"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 478
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някой знае ли колко серии е? Вече минаха 24 😉. Сезон 1 беше 64-65. Все още има надежда ( умира последна ) да се появи Борката 😂.

# 421
Не че съм примряла за него ,де JoyНо поне някакъв смисъл да придобие тази история.
И на мен много си ми харесва музиката ,особено в началото.
Аз пак заспах снощи,но поне беше за малко та не опуснах много.
Дразнят ме тези къси серии,тъкмо схванеш за какво иде реч(то не от сложност на сценария,а от творческа немощ)и то свърши.

# 422
Е, че то на 20 мин серия, колко прекъсвания за реклами да има 😁

Първи сезон беше супер, трябваше да си останат с него! Sad

# 423

Абсолютно. Развалиха доброто общо впечатление.

# 424

Абсолютно. Развалиха доброто общо впечатление.

И успяха да направят за един сезон Владо Михайлов звезда, а във втория да го закопаят със скапан сценарий. Поздравявам ги!

# 425
Дори в новините по телевизията има далеч повече екшън от този в полицейската драма, но все се надявам да започне да се случва нещо преди да стигнем до финала. Досега развалиха образа на повечето герои. Само Вики май почна да се оправя. Ще го догледам обаче сезона щом съм го започнал.

Казах ви, че Симката ще разплете случая. Натам вървят нещата.
И кое точно ще разплете? Прането на пари в накакво заведение. Едва ли има някаква връзка с това от което се вълнува баща му и ще остане поредната недовършена история.

# 426
  • Велико Търново
все едно всеки пише сцените за различен герой, снимат и сглобяват. Ама кой с кого, какво, защо - няма никакво значение! Един с друг нямат връзка реална и логична.
Като оня скеч от "Клуб НЛО", в който Жорката Мамалев разправяше как все някой му звъни, най-често "някак си международно", на Антон Радичев пък "Направо му се късаше сърцето". И все едни кахърни бяха  Satisfied
За жалост само едно видео успях да намеря
Скрит текст:

И в "Братя" всички са кахърни

# 427
Дори в новините по телевизията има далеч повече екшън от този в полицейската драма, но все се надявам да започне да се случва нещо преди да стигнем до финала. Досега развалиха образа на повечето герои. Само Вики май почна да се оправя. Ще го догледам обаче сезона щом съм го започнал.

Те всички са шизофреници в момента. Един няма който да е напълно ок с главата, ако изобщо е там. Всички страдат от групова амнезия, без идея кои са били и какво са вършили. За всеки епизод сигурно хващат нов сценарист и нарочно не му дават да гледа предишните.

# 428
  • Другата България

Казах ви, че Симката ще разплете случая. Натам вървят нещата.
И кое точно ще разплете? Прането на пари в накакво заведение. Едва ли има някаква връзка с това от което се вълнува баща му и ще остане поредната недовършена история.
Не съм един от сценаристите, не мога да ти отговоря. Връзка може да има, може и да няма. Предстои да видим.

# 429
Според вас Лора наистина ли изхвърли телефона на Борис през прозореца?

Аз продължавам да смятам, че Юлия е в комбина с Радо, само неговата физиономия даваха докато Денис говореше с нея по телефона в серията в четвъртък.

# 430
Дори в новините по телевизията има далеч повече екшън от този в полицейската драма
То повече екшън имаше и в Андрея Селесте, щом успяваше да вдигне адреналина на баба ми.

# 431
  • Пловдив
Тоя телефон го забравиха кат много други неща.
И Снежа се срещна с някой и до там...

# 432
  • София
Напоследък .. си връщам сериала, за да изглеждам епизодите от седмицата един след друг. Много водно, недомислено, изпуснети развръзки, тотални пропуски, съответно и тотално разочарование. Преди нямах търпение за следващата серия, сега ми е помеждудругото...

# 433
# 434
  • София
Изглежда интересно, дано.

Общи условия

Активация на акаунт