Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 895
  • 888
  •   1
Отговори
# 780
  • София
И аз се интересувам за Девите.
Определено са страшно манипулативни son of a b...ch, много потайни и безкрайно много обичат да унижават и мачкат самочувствието на другите.

Да, съгласна съм, обичат да мачкат самочувствието и да подхвърлят разни саркастични нещица, след което казват, че уж се били шегували, но били неразбрани, мислят се за голяма работа, а всъщност са с леко асоциално поведение.

# 781
Мисля, че е точно по темата. Изводите ви ги оставям на вас. Wink

Значи според горното, ако се харесате с Риби, Близнаци, Дева или Стрелец има голям шанс да е сериен убиец.
Сега като се замисля, никога не съм дейтвала някой от тези зодии.
Може би и затова съм още жива.Dizzy Face
Близнаците заедно с телеца са с най- малък процент серийни убийци.
Оле майко, ММ е рак, аз риба. За повече инфо следете криминалните хроники.

# 782
  • София
Естествено, че са с най- малко. За серийни убийства се иска постоянство и обмисляне.

# 783
А имате ли нещо да кажете за Везни? Четох темета, но и тук да чуя Joy Аз имам приятели, чудесни момчета са, но не са ми в къщата Joy Та… слушам ви.

# 784
  • Испания
Аз живея с Везни и мога да ви кажа, че има доста труден характер и много обича да го хвалят! Grinning

# 785
Определено не бих сложила Везните в графата гадна зодия за мъж.

# 786
Най-трудното ми нещо ever Joy Да хваля и да лаская мъж Joy

# 787
Аз бих ги сложила в графата безлични, да не кажа безхарактерни, освен това ревниви, заядливи, нерешителни ... Не е за мъж тази зодия.

# 788
Най-трудното ми нещо ever Joy Да хваля и да лаская мъж Joy
Те и сами се хвалят, ако няма кой.
Но общо взето стават. Няма някакви крайности при тях. Дай им да се нагласят, да се разходят, да идат на гости, да си хапнат вкусно, да си спинкат, да ПРИКАЗВАТ...

# 789
В семейството ми има над 15 мъже Везни из поколенията и освен един, не разпознавам написаните за тях неща тук,

# 790
Да, easy going са Везните, но не бих могла да разчитам на мъж от тази зодия.

# 791
Везните е хубава зодия за мъж. Правят си добре сметката и са успешни.
Нина го е казала добре. Обичат лоялността.

# 792
Питах за да знам какво може да ме изненада Joy Понеже аз до тук съм видяла само някакви положителни неща, които доста ме впечатляват, та викам да съм подготвена Joy

# 793
  • Испания
Според мен трябва да си имаш винаги едно на ум, защото везната се накланя ту на едната страна, ту на другата! С една дума много си менят мнението и са нерешителни! Grinning

# 794
Скучни са ми Везните. И да, не може да се разчита на тях.
 Скорпион ми е проклятието на мен. Не мога да реша дали са най-гадната или най-готината зодия за мъж, ужас..😁

Общи условия

Активация на акаунт