"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 445
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Точно противогазите ми бръкнаха в окото.
Аз продължавам да си мисля, че Черкезов има пръст в цялата работа. Не помня и Гаврилов като изчезна той как се държа. Губят ми се моменти. На негово място ли дойде всъщност? 🤔 Сега има и романтичен мотив - ако си пада по Ива и иска да разкара мъжа й. 😁 Знам, че са врели-некипели, но толкоз абсурди видяхме тук, че...

# 256
Черкезов ръководи Отдел "Убийства" и се появи покрай убийството на Лина. А Данаилов беше шеф на Отдел "Наркотици".
Поне така съм запомнила от времето, когато имаше какво да се помни.

# 257
Черкезов "се появи" при убийството на Лина тъй като е началник отдел Убийства. Няма нищо общо с Гаврилов, Гаврилов беше началник Наркотици в БОП. Друг въпрос е, че Гаврилов никой не го търси, още по-малко от Убийства, а Борис като изчезна започнаха от Убийства да го търсят.

# 258
Да, страшни нелепици, бях ги забравила. Оф, да идва края да се свършва с тази мъка. Ще го догледам , но вече на няколко пъти проспивам моменти, а в първи сезон чаках с нетърпение ококорена 🤭

# 259
-Да запознаем Юлия с Радо!
-Що,кво е напра’ил?! 😂😂😂
В тази връзка,Юлия хич не ми харесва,много злобна физиономия има. 😁 Може да е от ролята или пък грима,но ми е гадна.
Много като оса е. Точно злоба излъчва. Въобще не ми харесва.

Много ме плаши тази Rolling Eyes
Досега ми беше само грозна, вече ми е и страшна.

# 260
Мен страшно ме забавлява този сериал и го чакам. Приемам го за комедия.

# 261
Все се каня да го напиша, но сега остана време.
Мисля, че няма логика Юлия да е замесена в изчезването на Борис, защото по този начин "разчиства пътя" на Лора и Драго.
 На фона на безсилието на останалите, нищо чудно, ако започне да го търси, да го намери първа. Laughing

# 262
Аз отдавна зарязах идеята, че е възможно Юлия да е отвлякла Борис. Мислех, че по линия на смъртта на баща й.
Но тя тоз баща един път не го спомена, обсебена е от Драго и заслепено се занимава само с него.
Плитка психопатка излезе, а можеше да завъртят по-голяма интрига с нея.

# 263
А, спомена баща си в офиса на Драго, първия път като имаше червени светлини Joy Каза му, че дори не е отмъстил за убийството му, а Драго отвърна: "Откъде знаеш, че не съм?"

Та и от този храст чакаме да изскочи заек.

# 264
  • Mediterraneo
Какво толкова ви притесниха тези с противогазите?! С какво да влязат, с платнена маска ли? Май сте мигали като показаха, че преди да влязат, обгазиха апартамента.

# 265
  • Пловдив
Така го обгазиха, че като влязоха и оставиха вратата отворена Simple Smile а Юлия мърдаше...

# 266
Така го обгазиха, че като влязоха и оставиха вратата отворена Simple Smile а Юлия мърдаше...

И никой не се възползва от нея - това вече е срамота! Joy

# 267
Да не са луди да се възползват, после да ги гони доживот с бременности и лудости.

# 268
  • Другата България
Изгледах, изчетох ви.
Вече започвам да си мисля, че липсата на Врачански е заради това да изпъкне Влади Михайлов още повече.
Епизод след епизод прави страхотни изпълнения, само заради това си заслужава да гледам.
Тотално се обърках вече кой кога и защо "отвлече" Борис.
Категорична бях, че е Юлия, още не съм съвсем НЕкатегорична, но вече и аз започвам да си мисля, че тя е обсебена само от Драго и целта ѝ всъщност е по-скоро Лора, отколкото Борис.
Дали двамата с Драго - Борис и Драго, не са замислили нещо, дали самия Борис - . Но така както е тръгнало, накрая случая ще "разплете".....Симката.
Просто е нелепо как Симката е в точния момент, на точното място, баш мафиота си оставя сака с пачките отворен ей така, на показ, папката с фалшивите фактури също, Симката е там - ЪФкорс, и с най-съвременното средство - телефон, документира всичко. Май пак му се яде бой, усещам. Поне флегматичната незадоволена ни спестиха.
Сега да видим какво ще изкочи от този лаптоп, предполагам, нищо, тя Юлия сигурно го държи постоянно включен и чака Драго да се напие, за да дойде и тя да го снима. Много плитко това, въпреки, че сега очаквам от този лаптоп някакъв друг запис да излезе, или нещо друго....а тия бяха с противогази, щото уж обгазиха. Да, ама тя си мърдаше Юлката, корава украинка....Joy
Черкезов също не ми е ясно какво цели, дали наистина подозира Калин, дали иска да отмъкне Ива, дали се дразни заради новата колежка, че я заби Калин, а не той - и там ми е мътно.
Оффф, Симката, Симката ще разнищи случая, казвам ви!

# 269
Симката е страхотно дете. Хубаво, умно, скромно, супер е.

Общи условия

Активация на акаунт