Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 929
  • 888
  •   1
Отговори
# 765
За девите не се учудвам, скрити психопати май ще излязат.
Колко да са скрити ...

# 766
Абе първите четирима май наистина са най-зловещите...Е, Чикатило го няма, пък е Везни.

# 767
Колко да са скрити ...
Ами не си личат на пръв поглед. Като, да речем, скорпитата.

# 768
Мисля, че е точно по темата. Изводите ви ги оставям на вас. Wink

Значи според горното, ако се харесате с Риби, Близнаци, Дева или Стрелец има голям шанс да е сериен убиец.
Сега като се замисля, никога не съм дейтвала някой от тези зодии.
Може би и затова съм още жива.Dizzy Face
Близнаците заедно с телеца са с най- малък процент серийни убийци.

# 769
Публикацията, т.е. снимката изглежда "резната". На всеки е направило впечатление, че са изложени само "подвижни" знаци и вероятно целта на публикацията е била по хумористичен начин да "злепостави" конкретните зодии. 😉 Всъщност едно от нещата, което може да свързва различни серийни убийци в астрологичен аспект, е тежък 12 дом.
Признавам, не съм правила разследване, кой кого е искал да злепостави. Един от моите приятели я беше постнал като оправдание във фб, ''видиш ли, аз не съм като нито един от изброените''! Аз лично и с него не бих рискувала като знам какъв арсенал има в гардероба си, ама това са подробности! Joy
Ама изброените убийци са реални личности и лесно може да бъде проверено кога са родени. Само Гугълваш съответното име и ти излиза, кога е роден и колко е убил. Flushed
Има и жени, за да не ни обвинят в сексизъм.

# 770
А какво ще рече "тежък 12 дом", че и аз имам блъсканица на планети там? Та ... да чакам ли просветление?

# 771
Ravenna, нищо лично към теб. 😊) Коментираме си просто. 🙂
А сега сериозно по темата - връзката между серийните убийци и луната и лични планети (най-вече Марс и Юпитер) в подвижни знаци я има и тя е статистически изготвена..! Планетите в 12 дом също оказват влияние.
evencee, никак, ама никак не съм навътре в тези неща. Запомнила съм единствено, че не е много ок да имаш Марс и Плутон в 12 дом, защото човек може да бъде "опасен".

# 772
  • Тра-ла-ла
Още 5 сайта и на бас, че ще има 5 нови версии кой е по-по-най психо Joy Всеки седнал и си пише волни съчинения.

А какво ще рече "тежък 12 дом", че и аз имам блъсканица на планети там? Та ... да чакам ли просветление?
Може би трябва по-мило да си говорим с теб във форума Bowtie Joy

# 773
И аз имам доста в 12-ти дом 😂😂😂

# 774
Може би трябва по-мило да си говорим с теб във форума Bowtie Joy
Ам че, добър ден!
50 на 50 е лудостта, Марса се е пързулнал в 11-ти.

# 775
Ако за някой темата за серийните убийци е интересна, да научи малко повече за детството и живота им, предлагам ви канала на едно младо момиче - Вяра, която е зодия Телец и разказва убийствено увлекателно.
https://m.youtube.com/c/FaithGeorgieva/featured

# 776
  • Sofia
Освен 12. дом, може би е добра идея да се види и 8. дом, а също и 1. дом.
Като планети - позициите по знак и по дом плюс аспекти на Марс и Плутон.
Като аспекти - дали има прекалено много напрегнати /опозиции и квадратури/.

# 777
Аааа, много сложно стана вече 😁

# 778
  • София

Кое те кара да си на това мнение?
Ще споделиш ли малко инфо?

# 779
И аз се интересувам за Девите.
Определено са страшно манипулативни son of a b...ch, много потайни и безкрайно много обичат да унижават и мачкат самочувствието на другите.

Общи условия

Активация на акаунт