"БРАТЯ" - сезон 2.

• 32 923
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Какво му каза Лора в последния епизод на Драго? Нещо такова: какъв е тоя пистолет в колата ти (или видях пистолет в колата ти), нали каза че си приключил с тези неща? Нещо като: нали вече не ядеш тайно вафли?! Ба си "тези неща" са убийства на хора, за Бога! С лека ръка "нали ми обеща, че вече няма да убиваш наляво-надясно!"! Сценаристите... думи нямам. После защо разни престъпници не си и правят труда да ги съдят... Защото обществото до толкова е свикнало с подобни беззакония, че дори няколко убийства от симпатичен на вид мъж, се прощават с обещанието, че вече няма да прави така! Б@си в какъв свят живеем! 🙄

# 541
Парадоксът за мен е обаче, че Велин внезапно по неведоми причини стана най-търсения мъж в сериала - две жени се "бият" за него, и нито една не го иска......Joy
За повече драма дори има замесена и трета жена в схемата, която при първа възможност би го ликвидирала за да им обърка съвсем плановете. Мая да стигне дотам да отблъсква нормалните мъже защото била обвързана... Тази сюжетна линия я превъртам.

# 542
  • Пловдив
А драмата на колежката на Снежа? Кво им се бърка в нещата ...кой бил с Велин ...много реплики и написаха и на нея в посл.епизод. Ненежни при това.

# 543
  • Другата България
Парадоксът за мен е обаче, че Велин внезапно по неведоми причини стана най-търсения мъж в сериала - две жени се "бият" за него, и нито една не го иска......Joy
За повече драма дори има замесена и трета жена в схемата, която при първа възможност би го ликвидирала за да им обърка съвсем плановете. Мая да стигне дотам да отблъсква нормалните мъже защото била обвързана... Тази сюжетна линия я превъртам.

Наистина ли има трета жена или се шегуваш?
Аз последните два епизода малко ги проспивам, но не помня такова нещо?
А, това с отказа на Мая на оня симпатичен мъж просто беше....., това го помня.

# 544
Точно за колежката на Снежа говорех, онази с инструментите като в някой психо-трилър. Всеки кадър е на косъм да го ликвидира. Само още не е решила дали с триона или с чука Grinning

# 545
  • Другата България
Точно за колежката на Снежа говорех, онази с инструментите като в някой психо-трилър. Всеки кадър е на косъм да го ликвидира. Само още не е решила дали с триона или с чука Grinning

Ясно, разбрах.
Аз реших, че се е появила нова жена за "сърцето му", пък не съм видяла такова нещо.
А Ани с ножовете, трионите, ножиците и макетните ножчета е направо

# 546
  • София
И накрая го шибва с една папка и той получава комоцио Simple Smile

# 547
Отделят й твърде много време да показват как зрее отвращението й от Велин. В паниката тогава хвана погрешния инструмент, но следващия път едва ли ще пропусне.

# 548
На тва Ани няма ли кой да му измие косата вече? Сериозно ли такива неща не им правят впечатление? Ма то какво ли се чудя и аз, цял главен герой изчезна и не го отразиха, та с на Анито косата ли ще се занимават.

# 549
  • София
Това Ани ще забърше Велинчо накрая.

# 550
Снежа става все по-противна. Няма миг в живот си в който да е щастлива, а постоянно изискава нещо от другите. Тя нито може, нито знае кака да обича. Такава беше с Борис и продължава с Драго. Постоянно върти някакава търговия с чувствата на децата си, без да жали никой.

# 551
  • София
Това Ани ще забърше Велинчо накрая.
Май, май. 🤣

# 552
Тоя Велин същи Крисчън Грей. И всички жени луди по него. Подозирам, че тази Ани е скрита Анита Мейзер 😅😅 ...толкова много инструменти...😅😅

# 553
Все си мисля, че Снежа поддържа връзка с Борис. Че той се е свързал с нея, макар и не директно.

# 554
  • София
Все си мисля, че Снежа поддържа връзка с Борис. Че той се е свързал с нея, макар и не директно.
Това има нещо 🤔

Общи условия

Активация на акаунт