"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 516
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Добре, така беше. Но всъщност, някои от антидепресантите предизвикват временна импотентност, а не безплодие.

# 361
Освен ако в 7-мия месец доктора не види, че всъщност са близнаци, по един от всеки мъж. Joy

Страхотна идея просто - така вече ще имат материал и за десети сезон, когато братята близнаци пораснат Joy Те дотогава няма да знаят.

# 362
  • Другата България
И за мен идеята на повръщането беше да покаже, че флегмата е снощна, а Симката си е все същия будала, не вярвам да я забременят.
Много си ми забавна значи.
Каква е тази категоричност, моля ти се, да не си ти сценариста? Joy

# 363
  • София
Направо ме е срам, ама аз чак сега разбирам, че заради лекарствата е било безплодието. 😬 Това в края на миналия сезон ли е станало ясно?

# 364
  • Пловдив
Сега кво излезе, че профайлъра е замесен Simple Smile Явно него Боби е помолил за помощ да се скрие...щото няма кво друго да е. Само не ми се връзва играта с украинския убиец ...освен ако не му е била уговорката такава с Фьодор.

Лора няма кво да я коментирам...Мая и тя изтрещя.

# 365
Направо ме е срам, ама аз чак сега разбирам, че заради лекарствата е било безплодието. 😬 Това в края на миналия сезон ли е станало ясно?

Нищо не е станало ясно, т.е. нищо не е казано в сериала. Това са догатки в темата, по пътя на логиката. Антидепресанти - проблем със спермограма. Спиране на антидепресанти - евентуално подобрение. Оттам детето може да е на Борис.

Аз не разбирам ако профайлъра е замесен, какъв е тогава случая с Калин - амнезии, бели петна, криви на детектора на лъжата?

# 366
Майчето по принцип е изтрещяла, но по един много симпатичен начин... Hands VBlush
омм....

# 367
Кажете за психолога с две думи от снощи, моля, че не гледах серията. Как го намесиха?

# 368
  • Пловдив
Полицайката попадна на досиета, на които е давал фалшиви заключения за престъпници.

# 369
  • В най - голямото село
Полицайката попадна на досиета, на които е давал фалшиви заключения за престъпници.
Това пък защо?

# 370
  • Пловдив
Това пък защо?
е...ще се разбере те първа.

# 371
Това пък защо?
е...ще се разбере те първа.

....евентуално....
Имам чувството, че хващат някаква линия, впоследствие разбират, че няма да е интересна, оставят я, грабват друга....
Ако се снимаше в реално време с излъчването на епизодите, да го разбера - четат в интернет настроенията, коментарите. Обаче тук ситуацията не е такава. Не знам, не знам....

# 372
  • Пловдив
Нали вече е сниман финала..няма какво да променят.

Анонс за довечера..https://nova.bg/accents/view/2021/04/15/323229/%D0%BA%D0%BE%D0%B … 0%B0%D1%82%D1%8F/
Кого целува Драго? Юлия?

# 373
Нали вече е сниман финала..няма какво да променят.

Именно. Ако не бяха приключили, да го разбера това лутане между разнообразните сюжетни линии, които подхващат и не довършват поради слаб интерес примерно.

# 374
  • София
То не се знае, за "Белези" по БТВ има слухове сега,че ще преснимат финала. 😀

Общи условия

Активация на акаунт