Кралски работи и клюки - април 2021

• 140 806
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 105
Тоалетът на Максима сам по себе си не е лош, но на нейният тен и чорлава коса стои ужасно.

# 106
  • Някъде там
Не знам кой е, но на лейдито как бързо се  е повярвало..😀
Един източник и доверил, точно на нея, че е Ан. 
Всъщност нали не беше вярно, че изобщо са говорили такива неща...
Сега пък Ан говорела и се притеснявала за американската култура на Меган.🤣

Готин паралел..
Баба и Чарли не изглеждат като майка и син, по скоро като брат и сестра на сходна възраст.

# 107
Може ли пак тоалета на Максима че вече забравих кой обсъждаме, зеления ли? Косата на Максима почти винаги е в творчески безпорядък, май е трябвало да стане човек на изкуството😄

# 108
  • Някъде там

Този.

# 109
Ами тя снимката е толкоз размазана та не мога да кажа как й стои. Единствено мога да видя, че косата й е тип ''бурен вятър ме одуха'', че е много нахилена и толкоз. Но самият тоалет, показан от дясно нещо не ми харесва, развлечен ми иде, но забелязвам, че роялките след една възраст почват умишлено сякаш да навличат широки дрехи, явно се стремят към по-авторитетен стил. Летисия е още един пример.

# 110
На мен пък десенът много ми харесва. А и самото костюмче. Виж, че на Максима й идва бледичко, прави сте!
Но пък прилича на чиста коприна.

# 111
  • София
Много симпатично клипче от празненство за 70тия РД на Карл Густаф - Даниел снима Естел с кръстницата ѝ Мери
https://www.instagram.com/p/CNM3zKqHsHp/?igshid=1pv1xqoezaorm

# 112
Когато имаше Великденска служба

# 113
  • Някъде там
Много симпатично клипче от празненство за 70тия РД на Карл Густаф - Даниел снима Естел с кръстницата ѝ Мери
https://www.instagram.com/p/CNM3zKqHsHp/?igshid=1pv1xqoezaorm
Много сладки Мери и Естел.

Майка ѝ се забавлява 😀
Голямото пиле Виктория 🤣

# 114
Това с Виктория ново ли е Joy
Голямото пиле ми беше любимец.

# 115
Ох, тръпки ме побиха...ама не от хубавите, от тоя младеж 😧
И мен..👀
Предпочитам чичката, този ми е като андроид. Ама те не са и гаджета, така че...🕺🏼

# 116
  • Някъде там
Това с Виктория ново ли е Joy
Голямото пиле ми беше любимец.
Еее Тирамису, Викито тук е тийн.От  1987 година е снимката. От великденска ваканция.😀 Снежна.

Утре ще Филип ще се появи с баба. Поне така прочетох в една страница в иг.
Ще имат частно посещение на великденска служба.
Дали ще има снимки, нямам представа.

На мен колегата, сякаш ми е от обратната страна.

Понеже говорехме за замъци, разглеждах тези в Холандия и тази звездовидна крепост и градче Нарден много ми допадна.

Тази крепост във формата на звезда в провинция Гронинген е построена от армията на Уилям от Ориндж по време на Осемдесетгодишната война, за да служи като блокада между Холандия и Германия. Острите му огради са проектирани така, че да отклоняват огневия огън, като същевременно осигуряват войски във вътрешността на крепостта с панорамна гледка към околността. След като военните изоставят крепостта през 1851 г. Буртан става редовно село и понастоящем се съхранява като музей на открито.
Много красиво изглежда от птичи поглед.

Ето и разказ за града.
https://www.google.com/amp/s/obichamdapatuvam.wordpress.com/2013/03/12/1144/amp/

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 23:35 от daviz

# 117
Пфф! Хаха, давиз, въобще не се загледах 🤦‍♀️
Звездовидната крепост е много интересна!
Сетих се, че преди време бях гледала документални серии за крепости, някой сеща ли се как се казваха?
Не че не мога да си потърся сама Joy

# 118
Какви панорамни гледки!? За мен въобще не е практично от военна гледна точка едно таково планиране! Когато е кръг, както е обикновено, защитниците имат поглед докъм средата на периметъра на крепостната стена. Ако има кули - от кула до кула. Но кулите обикновено са 2 или 4. Това звездовидно нЯщо с повече от 10 лъча как се отбранява, като видимостта е само от лъч до лъч. Какво става зад всеки от тях и докъде са се покатерили противниците по съседния, няма как да се знае...
Аз такава крепост не бих си построила Frowning1

Попаднах на една подборка на любимото (явно) деколте на Меган:

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 00:01 от птица

# 119
Това деколте на снимката със сакото и панталона не стои добре никак. Такова деколте е за рокля.

Общи условия

Активация на акаунт