Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 47 872
  • 888
  •   1
Отговори
# 795
Баща ми е Везни. За някои неща е толкова коректен, отговорен и тн, но за други с триста зора го изнудвам да си изпълни обещанието.
Много са добри и морални, духовно извисени.
Жените са малко подли и фурнаджийски лопати, но не колкото Близнаци.
Аз не харесвам Теле и Козирог, а супер смешни са ми овните.
Телецът е кратуна и инат, тотално опериран от чувство за такт, но с его до небето.
Не съм имала гадже Теле, но пък жените са доста добри лидери и много коректни.
Козирог- е, тва са дебили. С много огромно самочувствие, използвачи и никаква гъвкавост и дипломация. Ама много обичат да четат морал, големите философи.
Жените ме кефят, имам 2 козирожки приятелки.

# 796
  • Тра-ла-ла
Кажи защо Овните са ти супер смешни?

# 797
Един бивш колега. Напусна сам
 Подозирал, че му гледат компютъра колегите и вдигнал скандал.
Месеци след като се махна, обикаляше с колелото около бившата работа.
Не работи, мързелив, явно има кой да го издържа.
Уж търсел работа, но 2 г. никъде не почва.
Иначе има малко особено чувство за хумор. Според колегите е луд.

# 798
  • София
Лудостта и комплексите нямат зодия Simple Smile

# 799
Един бивш колега. Напусна сам
 Подозирал, че му гледат компютъра колегите и вдигнал скандал.
Месеци след като се махна, обикаляше с колелото около бившата работа.
Не работи, мързелив, явно има кой да го издържа.
Уж търсел работа, но 2 г. никъде не почва.
Иначе има малко особено чувство за хумор. Според колегите е луд.

Заради един индивид, който вероятно е с отклонения. Joy

# 800
  • Тра-ла-ла
Ако един Овен не си намира постоянно работа заради самото действие....то коя друга зодия ще е?! Joy

# 801
  • София
Овните имат проблем с това да не са най- най. Повечето овни, които познавам работят за себе си. Да се съгласят че не са прави е много, много трудно. Може би една от най- егоцентричните зодии. Лъвовете също, но там е повече суета.

Аз харесвам и овни и лъвчета де , въпреки че и на мен са ми смешни на моменти, научих се да не споря с тях и ги оставям да си строшат главата сами. Рядко казват беше права, по- принцип не коментират ситуациите и дискусиите след това, все едно не съществуват. Joy

# 802
  • Тра-ла-ла
Приемам виртуални прегръдки и съболезнования...и 3-мата ми шефове са Овни (2ма мъже и 1 жена) Joy

Аз се разбирам с този, койти има водни стихии в личните планети. Понеже аз съм Рак. Трудно към невъзможно се комуникира с шефката - Слънце, Меркурий, Венера и Марс са й в Овен Bowtie

# 803
  • София
И моя шеф е овен, че даже и майка ми, и най-лошото фризьорката ми 🤣

# 804
Някъде бях чела, че ако видите двама луди да скачат с чадъри от мост, то най-вероятно единия е Овен, а другия Стрелец. Дотук добре. Обаче в една стая ни затвори и ще хвърчат стрели и копита. Вуйчо ми е Овен, ама тежка гемия, едва го издържам.
А Везните никак не ги разбирам. Такова непостоянство ги тресе, че не знам как сами се понасят. Не си представям такова съществуване.

# 805
  • Тра-ла-ла
И моя шеф е овен, че даже и майка ми, и най-лошото фризьорката ми 🤣
Ще си ги мерим ли?! 😂
Стоматоложката ми е Овен, бившият е Овен. Имам близък приятел Овен. Най-добрата ми приятелка е Водолейка с мъж Овен.

Най-добри ми мъже-приятели са с Марс в Овен Joy

Аз се водя с Овенско влияние. Сигурно ми е карма да срещам такива, че да си събудя и работя по огнената Овенска енергия Joy Че аман само чуФства и помайваме по Рачешки. Уууудри му една глава с рога и не му мисли 🤣

# 806
  • София
Аз съм с Луна в Овен, не знам това има общо да съм заобиколена с толкова овни. Семейство, приятели,  бивши Joy

# 807
Луната ти отговаря зa емоциите , лесно пaлиш и лесно ти минава . Не зaдържaш нищо в себе си.

# 808
И моята Луна е Овенска. Офф, що не ми се падна нещо по-спокойно ми да се чудя как да се въздържам цял живот.

# 809
  • Далечният изток
Марс и Юпитер в Овен е по-добре, нали? Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт