Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 886
  • 888
  •   1
Отговори
# 120
  • Тра-ла-ла
Мисля, че всеки "истински"мъж трябва да има лека доза нескопосаност за да може жената да го скопосва Laughing
Скопосва малко като скопява ли?! Joy

И по темата. От Козирог съм изпитвала вербална агресия със заплахи. От Телец - вербална с обиди и психическа/ манипулации. От Рак - само психическа/манипулации.

# 121
На мен само близнак ми е посягал.

# 122
  • София
Добре , да кажем че с времето мъжете показват най-долните си проявления .
Това , което забавлявам при повечето е , че постоянно се опитват да те променят.

Ох не познавам ни един рак. Ще го видим.

Със скорпион се разбираме общо взето когато ТОЙ е на кеф. Обаче аз не съм длъжна да търпя това, нали? И се започва “щом не ме обичаш , когато съм гаден и злобен (към теб) за каква любов ми говориш “
Какво виждам тук- манипулация , да оправдая отвратителното му настроение, с един удар уж 2 заека.
И те кара да се чувстваш виновен и да подлагаш себе си на безумна критика.

Горе долу се понаучих аз.
И сега някой мъж да ми приревава “ау защо си такава или онакава с мен” , това е положението , аз съм си аз .
Девата в мен е грижлива , доминираща, но и нежна , даваща , да не кажа раздаваща се. И това е най-големият проблем.

И съм малко танто за танто.
Аз те обичам , обожавам и правя така да си щастлив , НО просто ме остави да вървя по пътя си ( и ми давай да дишам)
Задушаващите отношения , са едни от най-отровните.

# 123
Да споделя нещо и за прословутото свободолюбие на Водолеи, Стрелци и Близнаци - аршинът им често е двоен. За тях свободата е неприкосновена, но нямат проблем да ограничат свободата на половинките си по разни начини (примерно да стоварят домашната работа и други такива), а има и такива, които пристъпите на ревност никак не са изключени. Той/тя може да си прави каквото си иска, но партньорът трябва да се съобразява с тях, ако не иска да види откъде изгрява слънцето.

# 124
  • Тра-ла-ла
Добре , да кажем че с времето мъжете показват най-долните си проявления .
Това, че някой в началото показва високото проявление на зодията - не значи, че е такъв. Просто симулира. Целта оправдава средствата.
Ниско или високо проявление са си за цял живот кажи речи. Ако си долно човече - си долен forever. Освен, ако не работиш мега усърдно върху себе си. Но за тази цел трябва да го осъзнаеш, пожелаеш и напънеш. Което е възможно да се случи 1 на незнамсиколко хиляди....

# 125
Като чуя някой да говори за свободата си, за това колко е независим, неревнив и как има нужда от пространство се сещам за израза (който няма да цитирам дословно) - "Тези, дето най- Не са, най- Са". Пиша го на база лични наблюдения (дори и над себе си) и като човек с много подвижни знаци в картата. Не целя да обиждам никого и не желая да въвличам някого в защитна позиция. 🙂)

# 126
  • София
Ох не познавам ни един рак. Ще го видим.

Господ те пази, ама ти Не, та не! Laughing

Аз като майка на скорпион - годпод да й е на помощ на снахичката ми, горката... От сега я мисля Sad .
Ужасно човече се очертава. Такива евтини манипулацийки, такива евтинки номерца. И, горканчо, все онеправдан в тоя живот...
И не, не е до възпитанието само.

# 127
  • София
Аз лично говоря за свободата да бъда себе си и да работя ( независима от мъж )

Ох , и моят син скорпион , асц риби , луна във Водолей ( като на майка му Луната )
То бунт , бунт , бунт .
Правилно са казали , че децата са отмъщението на бабите 😀

# 128
  • София
На моя скорпион всьо му е скорпион. Само една планета му беше в Близнаци Flushed

Тежки грехове изплащам. И мъж да е - ше го натириш. Синчето няма как да го пратя на майка му Joy Joy

# 129
Да споделя нещо и за прословутото свободолюбие на Водолеи, Стрелци и Близнаци - аршинът им често е двоен. За тях свободата е неприкосновена, но нямат проблем да ограничат свободата на половинките си по разни начини (примерно да стоварят домашната работа и други такива)
Хахах, вярно си е това. Стоварвам и още как.
И аз съм със Скорпи, но женско ... ох, не ми се говори. Дет се вика, няма да съм нужна дори да му се стъжни на зетя.

# 130
  • Бургас
Мисля, че всеки "истински"мъж трябва да има лека доза нескопосаност за да може жената да го скопосва Laughing
Скопосва малко като скопява ли?! Joy

На която както и харесва Laughing, после тя ще си го ползва.
Скрит текст:
Иначе скопосва=докарва, облича, да не е много суетен.

# 131
  • София
Да споделя нещо и за прословутото свободолюбие на Водолеи, Стрелци и Близнаци - аршинът им често е двоен. За тях свободата е неприкосновена, но нямат проблем да ограничат свободата на половинките си по разни начини (примерно да стоварят домашната работа и други такива)
Хахах, вярно си е това. Стоварвам и още как.
И аз съм със Скорпи, но женско ... ох, не ми се говори. Дет се вика, няма да съм нужна дори да му се стъжни на зетя.
Колко и  да му се стижни , все му е малко.

# 132
  • София
Да кажем , че с Рака нещата стават доста странни.
Първо иска да живеем заедно, да пътуваме заедно, да гледаме децата си заедно, да обикаляме заедно , да ме види сърдита , щастлива, уморена, плашеща.
Постоянно ми звъни , праща живота си навсякъде.
Познаваме се от 4 седмици.

Този е обсебващ колкото и скорпиона 😀 сано където още не съм видяла “тъмната му страна” и как ще реагира , Когато по спра да обръщам внимание на цялото негово внимание .

Не знам , водните мъже имат НУЖДА! постоянно нужда от внимание.

Може би рибите са най-фриволни.

А интересното е , че си пожелах мъж с който да заживея на 3я ден и да бъдем приятели , себе си , равни и т.н .
Внимавай какво си пожелаваш дет се вика.

# 133
  • Тра-ла-ла
Хем си мечтаеш за някакви неща. Хем като се сбъднат - ти идва твърде хубаво, за да е хубаво, плашиш се, съмняваш се....
Може би рибите са най-фриволни.
Пробвай ги и се върни да напишеш отзив Trollface Усещането за фриволност идва от факта, че не винаги живеят в този свят, не и с двата крака Bowtie

# 134
Уинд, разказвай за рака ...аз живея с рак, имах и една друга връзка с рак, та ми е интересно...

Общи условия

Активация на акаунт