"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 935
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
  • Mediterraneo
Никой няма да се жени, до два епизода са забравили за това предложение, спокойно.

# 511
  • На морето!

Някой ще ми обясни ли Снежа защо аджеба ревеше?
Разбра ли се къде ходи Снежа?
До аптеката за изкуствени сълзи?

# 512
  • София
Да, това предложение беше супер абсурдно, тя не е нито вдовица, нито разведена. И това как по-точно ще излекува Лора от съмненията?! 🤔

# 513

Някой ще ми обясни ли Снежа защо аджеба ревеше?
Разбра ли се къде ходи Снежа?
Ако знаех щеше да ми е ясно що реве 😁
От къде дойде сега този брак? То той като връзката на Снежа с Велин! Ох само се смея с този сериал вече.
Влади наистина ли не е наясно, че с този тен не е за дълга коса и брада, заприличва на жив турчин.

# 514
С това предложение ще гледаме май Малката булка бг версия. Нали там по няколко жени си вземаха..тука Лора ще е многоженка. Че и една фамилия ще са и свекървата е същата. Чиста работа.
Доскоро промотата бяха единствената интересна част в епизода. Сега и те взеха да издишат.

# 515
Помните ли Забранена любов..Там така захващаха нещо и тотално забравяха за него. Та и тука така..
Изненада- половината сценаристи от Забранена любов пишат и в този сериал.😁😁😁

# 516
Каква беше тази кръв в следващия епизод?
А, сигурно някой се е порязал докато реже краставици. Това е съществено, ще го включат в сагата.

# 517
  • На морето!
Значи Борис ще се появи на сватбата.

# 518
С Юлия хванати за ръчичка

# 519
С Юлия хванати за ръчичка
И бебе жирафче.

# 520
Юлия е отвлякла Борис и той е развил Стокхолмски синдром. Разочарована от Драго, търси утеха при брат му и забременява. Тогава разбират за сватбата и се появяват на нея, за да покажат, че историята се повтаря  и отново родят двама братя, но този път от две различни майки Joy

# 521
Да не останем само и без другия брат. Финалния кадър на промото завърши с таймер на бомба стигнал до 0:00. Дали бомбата е истинска ще научим утре.

# 522
  • София
Сега и Симката ще я закъса-ще го хванат с 50...уф

# 523
Симката отдавна е време да се оперира от пуберската си наивност.
Яд ме е как съсипаха образа на Калин. В първия сезон беше добродушен шишко веселяк, а сега е токсичен и злобен мръсник. Страшно е неприятен.
Много ми се иска актьорът да не правеше постоянно тези чупки с устата като някоя кифла.

# 524
И да не присвива очички докато бърчи устенца. Толкова комично изгражда образ на гадняр, не знам как не му го е казал някой. Тия режисьори на читалищно самодейно ниво... не го ли виждат като сам не се вижда?! Всеки се впрегнал да прави това, от което най-малко разбира.

Общи условия

Активация на акаунт