Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 859
  • 888
  •   1
Отговори
# 330
Мише, ти още ли ривеш за водолея? Нидей рива, на теб мисля ти трябва някой, който да те облива с внимание, има такива мъже, за мен досадни, за теб ще са прекрасни.
Още,още не съм приючила аз, но това беше третият , който ми дозатвърди мнението за тази зодия 😃

# 331
Точно обсебващ и задушаващ е Ракът. И понеже е домошар, само да кажеш, че излизаш и започва да се тръшка. Ако го вземеш с теб, през цялото време върти очи отегчено,  дава зор да си ходите и скапва настроението на всички.

Мъжът ми е Риби с Асцендент Рак. Това важи и за него с пълна сила!

# 332
Ми, приключвай, де, ко го мислиш толкоз, по спомен той сам ти беше казал, че няма да стане работата

# 333
Ми, приключвай, де, ко го мислиш толкоз, по спомен той сам ти беше казал, че няма да стане работата
От време на време се присещам за него

# 334
Козирог, Лъв, Рак, Овен , Риби и Дева. Всите са уф..

# 335
Точно обсебващ и задушаващ е Ракът. И понеже е домошар, само да кажеш, че излизаш и започва да се тръшка. Ако го вземеш с теб, през цялото време върти очи отегчено,  дава зор да си ходите и скапва настроението на всички.

Звучи като “perfect match” за някой телец или козирог, ако изключим последното изречение, поне за телеца би било проблем, иначе козел/ка да си губи времето, че да забележи как се чувстват околните въобще или какво им е настроението, едва ли ще се смути ако им е кофти и без това. Като знам колко ги е грижа за благото на хора извън семейният им кръг.  😂😂😂 Да се вземат!
Водолей, и друг път съм споменавала, колкото и да се пише странен, на мен ми е Земен тип, няма нищо странно от това да се абстрахираш малко от чуждите емоционални проблеми и драми, да мислиш първо за себе си, и да имаш трезва преценка за нещата, пък ако ще и потоп… И на мен ми се вижда перфектен за Козирог-ченца, въпреки, че и двамата с това огромно его, кой кого ще ласкае…хм…Може би някоя рибичка ще му е добре.

# 336
Козирог, Лъв, Рак, Овен , Риби и Дева. Всите са уф..
А Скорпион къде забравихте?

# 337
  • Враца
Не се тревожете за водолея, те са на последно място по брой, най-много са Лъв, Дева и май Скорпион, все "прекрасни зодии". За мен ракът е много сръдливо "дете" и все внимание иска, иначе май не са най-лоши, семейни са, обаче като избухнат са ужасни.

# 338
Абе с една дума : Най-гадната зодия за мъж - всички. 😂

# 339
Мъжът Водолей е чувствителен и съобразителен единствено и само към собствените си нужди. Всички, които познавам са мили и приятни за комуникация, няма емоционална близост, но пък няма и натрапване на проблеми, жалване и оплакване. За купон и сбирки с приятелска компания са супер. Но съм забелязала, че в личния им живот е пълно мазало - това семейство, деца, родители, отговорности, ангажименти... Там откачат и превъртат вече.

# 340
Моят рак не ще да ходи никъде, но откакто децата пораснаха мен ме пуска навсякъде. Никога не прави проблем да излизам без него. Не е грам токсичен.

# 341
  • Тра-ла-ла
Водолей и Рибка?! Толкова ли мразите жените Риби, че искате да ги пратите в психиатрия?!

# 342
Водолеите са готини като цяло и са най-земни от всички въздушни,но все пак, според мен не стават за връзка дотолкова, доколкото за флирт и неангажиращи отношения.

# 343
Водолеите са готини като цяло и са най-земни от всички въздушни,но все пак, според мен не стават за връзка дотолкова, доколкото за флирт и неангажиращи отношения.
И аз съм скорпион, но не съм си пресичала пътя с такива.

Контеса,
Какво за лъв?

# 344
На мен водолеят ми идва скучен. Пък и егоист си пада. Но само с един съм имала отношения, та може да си е от него.

Общи условия

Активация на акаунт