"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 536
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Сега Юлия ще се ядоса и Лорчето ще разбере отново ква гадина е любимият и...
Надали са изтрили всички копия...ако въобще има запис.

# 286
Денис Топал ми се струва, че нещо издиша в този сезон.

Има човек дето пази Лора и друг дето следи Юлия и беше супер изненадан коя е приятелката от йогата, как пък един от тях не му спомена име или някаква друга подробност за нея? Никсъна доколкото помня Радо го доведе.

В тази връзка продължавам да си мисля, че Юлия има нещо общо с Радо. Как така не можаха да я удържат да не влезе в офиса на Драго? Радо му намекваше нещо с история за Самсон и Далила, дали не е имал предвид себе си, а не Райков? И защо той си купува такава скъпа кола, а не Топал? Кой е Бигбоса в крайна сметка? И как пък Топал му споделя, че Юлия имала секс запис с него вместо просто да му нареди да влязат и да й вземат техниката?

Тая сцена с покера, дето Радо извади две дами...?

По повод Лора и Драго, и двамцата все нещо се надлъгват и с недомлъвки е всичко.До никъде няма да я докарат така.

# 287
Ами не Денис сценарият куца като цяло!Не само Юлия ами и Лора не можаха да я удържат да влезе,то тази охрана там най-добре да иде да пази някой бостан.Joy

# 288
Айде Лора нали му се води жена, а Юлия уж не я познаваше Радо.

Чини ми се, че всички ще го изиграят Топал в този сезон, включая и Лорчето. Тя има талант да съсипе всеки мъж.

Дано поне намери брат си....ама надали Joy

# 289
  • Велико Търново
В промото за вторник Лора пита Юлия "Ти откъде знаеш името му?" - въпрос, който аз си зададох още на момента. Толкова пък да е била развълнувана от бялата роза, че затова да не е реагирала... Satisfied ама нали и на другия ден се срещаха Rolling Eyes Ако наистина за Денис е питала, значи е много зле. Не че ние не знаем, де...

# 290
  • Велико Търново
Учудвам се, че никой не е писал. Много разочаровани, явно...

Калин да не би да има някакви зачатъци на раздвоение на личността, но без да ни е показал още второто лице

# 291
  • София
Ако е така и той е отвлякъл Борис ще се впечатля наистина. Такъв вариант не бих предположила. 😀

# 292
  • Mediterraneo
Ако е така, те и сценаристите не го бяха предполагали досега Simple Smile

# 293
И току виж е забравил къде го е откарал 😂😂😂

Лора взе да стопля манджата. 😏

Колежката на Снежа освен, че не знаеше, че Велин ѝ е бивш мъж, е прителка с Мая, но не знае, че и тя е женена за него. 🙄

# 294
  • Велико Търново
Интересно обаче къде е тази втора личност. То ясно, че нарочно не ни я показват, за да е изненада един вид, ама то ще излезе, че Калин има паралелен живот, който ми е чудно кога го живее.

То това Ани ще кажеш, че сега влиза във филма. Не знае за никого нищо.

Лора пък... добре че беше Драго да ѝ подскаже.

# 295
Че тя тази знае ли изобщо нещо?!
Лора се усеща за Юлия, но сега ще видим дали ще попита Драго или като с Ива пак безрезервно (и глупаво според мен) ще му вярва.
Тази  пък простотия с Калин не я предполагах.

# 296
  • София
Не съм запозната с болестта, но може ли да се проявява само в определени моменти, да не е чак двойствен живот. 🤔

# 297
  • Велико Търново
Повече в кръга на шегата го написах.
Ключови моменти ще дойдат тези определените обаче - изчезването на Борис, тегленето на пари.

Лорка преди да пита Драго, Юлка попита Снежа Satisfied
Много психясали в тоз сериал, беее...

# 298
О, Юлето излезе яка откачалка
Scream

# 299
  • София
Това ми беше най-интересната серия от началото на сезона до сега, признавам си 😀

Общи условия

Активация на акаунт