"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 487
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Случвало ли ви се е да се сетите за някаква супер готина история, но дълга и оплетена и да ви домързи да я разкажете? Е, имам чувството, че това им се случва на сценаристите. Започват нещо и още в средата на историята им омръзва и зарязват тази сюжетна линия.
Точно , надявам се , че ще стане нещо смислено до края на сезона , ама дълбоко се съмнявам.
Не знам как ще разплетат смислено, всички безсмислици дето оплетоха.

# 406
  • София
Надявайте се ... изведнъж рязко ми долипсваха Киро Блендера и Кера Чушката..такова творческо безсилие даЖ и Фуча не може да докара...,
Така е, човек оценява нещата като ги загуби. 🤣🤣🤣

# 407
Колко хора се включиха разочаровани от сериала, ха добре дошли в клуба! 😁Още от 3 серия мрънкамв и що още си го причиняваме май никой няма да ми отговори.
Юлка с драматичните пози, мимики, психо припявния и т. н. какво излезе- една влюбена и отблъсната жена. Страшна мистерия!
И от шапката на психолога няма да излезе заек подозирам. Само завършват драматично сериите и накрая не се случва нищо.
Черкезов и Ива бяха толкова смешни, чак и осветлението намалиха да не видим нескопосаното целуване.
Донова е като Мортиша с това бледо лице, черна коса и тежък грим. Да смени малко прическата да изсветли тази коса и ще има по човешки вид.

# 408
Алоо, сценаристите, връщайте кинтите! Ставате само за "Съдби на кръстопът" и "София ден и нощ".

# 409
  • Другата България
Аз още го харесвам. Сериалът.
Непоправим оптимист съм.

Казах ви, че Симката ще разплете случая. Натам вървят нещата.

# 410
Донова е като Мортиша с това бледо лице, черна коса и тежък грим. Да смени малко прическата да изсветли тази коса и ще има по човешки вид.
Е да , на толкова бяла кожа и светла коса, съвсем ще изчезне.🤗 Аз пък я харесвам бейбито.😏

# 411
Е писала съм изсветли, не изруси има разлика. И добре, че престана с това изкуствено "бейби".

# 412
Аз не я харесвам изобщо. Не ролята ѝ, чисто визуално. Има нещо сбъркано в прическата и грима.

# 413
Ако говорим за визията на актрисите, най-хубава жена за мен е Мая. Не с кукленска хубост, а тип Джулия Робъртс ми е. Абстрахирайки се от лошата игра, Снежа също ми харесва. Когато обикаляше по магазини ми направи впечатление походката и. Енергична и секси. Искра и Юлия са ми тип Деси Тенекиджиева. Не са красиви, да не кажа грозновати, но има нещо в тях. Вики е кукличка. Лора и Нора без коментар. Овчедуши. Никаква одухотвореност в лицата им и това ги прави, поне за мен антипатични.

# 414
  • Пловдив
Май пак излишна драма...не вярвам нещо да излезе с психолога.

# 415
И аз не вярвам, само баластра....
Същото беше с Драго, с украинците, с Калин, сега психолога. После остава да минат Черкезов и останалите и тъкмо ще свърши сезонът.

# 416
  • София
Ами аз лично го гледам, защото не обичам като съм започнала нещо да го оставям. 😀 Иначе не мога да кажа, че ми е интересен. 😀

# 417
  • Mediterraneo
И аз затова го гледам, по- скоро- пускам го да върви и мигам повечко.

# 418
Аз пък не мога зорлем да си причинявам чуждото бездарие! Така спрях от раз All inclusive, защото не мога да понеса толкова глупост.
Сега този тук, вече втори епизод пропускам и си лягам навреме с удоволствие. Такава мъгла е паднала връз главите на сценаристите, че все едно всеки пише сцените за различен герой, снимат и сглобяват. Ама кой с кого, какво, защо - няма никакво значение! Един с друг нямат връзка реална и логична.

# 419
Гледам го аз. Даже и вечер, защото съм под карантина и не лягам рано. Много ми харесва музикалното оформление, началото със субтитрите, това, че има само едно прекъсване за реклами..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт