"БРАТЯ" - сезон 2.

• 33 464
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Още един безсмислен епизод..в който очакваш нещо аха.. аха да се случи...и нищо.

# 451
👺По принцип съм против корекциите,но при Йоана е препоръчително да ги поправи малко тези две нослета. 😁😂🙈

# 452
  • София
Драго съвсем забрави за брат си. Не го е споменавал от две седмици някъде...
Калин тези емоции трябва да ги покаже пред жена си и синът си, защото още малко и ще ги загуби завинаги. Преди време имаше такъв момент към жена си, ама тя бе заспала.

# 453
Само Юлия и това как ще им съсипе животите ми беше интересно , а сега ще гледаме   Симо и неговите житейски проблеми.

# 454
Как в Под прикритие са я гримирали и грам не личеше, тук и за грим ли няма пари 🤭
Аз казах ли, че и от Румен няма да разберем нищо. Поредна грешна следа и сме пак до никъде. Аман!

# 455
Йоана Темелкова и нейните носове Grinning
Наистина ли това беше най-подходящата актриса да изиграе зашеметяваща красавица, в която безпаметно са влюбени двама братя?
Представих си Юлия в същата роля и мисля, че щеше да е далеч по-добра Лора.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 23:21 от KilliBilli

# 456
В този сезон много по-добре гримират Мая.
За секс сцената Симо - Нора - no comment. Явно сценаристите никога не са били тийнейджъри и не знаят що е то ученически секс...

# 457
Представих си Юлия в същата роля и мисля, че щеше да е далеч по-добрата Лора.
[/quote]
Определно щеше да се получи по- добре , нямаше да има  празни погледи .

# 458
За секс сцената Симо - Нора - no comment. Явно сценаристите никога не са били тийнейджъри и не знаят що е то ученически секс...
Кекса не беше със Симо. Simple Smile

# 459
В този сезон много по-добре гримират Мая.
Не бяха Симо и Нора Simple Smile ... поне Симо не участваше !!

# 460
  • София
На Калин едно нещо не може да се отрече. Че е единствения от целия 'ростър' който прави нещо във връзка с изчезналия Борис. Разбира се остава си уловката с шизофренията и евентуално плануваното ''отвличане'' на Борис с негова помощ.

# 461
  • София
Аз съм оптимист - има надежда вече да се разплитат нещата 😂 Снежа ще запознае Драго с баща му, с когото се среща тайно и с когото са приютили Борис, който пък през това време е събрал доказателства срещу мафията и т.н. 😜

# 462
А аз очаквам от Снежа да каже - "Драго ... това е сестра ти ... баща ти още не знаем кой е"

# 463
А аз очаквам от Снежа да каже - "Драго ... това е сестра ти ... баща ти още не знаем кой е"
😁

# 464

Общи условия

Активация на акаунт