"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 501
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
То взе да става супер нелепо. Предлагам  Лора да умре при раждането, а Юлия да открадне бебето от родилния дом и така да се сапунисаме още повече.
А Боби ще се окаже, че е е бил у съседката за няколко месеца на секс туризъм.

# 391
  • София
Хахха, Драго ще го изкарат светец още малко.
Лорчето дали ще спи сега по-спокойно, като знае, че убива само лоши. А наркотиците и насилственото каране на жени да проституират не се брои така ли?
Лина каква беше, Драго? Лош човек???

# 392
Румен нещо е съмнителен.

# 393
Харесвам Черкезов

# 394
  • София
Много тъпа сцена беше. "Колко хора си убил" ... как може едно човешко същество да зададе такъв въпрос и да приеме отговора така нормално. 👀

# 395
  • София
Сценаристка безпомощност му се казва.

# 396
Хахха, Драго ще го изкарат светец още малко.
Лорчето дали ще спи сега по-спокойно, като знае, че убива само лоши. А наркотиците и насилственото каране на жени да проституират не се брои така ли?
Лина каква беше, Драго? Лош човек???
Явно а разчитали, че сме забравили за нея и за трафика на дрога.

# 397

Май и Ива го харесва. JoyJoyJoy

А за сцената с Драго и Лора на разходка си мисля, че беше излишна.

# 398
Сега Калин май ще ги трепе наред.

Не вярвам Юлия просто така да си тръгне.

# 399
  • На морето!
В този филм не си тръгват, тук ги забравят просто- обичат се, търсят се, страдат един за друг... после единия го убиват или изчезва и всички го забравят.

# 400
  • София
Възмутена съм колко са зле този сезон и актьорите и сценаристите. Пълна скука, измислени, изсмукани истории. Някак ми се струва, че уж заплитат някаква интрига и за 2 минути я разплитат, само и само нещо да се случва. Тая история с надрусаната Юлия не й схванах смисъла, зле изиграна, зле режисирана. Пълнеж.
Целувката между Ива и Черкезов беше изключително дървена и неестествена. Тя беше застанала като статуя, без грам чувство и страст. Трагедия.

# 401
Разочарована съм от сезона , очаквах нещо повече.Някои сцени са ненужни, Юлия ми  беше интересна , предполагах, че ще се завъртят още сюжетни линии около нея , а те я направиха просто една психопатка.

# 402
  • На морето!
Случвало ли ви се е да се сетите за някаква супер готина история, но дълга и оплетена и да ви домързи да я разкажете? Е, имам чувството, че това им се случва на сценаристите. Започват нещо и още в средата на историята им омръзва и зарязват тази сюжетна линия.

# 403
Случвало ли ви се е да се сетите за някаква супер готина история, но дълга и оплетена и да ви домързи да я разкажете? Е, имам чувството, че това им се случва на сценаристите. Започват нещо и още в средата на историята им омръзва и зарязват тази сюжетна линия.
Точно , надявам се , че ще стане нещо смислено до края на сезона , ама дълбоко се съмнявам.

# 404
Надявайте се ... изведнъж рязко ми долипсваха Киро Блендера и Кера Чушката..такова творческо безсилие даЖ и Фуча не може да докара...,

Общи условия

Активация на акаунт