На море в Гърция 2021 - I

• 62 849
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
anbibian коригирай се за границата, че като нищо някоя добра душа ще докладва за действията на служителите. Много деца се връщат от операция в Сърбия и служителите го знаят. И без това им се правят тестове там на децата. Ще се коригирам после и аз. На моето семейство спестиха едни 300лв от децата, но ние сме карали всички ковида, само таткото обаче беше с доказан лабораторен плюс. Само ще навредим на служителите с тази информация.
Коригирах, но не важи само за там и в други теми за други дестинации споделят, че децата ги подминават.
И въобще децата трябва да отпаднат или поне възрастовата граница да е по-висока. Ясно е, че ако някой от родителите е положителен, децата и те остават под карантина.
Антигенния мина по-добре от ПСР поне не ти бъркат в гърлото, само в носа и не толкова надълбоко както при ПСР.

# 676
  • София
Здравейте, в кои лаборатории в България се правят тези антигенни тестове, посочени в списъка на МЗ? Рамус става ли? Благодаря!
Да. Лицензиран им е тестта.

Е, те няколко месеца само обвиняваха децата как са скрити заразоносители. Сега нещо почват да сменят плочата. След години ще санпо ясни нещата с този вирус до тогава го играем тука има, тука няма.

# 677
  • София
Карантинирания рейс си е бил с не одобрени антигенни тестове които са в списъка на последната заповед. Най-обичам така хората да оревават света и не са проверили изискванията. Ние въпреки че не идвахме от Кулата, но пак попадахме в РЗИ Благоевград, намерих лаборатория която да ми покрива всичко написано в заповедта, как да е изписано, дали теста е в списъка и пр. Отне ми 5 мин. Сигурна съм че и в Гърция бързо ще се намери такава. Не ни се рискуваше точно с РЗИ Благовеград за махане на карантината, с РЗИ Кюстендил е нямало никаква драма, за 2 часа отговор.

# 678
Да разбирам ли че на връщане мога да мина границата и в бг да направя антигенен тест в лаборатория, който да изпратя резултата по имейла на РЗИ?

# 679
  • София
Да разбирам ли че на връщане мога да мина границата и в бг да направя антигенен тест в лаборатория, който да изпратя резултата по имейла на РЗИ?
ДА!

# 680
ДА!
Е, това вече е друго нещо. За колко вр излиза резултата и това означава, че трябва да седим докато излезе примерно в Сандански као сме го направили, така ли? След което да изпратим по имейл резултата на РЗИ и да чакаме да ни разрешат да си се приберем същия ден в София, така ли?

# 681
  • София
Ами вие си се прибирайте. 24 часа след влизането в България ако не сте си направили тест директно ви слагат карантина.

# 682
Сега си пуснах една уеб камера от Парга. На плажа има 10 човека, някои от тях дори са във водата. По крайбрежната алея се мяркат някакви хора, но никой няма маска.
Така ми се прииска да съм там. Изключителна красота и спокойствие.

# 683
Здравейте, препоръчайте ми моля хотел, който да става за една нощувка възможно най-близо след като минем границата (кулата). Бях преглеждала тази тема по подробно преди време и съм виждала такава препоръка, но сега като ми потрябва и не мога да я открия..... 

И още една молба за съвет:) смислено ли ви звучи да се тръгне от София по-късно (18-19 ч.) и към 20-21 ч. да се мине границата),за да има по малко опашка?

# 684
Ами вие си се прибирайте. 24 часа след влизането в България ако не сте си направили тест директно ви слагат карантина.
Боже, това изобщо не го бях разбрала. Та това е прекрасно. Значи можем да се приберем в понеделник примерно на обяд, правим в София в рамус теста веднага, чакаме резултата и го пращаме на мейла на РЗИ в София ли? Или е по добре в Благоевград да се тестваме. И до мейла на РЗИ Благоевград?

# 685
  • София
Боже, това изобщо не го бях разбрала. Та това е прекрасно. Значи можем да се приберем в понеделник примерно на обяд, правим в София в рамус теста веднага, чакаме резултата и го пращаме на мейла на РЗИ в София ли? Или е по добре в Благоевград да се тестваме. И до мейла на РЗИ Благоевград?
Задължително в РЗИ Благоевград се праща теста. Къде ще го правите си е ваша работа.

Здравейте, препоръчайте ми моля хотел, който да става за една нощувка възможно най-близо след като минем границата (кулата). Бях преглеждала тази тема по подробно преди време и съм виждала такава препоръка, но сега като ми потрябва и не мога да я открия.....  

И още една молба за съвет:) смислено ли ви звучи да се тръгне от София по-късно (18-19 ч.) и към 20-21 ч. да се мине границата),за да има по малко опашка?

Бих търсила хотел в Серес.

В 18-19 часа тръгват всички, които пътуват след работа. Не мисля, че опашката ще е по-малка.

# 686
  • София
Нямам идея. Ние лично ако се решим да ходим ще пуснем бързи тестове в зависимост от времето в София. Аз работя в офис, а съпруга ми все още от вкъщи така, че ако се замотаем повече на влизане в България предполагам ще си взема и аз хоум докато не ми излезне теста.

# 687
Хората си поставят ваксина за здраве , а в БГ си поставят ваксина за ..Гърция😂🤣😂🤣

По карантините
много от близките ми лежане в ковид отделение и после 10 дни с карантина. РЗИ нито мина на проверка , нито се обади по телефона.

# 688
По карантините
много от близките ми лежане в ковид отделение и после 10 дни с карантина. РЗИ нито мина на проверка , нито се обади по телефона.

Така е, но април месец на прибиране в България на летището ни предупредиха, че завръщащите се от ваканция карантинирани са с приоритет за проверка. Пращате си отрицателния в РЗИ и сте спокойни (щото отговор може и да не дойде).

# 689
  • София
Хората си поставят ваксина за здраве , а в БГ си поставят ваксина за ..Гърция😂🤣😂🤣

По карантините
Това не схванах какво общо имаше с питането на жената.

Общи условия

Активация на акаунт