Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 049
  • 888
  •   1
Отговори
# 540
Венерата в Лъв при жена е малко нож с две остриета. Същевременно е светла и красива, от друга страна, приказката - "това, което жена успява да долови с крайчеца на окото си, и ядрено магнитният резонанс не може" важи с пълна сила за венерите в Лъв. :Д

# 541
Да! Разбирам написаното от теб!

# 542
ММ е със Слънце, Луна и Венера в Дева...майка плаче.
Всички плачат при тая комбинация, до 9-то коляно.

# 543
Венера, Марс, Юпитер и Лилит при мен са в Близнаци. Някой нещо да каже? Аз съм лъв!
Слънце - Лъв, Луна - стрелец!

# 544
  • София
Wind_, а сестра ти каква зодия е?
Повечето водолей, които познавам са наистина егоист, аз включително, но тези с деца много се раздават за тях, за половинките си -не, категорично.

А лилита и медиум цели за какво отговарят?

# 545
  • София
Сестра ми е дева , асцендент скорпион , Луната Риби

Аз не познавам много Водолей мъже
С жените се разбирам доста .

# 546
Всички около мен са водолеи, дори кучето.....Scream

# 547
И наша свекърва казва, ама то е 23:00 , той спи , къде го притесняваш.

Слушала съм за 1:1 случка с мъж рак и майка му козирог, разиграла се преди 20+ години. Детето в болница, майката звъни на бащата да донесе разни неща, оттам вдига свекървата и прави скандал, че притесняват сина ѝ, той бил уморен от работа. Толкова е грозно това, че просто няма накъде. Синчето научено да си гледа само собствения задник, свекървата едно дете има милата и го гледа като писано яйце. На нея внуците не са ѝ деца, те са си на снахата и нейната рода. До ден днешен нищо не се е променило. Отврат!

Ако се чудите каква е тая жена с железни нерви, търпяла това чудо на чудесата толкова години - овен е.

# 548
Медиум цели е знакът, който ти се намира в 10 дом. Свързан е с избора на професия и е "най-високият кариерен връх" , който би постигнал на база личните си уменията, възползвайки се от качествата на знака ти в 10 дом. Понякога, ако не намираш сходства в харектера си със слънчевия си знак, търси ги в медиум цели.

Обратно, имум цели е знакът, намиращ се в твоя 4 дом. Определя поведението ни "у дома", символизира също така и края на живота.

Лилит е антипод на Луната. Ако Луната е майката, грижата, покоят, то Лилит е скитницата, жената с мнение, която винаги навъпреки.

# 549
Сестра ми е с мъж водолей
Признавам го за най-безотговорният баща, незинтересован за децата си и жена си мъж.
Роди му се дете и не отиде нито един път в болницата преди изсписвснето.
Един път не я попита , имаш ли нужда от пари, защото имат 2 деца и бяха разделени за месеци ,не дойде да ги види.
Нищо.
Гледа само собственият си задник ( както повечето мъже )
На него да му е пълно тумбачето.
Едната му дъщеря направи алергичен шок и се задушаваше , извикахме линейка, чаках пред спешното, това се случи вечерта , сестра ми му звъни на пожар - не вдига . Накрая звънна на майка му ( и тя водолейка ) и сестра ми казва
- дъщеря ни е в спешното със задушаване , трянва ми баща й да ми даде ЕГН - то й
И наша свекърва казва, ама то е 23:00 , той спи , къде го притесняваш.

И още и още и още...
Сестра ви не знае ЕГН- то на дъщеря си ли ?

# 550
  • София
Всички около мен са водолеи, дори кучето.....Scream
Ох, горката.
Моето е лъв, мъжко, 2 кила, подминава пренабрежително сходните му по размер и се вре при грамадните Joy

# 551
*JustMamma* и evencee, оправихте ми деня. Grinning Grinning Grinning
Точно това имах имах предвид за мъжете Деви, а в този случай е даже и умножено на квадрат. Grinning

Wind_, жените с луна в Риби имат нужда от емоционална подкрепа при всички случаи, а този "убавец" Водолея е някъде в небитието постоянно. Дано да е било само еднократна случка, че иначе (псувни) (псувни) (псувни).

Изключвам всякакви зодии, но наистина след края на Соц. режима се е получил як бъг в системните настройки на жените. Всички лигльовци и откровени дебили са гледани от майките им като писани яйца. А тези, на които им се е налгало да се справят с трудности сами от ранна възраст са стабиларка в повечето случаи. Та, каляването на характера не е мит.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 16:56 от Анонимен

# 552
Грийн, много интересно, не го знаех това за медиум цели и имум цели. Благодаря, че сподели.
Сега проверих - 4-ти дом ми е в телец, 10-ти в скорпион.После ще седна да чета, на пръв поглед ми звучи логично.

Моята котка е скорпион и е много зла и потайна. Не знам обаче дали защото е скорпион или защото е котка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 553
  • София
На мен ми стана интересно и питах понеже видях, че имам два стрелеcа в картата, именно медиум цели и лилит. Както съм споменавала тази зодия хич не ми е на сърце, и аз после ще чета. Четвърти дом ми е в близнаци.
green_lizard, благодаря ! Flowers Tulip

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 16:56 от ~Étoile~

# 554
  • Тра-ла-ла
Девойки от всякакви възрасти....да се придържаме към гадните мъжки зодии. Ние за себе си знаем, че сме най-хубавите, независимо какво имаме в наталните карти Joy

Общи условия

Активация на акаунт