"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 476
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Симката е страхотно дете. Хубаво, умно, скромно, супер е.

Ама не случи на родители. 😁

Много ми се иска Ива да се забие с Черкезов, Жана да си врътне опашката и Калин да остане с пръст в уста.
Не оправдавам Ива за изневярата, виновна си е, но да се бяха разделили и толкова. Това е жива мъка. И Симката, дето уж го жалят, го скапват с техните цупни и инфантилщини.
Жана ми е все така съмнителна. Знам, че има безброй жени, които чакат на стендбай някой комплексар да се отскубне от жена си, но тя въобще не ми изглежда от този тип. Нито ми изглежда силно хлътнала по Калин. Има нещо мътно там.

# 271
И аз искам да се получи между Ива и Черкезов. Ще видим на рождения ден.
А Симо като я няма приятелката му, Нора ли беше, си е същото приятно и добро момче. Не знам защо така изкривиха образа му, не ми е логично.

# 272
И аз искам Ива с Черкезов.

# 273
А Симо като я няма приятелката му, Нора ли беше, си е същото приятно и добро момче. Не знам защо така изкривиха образа му, не ми е логично.
За да ни припомнят, че и до най-свестния човек ако застане неправилната жена всичко може да се скапе до неузнаваемост както е възможно и обратното, но такава жена в сериала още няма Grinning
Не знам дали Симо ще разнищи случая, но ако продължава все така да се вре между шамарите може отново да си припомни това което се опитваше да забрави.

# 274
  • София
За да ни припомнят, че и до най-свестния човек ако застане неправилната жена всичко може да се скапе до неузнаваемост както е възможно и обратното, но такава жена в сериала още няма Grinning
Не знам дали Симо ще разнищи случая, но ако продължава все така да се вре между шамарите може отново да си припомни това което се опитваше да забрави.

Ех, пак жените са виновни Joy Joy Joy

# 275
На мен също ми се иска Ива и Черкезов да се съберат.

# 276
На мен също ми се иска Ива и Черкезов да се съберат.
Защо? Ива ти е симпатична или Черкезов антипатичен?

На мен Черкезов ми е симпатичен, макар да не му вярвам, и не искам да се заиграва сериозно с Ива. Нея я видяхме какъв човек, приятел и съпруга е - за никое от трите не става. На Ива и пука единствено за себе си. Тук взехме да я жалим само защото Калин в този сезон е неприятен г.з.

# 277
  • Mediterraneo
Да, докато харесвахме Калин, не харесвахме Ива. Сега палачинката се обърна. Ама аз сега не харесвам нито Калин, нито Ива. При Калин главната причина да не го харесвам, е актьорът, който прави образа. Толкова да олекна с тези мимики, че не знам в първите епизоди как го харесвах. Така ли играеше от самото начало този човек или се взе много насериозно и взе да преиграва?!

# 278
Така ли играеше от самото начало този човек или се взе много насериозно и взе да преиграва?!
Според мен може да играе само  положителни роли. Когато се наложи да уплътни образа и да покаже обидата и колко е наранен от предателството на Ива, погнусата че точно с престъпник му е изневерила, някак не може да го изиграе. Не му вярвам, не му съчуствам.

# 279
  • Mediterraneo
За какво съчувствие да говорим?! Аз едва го понасям да му гледам физиономията. Не ми е истински, нито откровен, нито сериозен, напротив- страшно зле!

# 280
Аз и в първи сезон не харесвах Калин точно по причината, която изтъкна Тарталета - не ми харесва актьора как пресъздава образа.
Просто актьора ми е неприятен и антипатичен с мимики, жестове, физиономии и т.н. и оттам и героя не ми е никак симпатичен.
А в този сезон и буквално отвратителен.

# 281
За какво съчувствие да говорим?! Аз едва го понасям да му гледам физиономията. Не ми е истински, нито откровен, нито сериозен, напротив- страшно зле!
И аз не го търпя.

# 282
И аз съм като Тарталета - чудя се този човек същият ли е? Наистина му симпатизирах и не ми е правило впечатление актьорът да играе толкова фалшиво.
Сега е не дразнещ, а направо противен. Дори започнах да харесвам Ива заради неговото унизително поведение.

# 283
  • София
Това с обгазяването на апартамента на Юлия съм го пропуснала. 😁 На мен във филма тя все повече не ми харесва. Не говоря за ролята й, то е ясно че е неприятна, но не ми харесва как играе и визуално все по-малко ми допада.

# 284
Хора разни, мнения много...на мен пък ми е любимка още от първите епизоди и смятам, че много последователно и чудесно си изгражда образа на капризна глезла, психарски обсебена от Денис и вероятно само защото е посмял да й откаже да получи това, което тя иска. И да...красива е.

Общи условия

Активация на акаунт