Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 901
  • 888
  •   1
Отговори
# 135
Рибите също имат нужда от огромно внимание, те са обсебени и обсебващи,  подтиснати и подтискащи, доста драматични, но не чак колкото са Рак и Скорпион. Иначе  по отношение и на тримата - все не мога да си спомня с какво точно съм ги засегнала, че се сърдят.
Рибите са ми двулични, това не ми харесва при тях, нагаждат се да са добре с всеки. Клюкари са големи.
Раците имат чувство за справедливост, каквото другите не притежават. И мъжете, и жените.
Скорпионите са най-инициативни за лични отношения или бизнес.

# 136
  • София
Уинд, разказвай за рака ...аз живея с рак, имах и една друга връзка с рак, та ми е интересно...
Грижлив е , настоятелен , но не прекалено.
Добричък , свободолюбив , кротък, нежен , усещащ. Но и , казващ мнението си , даващ лека критика. Харесва ми , че мисли и за материалният свят.
Каза, че е влюбен в мен и развали всичко.
Любовта винаги разваля любовта 😀 щом бъде наименована .
И все пак
След скорпион , това е глътка свеж морки бриз , на отдалечен райски остров 😀

Сега осъзнавам , плашещото на скорпиона не е отношението му към теб , а отношението му към него самия.

Тези мъже ми се струва имат доста да поработят над себе си и да приемат света.
Бр, тръпки ме побиват като се сетя , че мислех, че мога са прекарам живота си с този тип.

# 137
  • Тра-ла-ла
Любовта винаги разваля любовта 😀 щом бъде наименована .
Не бъди критична Девичка и излез от строго начертания план кое как трябва/не трябва да се случва, кой как трябва/не трябва да говори и изобщо всички самонасадени клишета. Kissing Heart Казвам ти го като жена с Венера в Дева Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва да се научиш да приемаш, че всеки също има свои виждания за нещата в този живот и това, че са различни от твоите - не ги прави обезателно грешни, лоши и т.н. Ти представяш ли си някой, който на 100% да отговаря на представите ти?! Егати скуката ще е Joy Позволи си да бъдеш щастлива, да опознаваш чуждите Вселени. Ако пък не е твоя човек и сте тотално различни - знаеш какво се прави.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 14:35 от Джулая

# 138
  • София
Ох , аз освен Дева слънце имам Марс , Венера и Меркурий в Дева 😀
Гадост отвсякъде.
Ще пробвам , ще се отпусна малко.
Иначе приемам всички вселени, само в любовната нещо не е както трябва

Джулая , много ти благодаря ☀

# 139
  • Тра-ла-ла
Ох , аз освен Дева слънце имам Марс , Венера и Меркурий в Дева 😀
Гадост отвсякъде.
Ай, ай...това е Голям шлем Bowtie Joy
Скрит текст:
(не е астро термин, от тениса е)

# 140
Уинд, пропуснала съм, но какъв асцендент имаш? Луната съм я запомнила, като моята е Grinning Но АСЦ не Grin

# 141
И моят Марс се е катурнал в Дева - никой не е по-голям перфекционист от мен, точка.
Аз си разгледах познатите Раци да видя какво толкова се оплаквате от тях. Имах един съученик - най-свестния от всички момчета. Никога не е обиждал, не е проявявал агресия, винаги защитавал, обгрижвал .. абе, рицар на бял кон. С друг Рак съм работела и понеже зависеше от мен и не му угаждах на желанията все ми се сърдеше, че няма да е на неговото. Още ерген, но със самочувствие, деен, способен, извисен. И още двама ще спомена, за които жената е централна фигура, нещо като Слънце около което се въртят и поемат енергия. Нещо, което при други няма да видиш.

# 142
  • Пловдив
Това бяха и моите впечатления от рака, докато не заживях с него.  Изобщо не е това, което изглежда.

# 143
Аз си разгледах познатите Раци да видя какво толкова се оплаквате от тях. Имах един съученик - най-свестния от всички момчета. Никога не е обиждал, не е проявявал агресия, винаги защитавал, обгрижвал .. абе, рицар на бял кон. С друг Рак съм работела и понеже зависеше от мен и не му угаждах на желанията все ми се сърдеше, че няма да е на неговото. Още ерген, но със самочувствие, деен, способен, извисен. И още двама ще спомена, за които жената е централна фигура, нещо като Слънце около което се въртят и поемат енергия. Нещо, което при други няма да видиш.
Поемат те енергия, по-скоро ти я изпиват.

# 144
  • София
Асц Стрелец , Луна Водолей , няколко планети още в Стрелец и Овен
И една две в Скорпион и козирог.
Единствената ми вода е скорпион от основните планети.
Аз се отказах да проумявам и другите планети 😀 медиум цели и други цели.
По някакъв си хороскоп съм прецакана.
Приятелка ми каза, че много мъжко в мен има. Каза да се занимавам с преподаване , имоти и да имам връзки с чужденци.

На Рака Луната е Телец , асц Лъв

Гледах на синът ми картата някъде.
Той си има вода и огън стабилно и една Водолейска луна за разкош

Искам на моето си скорпионче , ако проумее да му кажа , да не се саморазрушава и да не е толкова краен.

# 145
  • Тра-ла-ла
А, бой, де! Някой псевдо астролог ли ти е замътил главата или сама си се дофилмирала, неразбрала какво са ти обяснили? Сам се прецакваш като оставяш такива "вярвания" да са ти пътеводна светлина. Звучиш ми като водна зодия....

# 146
То па кой ли е цвете за мирисане като заживееш с него. Grinning После влиза в сила закона на търпимостта.

# 147
  • София
А, бой, де! Някой псевдо астролог ли ти е замътил главата или сама си се дофилмирала, неразбрала какво са ти обяснили? Сам се прецакваш като оставяш такива "вярвания" да са ти пътеводна светлина. Звучиш ми като водна зодия....

Мацката дет ми прави натална карта , каза че за нея съм Риби , поради причини
А иначе , гледам да не вярвам , като някой ми каже че съм прецакана 😀
Главата горе дет се вика и право напред

# 148
  • София
Раците са прекрасни за приятели.
Но ако съдя по бившия, и приятелите му не могат много да разчитат на него.

# 149
Wind, ти като за водолейска луна много емоционално го раздаваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт