
Но и работеше много, устремен да печели пари, умен и талантлив, пее страхотно.
Малко самовлюбен и гледа основно за семейството си, но в никакъв случай гадина или подмолен и скъперник.
Доста щедър.
Със Скорпион мъж не меля брашно, по пък много задълбочени интелектуални диалози.
И тотално различни възгледи за любов, секс и брак..

# 157
Уинд, малките камъчета и при мен така правят Grinning За другите хора дребности, но за мен са цяла планина някои неща и ме карат да дълбая, понякога да чакам, да вярвам в дадени отношения.

Оплаква се, пие, самовлюбен е Thinking Само за мен ли това не е равно на готин мъж?!

# 158
  • София
Ама това си е много присъщо за Водолеите, ние много се взираме в детайлите, в дребните случки и реплики и после следва едно мислене, едни филми...по-мащабните събития ги понасяме със стойцизъм обаче Grinning

# 159
Имам колега водолей, който е такова мрънкало, че да ти се отще да живееш като си покрай него. Песимист и фаталист, и покрай пандемията съвсем превъртя играта. Освен това е сигурно най-големият сухар, който познавам. Чувство за хумор - никакво. Обаче пък обича да се "шегува" злобно с другите. Добре че си разбира от работата поне.

Познавам и двама други водолеи, които са цял живот на черешата. Жениха се, развеждаха се, сума ти деца направиха. Единият цял живот злоупотребява с чашката и след 40 официално се пропи. Другият го подозирам, че е на някакви други субстанции.

Между другото, замислих се, че познавам една единствена жена със зависимости и тя също е водолей.

# 160
  • София
Водолеи мъже не познавам. Но жените са...мани-мани! Голямо мрънкане, голяма драма.

# 161
Водолеите за мен, и те като Рибите, са на отделна планета. Едните се реят там, другите плуват.

# 162
  • Тра-ла-ла
Водолеите за мен, и те като Рибите, са на отделна планета. Едните се реят там, другите плуват.
Викаш направо да идва Корабът-Майка и да си ги прибере Joy

# 163
  • София
Оф, ами водолей с асцедент Риби... отдавна си ме е прибрал..абе драма има понякога, ама приятелките ми са деви и няма време да се доредя да мрънкам покрай тях 😁
Ама за мъже говорехме, мъжете водолей и на мен са ми скучни, и са егоисти, и са вечни деца.

# 164
  • Бургас
Те всички са деца- от едната Мама минават на другата, но втората Мама трябва да съвместява и  с другите роли, за разлика от първата, на която всичко и е простено SmileyStuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт