На море в Гърция 2021 - I

• 63 222
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Колко по-рано мислите да правите резервации?

# 421
Колко по-рано мислите да правите резервации?
Аз направих резервация в петък и трябваше да платя депозита,но с тези непрекъснати промени се чудя много какво да правя
А за цените на ПСР, в Цибалаб има пакети за семейства и тестовете излизат с 10-20 лв по-евтини в зависимост колко човека сте

# 422
  • София
Аз бих направила сега стига да има безплатна канселация до определена дата, за да не изгорим с парите.

# 423
  • София
Аз лично и тази година не смятам да си губя времето с резервации. Живот и здраве септември ще тръгнем и пътьом ще го мислим спането и посоката.

# 424
  • софия
В коя лаборатория е най- евтин ПСР теста?

# 425
Здравейте ,
възможно ли е да си попълня PLF формата тия дни,  а да пътувам в края на месеца  и съответно тогава да си получа QR  кода?
В случай, че ми се отложи пътуването,  а съм попълнила
PLF формата, би ли имало някакви последствия?

# 426
Не, никакви последствия няма, ако я попълниш, а не минеш границата. Дори миналата година, когато бяха големите опашки, доста хора попълваха за 2-3 поредни дни, защото не бяха сигурни кога точно ще тръгнат и излязат през Кулата.
Но все пак - защо ти е месец по-рано? (изобщо не знам дали е технически възможно)

# 427
Благодаря за отговора!
Защо месец?
Днес е 16 май,  евентуално за 30 май планираме почивка в Гърция .
Не съм пътувала с тези нови изисквания и се притеснявам да не объркам нещо,  и да  изпусна този срок, който сега е 24 часа, май!
Пък дано нещо се случи, чудо някакво и след 25 май облекчат съвсем мерките,  и премахнат поне тази PLFфч форма,  а защо  не и теста 😄

# 428
Трябва да се попълни в деня преди пътуването. Т.е. ако я попълните в 11:50 вечерта, кодът ви идва след полунощ, можете ако искате да тръгнете и да минете границата в 6 ч.
За съжаление, скоро няма да ги махнат.

# 429
В коя лаборатория е най- евтин ПСР теста?
Ние сме си правили в Писанец и Каспела. В Каспела, по спомен беше 80 лева преди месец. Не правят отстъпка за количество, ние сме 4.

# 430
Сега погледнах в Цибалаб.
Ако не бъркам нещо  от 13 май  21 г. имат намаление за група от 4 ма -65 лв., за 5-60 лв.
Май имаше и за 3 ма  намаление.

# 431
  • София
Цибалаб - нови цени от 15.05. заради почивките,
за трима семейна цена 65 лв на човек.
За 4-ма - 60 лв,
за петима и нагоре - 55 лв.

# 432
Аз лично и тази година не смятам да си губя времето с резервации. Живот и здраве септември ще тръгнем и пътьом ще го мислим спането и посоката.
Мислите, че до септември ще отпадне PLF? Нали там се посочва точно място на пребиваване и трябва да го попълните преди тръгване.

# 433
Живот и здраве средата на юни ще пътуваме. До тогава ми се иска да отпаднат тестовете за влизане в България.

# 434
  • София
Цибалаб - нови цени от 15.05. заради почивките,
за трима семейна цена 65 лв на човек.
За 4-ма - 60 лв,
за петима и нагоре - 55 лв.
Проблемът с Цибалаб е в срока за резултата - от 36 до 48 часа. За да могат да си продават спешния тест за 170 лв.

Общи условия

Активация на акаунт